Op til 50% rabat* på alle jakker & frakker

Tilbud
Lige nu kan du spare op til 50% på alle...Mere

Lige nu kan du spare op til 50% på alle Jakker & frakker Ellos. Se det store udvalg og gør en god handel i dag. Mindre

Se Rabat
100% Succes

25% rabat* på alle kjoler inkl. brands

Tilbud
Lige nu er der tilbud på kjoler hos Ellos. Du...Mere

Lige nu er der tilbud på kjoler hos Ellos. Du kan købe kjoler fra 499 kr. og udvalget er stort. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Ellos rabatkoder og tilbud

SALE op til 70% rabat lige nu hos Ellos

Tilbud
Der er lige nu sale hos ellos hvor du kan...Mere

Der er lige nu sale hos ellos hvor du kan spare op 70% på massere af vare. Se alle de gode tilbud og spar stort på dit indkøb i dag. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 25% RABAT på alt børnetøj & børnesko

Tilbud
Lige nu er har Ellos kampagne på børnetøj hvor du...Mere

Lige nu er har Ellos kampagne på børnetøj hvor du spare 25% på alt. Der kræves ikke nogen rabatkode, rabatten fratrækkes ved kassen. Mindre

Se Rabat
100% Succes

-30% på masser af julegaver

Tilbud
Der er tilbud på massere af julegaver lige nu hos...Mere

Der er tilbud på massere af julegaver lige nu hos Ellos.

Kun t.o.m. søndag 18/12

*Gælder alle produkter mærket med Xmas deal.

Mindre

Se Rabat
100% Succes

Lige nu! -25%* på nyheder!

Tilbud
Gælder udvalgte bh'er & trusser mærket med "Kampagnepris". *Gælder ved...Mere

Gælder udvalgte bh’er & trusser mærket med “Kampagnepris”.

*Gælder ved nybestilling over 200,- (efter fratrukket rabat) på udvalgte bh’er & trusser t.o.m. 17. juli 2016. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spring sale op til 50% rabat hos ELLOS

Tilbud
Lige nu er der Spring sale hos ELLOS. Det krævet...Mere

Lige nu er der Spring sale hos ELLOS.

Det krævet ikke nogen rabatkoder at benytte tilbudene.

Eksempler på tilbud:

 • Badetøj op til 70% rabat.
 • Børnetøj op til 50% rabat.

Tilbudet gælder t.o.m 31-05-2016

ellos-spring-sale

For at gå til tilbudet trykker du bare på knappen “Gå til tilbudet”. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Historien bag

Virksomheden Ellos blev grundlagt i 1947 af svenskeren Hugo Josefsson. I løbet af de efterfølgende år, udvikler Ellos sig til en stor virksomhed, og allerede i 1969 omsætter virksomheden for over 100 millioner kroner. I takt med dette udbydes webshoppen også i flere lande, og i 1995 kommer Ellos til Danmark. Den dag i dag findes Ellos over hele Europa. Ellos består udelukkende af en webshop, og der er således ingen fysiske butikker. Som noget nyt er det også muligt at bestille rejser igennem Ellos rejser.

 

Noget for enhver smag

På ellos.dk findes der noget for enhver smag, uanset om du er til det casuale, afslappede, hippe eller enkle look. Det samme gælder, når det kommer til det store udvalg af boligtilbehør, uanset om du skal have ny madras, gardiner eller nye lamper. En af de væsentligste værdier hos ellos er at have fokus på miljøet, og derfor bliver alle produkter nøje kontrolleret, og der stilles store krav til de forskellige producenter. Alt sammen for at skåne miljøet mest muligt.

 

Brands på ellos.dk

På ellos.dk findes der et stort udvalg af både danske og internationale brands, og der kommer hele tiden nye til. Inden for tøj, sko og accessoires byder udvalget blandt andet på mærker som:

Tommy Hilfiger

Only

Samsøe Samsøe

Adidas

Ralph Lauren

Marc Jacobs

G-star Raw

Nike, Adidas

Levi’s

Calvin Klein

Inden for elektronik har du mulighed for at købe produkter fra blandt andet:

Acer

Appel

Samsung

Oral-B

Denver

Björn Axen

Remington

Philips

Inden for boligtilbehør byder udvalget primært på ellos’ eget mærke ELLOS HOME. Ønsker du at bestille en rejse igennem ELLOS REJSER, kan du finde et udvalg af ferie i både Danmark og Europa, og du kan kombinere ferien stort set som du ønsker, uanset om det skal være en ”kør selv ferie”, miniferie eller charterferie.

 

Webshoppen Ellos.dk

Til trods for det meget brede udvalg af både tøj, sko, accessoires, boligtilbehør, skønhedsprodukter samt ferie er webshoppen nem at finde rundt på. Øverst på webshoppen findes der et overblik over, hvor du skal klikke hen, alt efter hvad du søger. Under hver felt er der mulighed for at søge mere specifikt, men du kan også vælge at få vist alle produkterne. Det er også tydeligt vist, hvor du skal klikke, alt efter om du kigger på tøj og sko til dame, herre eller børn.

ellos e-mærketEllos.dk er e-mærke certificeret, hvilket betyder, at man som kunde har en garanti på op til 10.000 kroner på handel. Dette for at skabe større tryghed og sikkerhed ved online handeler. Derudover har ellos.dk også sikker betaling, hvilket betyder, at betalingen foregår i samarbejde med NETS, således at alle betalinger kontrolleres.

 

Udsalg på ellos.dk

Ellos.dk byder på et stort udvalg af udsalgsvarer, og du kan klikke dig direkte hent til de gode tilbud ved at klikke på ”UDSALG” øverst på webshoppen. Her kan du også vælge, om du ønsker at få vist alle udsalgsvarer, eller om du blot vil se udsalg inden for fx herremode, damemode eller boligtilbehør. Du kan tilmelde dig ellos.dk nyhedsbrev, og så får du automatisk besked, når der er udsalg og andre gode tilbud. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her på rabatbanditten, så får du også direkte besked, når ellos.dk har større udsalg eller tilbud.

 

Betalings muligheder

Betalingsmulighederne på ellos.dk er mange. Du kan betale med alle de almindelige kreditkort som:

Dankort

VISA

VISA elektron

Mastercard

Mastercard debit

American Express

Der er ingen gebyrer forbundet med betaling med kreditkort.

Du kan også betale via regning, som tilsendes sammen med varerne. Regningen skal betales inden for 30 dage. Du kan også betale viapostopkrævning, hvilket betyder, at du betaler for dine varer, når du henter dem på posthuset. Ligesom med betaling via regning, er der ingen gebyrer forbundet hermed. Du kan oprette en konto, og derigennem vælge at delbetale din regning. Det betyder, at du ikke betaler hele beløbet på én gang, men deler det op over flere måneder. Dog skal der betales et minimum beløb hver måned, og der vil være gebyrer forbundet med denne form for betaling. Gebyrerne fremgår af hjemmesiden.

 

Lån op til 40.000 kroner

Som noget nyt tilbyder ellos.dk også et lån, hvor du kan låne op til 40.000 kroner til lige det, du vil. Du kan læse mere om lånet, gebyrer og mulighederne for lån på hjemmesiden under ”betaling”.

 

Levering af dine ordre

Som udgangspunkt leveres alle varer fra ellos.dk på posthuset, og der er fri fragt. Ønsker du at få pakken leveret derhjemme, koster det 10 kroner for en standardlevering. En standardlevering leveres inden for en uge, og leveres med Post Danmark. Hvis du har bestilt en større ordre, fx møbler, vil disse blive leveret med et fragtfirma. Der er også mulighed for at bestille en Express levering. Det koster 69 kroner og varerne vil blive leveret den næstkommende hverdag.

 

Returnering og bytte af varer

Ønsker du at returnere en vare, skal du selv betale de fragtomkostninger, der er forbundet med dette. Returneringen skal ske inden for 14 dage efter pakken er modtaget. Ønsker du derimod at ombytte en vare til fx en anden størrelse eller en anden farve, kan du gratis gøre dette ved at benytte retur label, som du kan hente på ellos.dk.

Har du modtaget en defekt vare, skal du ikke betale for at sende varen retur.

 

Følg ellos.dk

På de sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter har du mulighed for at følge ellos.dk. På den måde kan du altid holde dig opdateret med de seneste nyheder, tilbud og trends. Du kan også melde dig ind i ellos.dk klubben, så bliver du også automatisk opdateret med, hvad der sker. Hvis du melder dig ind i klubben, som er gratis, kan du også hurtigt logge ind, når du handler. Du skal blot logge ind med mailadresse og kode, hvorefter du kommer ind på ”min side”. Her kan du følge med i både nuværende og tidligere ordre, hente retur labels, hvis du skal ombytte en vare samt få informationer om gode tilbud. Som medlem af kundeklubben får du også tilsendt et katalog med nyeste trends samt inspiration.

Du har sikkert også set ellos.dks reklame i TV. Den kan du også finde på Youtube, hvor du har mulighed for at abonnere på ellos. Du se deres seneste video her:

 

Kontakt kundeservice

Der er altid mulighed for at komme i kontakt med kundeservice. Du kan enten ringe til kundeservice alle hverdage fra kl. 07.30-21.00 og lørdag og søndag fra 09.00-17.00, og du finder telefonnummeret på hjemmesiden under ”kontakt os”. Her har du også mulighed for at sende kundeservice en mail. Det gør du ved at udfylde den kontaktformular, du finder.  Derudover tilbyder ellos.dk mulighed for selvbetjeningsservice døgnet rundt. Det består af et telefonnummer, hvor du kan indtaste din bestilling, og hvor du kan få besked om din seneste leverance. Nummeret til selvbetjening finder du også under ”kontakt os”.

 

Indløsning af rabatkode

Her på rabatbanditten kan du altid se den nyeste rabatkode til ellos.dk. Du skal være opmærksom på, at der kan være visse regler og begrænsninger forbundet med brugen af rabatkoden. Dette vil fremgå sammen med rabatkoden.

For at indløse din rabatkode til ellos.dk skal du:

 1. Først og fremmest vælge de produkter, du ønsker at købe.
 2. Når du er færdig med at handle, skal du gå videre til kassen.
 3. Her vil du få vist en oversigt over de varer, du har lagt i kurven, og lige neden under står der ”aktiver tilbud”. Det er her, du skal indtaste den rabatkode, du har fundet på rabatbanditten.dk. Rabatten vil nu blive fratrukket, og den nye pris vil komme frem.
 4. Herefter er det blot at gå videre, indtaste personlige oplyser, vælge betalingsform og så er dine nye varer på vej til dig.

ellos-rabatkode-1

 

 

ellos-rabatkode-2

 

 

 

 

 

 


Kontaktinformation

Åbningstider kundeservice :

 • Mandag-fredag:
 • 07:30 – 21:00
 • Lørdag-søndag:
 • 09:00 – 17:00

Bestil pr. telefon:

70 100 200

E-mail:

[email protected]

Postadresse:

Ellos, Postboks 150, 6400 Sønderborg

Ved returnering af varer:

Ellos AB, SE-501 86 Borås, Sverige

 CVR-nr:
  24927814

 FacebookYoutube