RetNemt rabatkode

Her finder du alle aktive rabatkoder til Retnemt.dk.

Kategorier
  • Alle
  • Deals
  • Rabatkoder
  • Tilbud
  • Udløbet
Få 25% på de første to leveringer
Rabatkode
Spar op til 739.5 kr. på din første bestilling hos RetNemt.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Vis mere

Alt er pakket og parat

For mange kan aftensmaden godt være en stressfaktor. Det er svært både at skulle komme på nye variationer, at tilpasse maden efter hele familiens ønsker og at finde tiden til både indkøb og madlavning. Med retnemt.dk gør de det imidlertid ganske nemt og enkelt for dig at servere spændende og sunde retter hver dag. Når du bestiller en måltidskasse fra dem, får du nemlig alt, hvad du har brug for leveret lige til døren. Alle ingredienserne er i kassen, og der er naturligvis en grundig opskrift, så du nemt kan trylle nogle lækkerier frem. I gennemsnit tager madlavningen med en sådan måltidskasse blot en halv time, og så kan du i stedet bruge tiden på andre sjovere ting. 

Du kan få det, som du vil have det

Opretter du dig som kunde hos retnemt.dk, kan du få det lige nøjagtig, som det passer dig. Du kan således fra uge til uge beslutte, hvor mange dage du vil have mad til, om I er flere eller færre, end I plejer at være, og om der er nogle særlige retter, I vil prøve. På baggrund af jeres historik kommer de med forslag til jeres måltidskasser, men der er altid nye, spændende retter at finde, og hvis I hellere vil prøve dém, gør I bare det. Du kan naturligvis også altid afmelde dig igen eller sætte dit abonnement på pause. Det er helt uforpligtende, så skal I for eksempel på ferie, pauser du blot abonnementet, og så behøver du ikke at bekymre dig mere om det. 

Undgå madspild

Madspild er et kæmpestort tema i dagens Danmark, og vi kan hurtigt blive enige om, at det er synd og skam at smide ganske god mad ud, blot fordi der er for meget af det. Hvis man gerne vil have en varieret kost, er det imidlertid svært at undgå – især hvis man er en mindre familie. Der er ingen, der er interesserede i at spise det samme fire dage i streg, men af og til er det eneste alternativ så, at man er nødt til at smide gode råvarer ud. Når du bestiller mad gennem retnemt.dk, får du imidlertid kun det, du har brug for. Du får leveret de råvarer, der skal bruges i den pågældende ret, men du får ikke for meget, som du så efterfølgende skal smide ud. Det betyder naturligvis ikke, at du ikke bliver mæt, men blot at du ikke får en masse råvarer, som du slet ikke har brug for. Det er med til at bekæmpe madspild, og det er jo kun en fordel. 

Tilfredshedsgaranti

Hos retnemt.dk går de meget op i, at alle deres kunder er glade og tilfredse. Derfor er der også 100% tilfredshedsgaranti på deres måltidskasser. Alle deres råvarer håndpakkes og kvalitetstjekkes, men hvis der alligevel skulle være noget, der ikke lever op til dine forventninger, kan du blot kontakte dem, og så kompenserer de for varen. Det gælder naturligvis kun, hvis råvarerne er korrekt opbevaret, men så længe de er det, garanterer de altså for din tilfredshed. Det samme gælder, hvis der er problemer eller forsinkelser ved levering – kontakt dem blot, og så finder I sammen en løsning. De svarer på alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. 

E-mærket webshop

Retnemt.dk har det danske E-mærke, hvilket er din garanti for sikker handel på nettet. E-mærket sikrer dig således, at der er sikker betaling gennem en krypteret SSL-forbindelse, at du altid nemt kan finde frem til dine betingelser, og at webshoppen jævnligt bliver tjekket for at sikre, at de lever op til kravene. 

Få din måltidskasse billigere med en rabatkode. Den bruger du således: 

  1. Vælg, hvor mange kassen er til 
  2. Vælg, hvilke kategorier du vil have mad fra 
  3. Tryk på ”Jeg har en gavekode” i højre side 
  4. Indtast din kode i feltet i pop-up-vinduet 
Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo