Familierabat – ekstra abonnementer kun 139,-

Tilbud
Ved at samle jeres mobil abonnementer kan i tilkøbe ekstra...Mere

Ved at samle jeres mobil abonnementer kan i tilkøbe ekstra familie abonnementer til kun 139 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis oprettelse på Mobilabonnement hos youSee

Tilbud
Lige nu for du gratis oprettelse på 15 GB Data Fri tale,...Mere

Lige nu for du gratis oprettelse på 15 GB Data Fri tale, sms og mms Mobilabonnement til 199 kr. om måneden. Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Danmarks bedste 4G mobilnetværk

Tilbud
Hos Yousee har de Danmarks bedste 4G mobilnetværk. Hvis du har...Mere

Hos Yousee har de Danmarks bedste 4G mobilnetværk. Hvis du har brug for hurtigt 4G netværk finder du det ikke bedre. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Saml det hele ét sted

Det smarte ved virksomheder som Yousee, der forhandler mere end én ting, er, at det giver dig muligheden for at samle alle dine abonnementer og dermed regninger ét sted. Det gør din hverdag langt lettere og overskuelig, og der er stort set også altid penge at spare ved at vælge en pakkeløsning, så hvis du er træt af at skulle betale fire eller fem forskellige regninger på forskellige hjemmesider og via forskellige rudekuverter hver måned, så kan du med fordel samle det hele hér. Det er også din garanti for, at dine produkter og abonnementer er 100 % kompatible med hinanden, så de kører optimalt, og du ikke skal ud at købe ekstraudstyr, når der skal installeres et nyt produkt.

 

Samler du din regning ét sted, kan du spare dig selv for både penge og besvær, og vi mener helt klart, at det er noget, som er værd at overveje. Du kan f.eks. få rabat ved at samle familiens mobilabonnementer, så hvert ekstra abonnement op til 4 kun koster 119 kroner – uanset abonnement. Der er altså ikke bare fordele ved at samle dine egne regninger, men også familiens.

 

Yousee TV – timevis af underholdning til hjemmet og på farten

Med Yousee TV kan du altid pause programmer, så du kan nå på toilettet og ikke gå glip af vigtige øjeblikke, spole tilbage hvis du overså noget, samt optage og arkivere viste programmer, så du kan se dem på et senere tidspunkt. På denne måde har du altid dine yndlingsprogrammer lige ved hånden, så du kan se dem lige præcis, når du vil.

 

I gamle dage var TV noget, familien samledes om, og det kunne kun foregå ét sted fra – nemlig stuen. Sådan er det, heldigvis, ikke mere. Alle kunder med en TV-pakke fra Yousee får adgang til tjenesten Yousee TV & Film, som er deres helt egen side med web-TV. På den måde kan du se dine TV-kanaler på din computer, tablet og mobiltelefon, når du er på farten.

 

Når du bestiller TV hos Yousee, får du automatisk lynhurtigt bredbånd med, og samtidig får du adgang til en lang række af de bedste film og serier på nettet, og du får fleksible løsninger, som tillader dig at tilkøbe ekstra kanaler til din pakke, så du ikke skal opgradere til en større løsning for at få det optimale udvalg.

 

Du har også mulighed for at bestille f.eks. HBO Nordic eller Netflix med til din TV-pakke, så du kan se det direkte fra dit fjernsyn – så slipper du for at se store film på små computerskærme.

Gratis udlandstelefoni i Europa

De fleste af os har sikkert prøvet at komme hjem fra ferie og være ved at få et hjertestop, da vi så mobilregningen. Når du rejser uden for Danmark, er der nemlig skyhøje takster på telefoni, og dette også selvom det ikke er dig, der har ringet op. Yousee har valgt at tage kampen op mod dyr telefoni og giver dig som mobilkunde gratis telefoni i 36 lande i Europa, så du trygt og sikkert kan ringe hjem til en, du savner, uden at skulle bekymre dig om den efterfølgende regning. Desuden kan du ringe lokalt, så hvis du og din rejsemakker bliver væk fra hinanden i Spanien, er det helt gratis for jer at ringe lokalt. Du får desuden 1 eller 2 GB gratis udlandsdata afhængigt af dit abonnement, så du kan tjekke Facebook eller sende snaps hjem uden at skulle trækkes med langsomme Wi-Fi forbindelser, som kun virker fra hjørnet af hotelværelset.

 

Sådan anvender du en rabatkode til yousee.dk

Er du solgt på idéen om et eller flere af Yousees mange produkter, skal du vide, at det er muligt at spare penge med en rabatkode til Yousee.dk. Du bruger din kampagnekode således:

  1. Find den rabatkode, du gerne vil benytte dig af. Den finder du her på siden
  2. Kopiér koden – denne skal du nemlig bruge senere i forløbet
  3. Åbn yousee.dk i din browser, og find det/de produkt(er), du ønsker at købe
  4. Læg produkterne i din indkøbskurv
  5. Når du mener, du har fundet det, du søger, går du til kurven
  6. Her skal du indtaste din rabatkode i rabatkode-feltet.
  7. Indtast dine øvrige oplysninger og gå til betaling.
  8. Betal med kreditkort og afslut købet.

yousee rabatkode 1 yousee rabatkode 2


Kontakt oplysninger

E-mail:

Telefon: 70 70 40 40

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 08:00 – 17:30
Fredag: 08:00 – 16:30
Weekend og helligdage: Lukket

Driftinformation

Slå din adresse op her og se driftinformation

yousee på facebook yousee på Twitter