Ups! Ingen rabatkoder fundet.

Der er ingen rabatkoder til denne butik, kig tilbage senere.

Bredt og unikt sortiment

Spartoo har et enormt sortiment af sko og tøj til piger, drenge, mænd og kvinder i alle aldre og til alle formål, lige fra hverdagssko til festsko til praktiske sko, og hvad end du leder efter det nyeste nye eller de tidløse klassikere, så har de det her. Du finder produkter fra nogle af de største og mest anerkendte brands, men også fra de mere ukendte. Faktisk forhandler Spartoo mere end 1.100 forskellige brands på deres webshop, så der er noget for enhver smag og til ethvert budget.  

 

Som noget særligt har Spartoo eneret på en række mærker, som altså kun sælges via deres webshop. Det betyder altså, at du kan finde helt unikke produkter i høj kvalitet. Her finder du blandt andet mærket So Size, som er sko til store fødder, eller de miljøvenlige sko fra Dream in Green.

 

Prisgaranti – din sikkerhed for de billigste produkter på markedet

Der findes ikke noget værre end at finde ud af, at man kunne have sparet penge på sit køb, havde man blot købt sine varer et andet sted. Hos Spartoo.dk har man som noget ekstra valgt at lave prisgaranti på alle produkter, hvilket vil sige, at hvis du har købt en vare på Spartoo.dk og mod forventning efterfølgende har fundet den billigere et andet sted, så får du pengene tilbage – dobbelt. På den måde kan du være helt sikker på, at priserne er presset i bund på webshoppen, så du aldrig kommer til at betale for meget for en vare. Husk dog at læse om prisgaranti og betingelserne herfor på hjemmesiden.

 

Rabatter, bonusser og gode tilbud

De fleste mennesker kan vist nikke genkendende til, at det er rart at spare penge. Hos Spartoo.dk er der mange måder at opnå rabatter på, og det kræver ikke ret meget. For det første kan du tilmelde dig nyhedsbrevet og derved modtage en rabatkode, som du kan gemme og indløse ved dit næste køb på webshoppen. Med nyhedsbrevet står du også blandt de forreste i køen til at modtage information om nye produkter og eksklusive tilbud og kampagner. Så går du aldrig glip af besparelser.

 

Melder du dig ind i Spartoos kundeklub, kan du optjene bonuspoint hver gang, du shopper, som du i sidste ende kan omsætte til reelle rabatter. Du kan desuden finde rabatkoder på Rabatbanditten, som du kan anvende for at spare endnu flere penge. Spartoo vil gerne være de bedste og yde en gedigen kundeservice, så deres kunder kan være glade og tilfredse og gå derfra med en god oplevelse. Det betyder også, at de sætter stor pris på feedback, så de hele tiden kan forbedre sig. På siden har du mulighed for at optjene 75 kroner rabat på dit næste køb ved at besvare et spørgeskema om hjemmesiden, så de kan tilpasse den til dine og andre kunders behov. Det er din garanti for en behagelig brugerflade og en fantastisk service – hver gang.

 

Spartoo premium – din eksklusive kundeklub på nettet

Som kunde hos Spartoo har du mulighed for at blive medlem af et eksklusivt fællesskab kaldet Spartoo Premium. For blot 149 kroner om året får du adgang til en lang række særlige fordele, som kun er for medlemmer. Disse fordele tæller blandt andet 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer og 5 % rabat på udsalgsvarer. Ydermere får du gratis ekspreslevering på alle dine ordrer, så du kan have din pakke næste dag, såfremt du bestiller inden kl. 13. Som medlem får du også adgang til eksklusive udsalg, hvor der er lavet særtilbud, som kun gælder for medlemmer af Spartoo Premium. Dette er blot nogle af fordelene, og for blot 0,4 kroner om dagen kan du altså spare rigtig mange penge og gøre din shopping både nemmere og sjovere.

 

Sådan anvender du din rabatkupon på Spartoo.dk

Trænger dit klædeskab til en opgradering, og vil du gerne spare penge, når du handler på Spartoo.dk? Det er nemmere, end du tror. Nedenfor har vi lavet en kort guide, som beskriver, hvordan du bruger din rabatkode til Spartoo.dk:

 

  1. Find din rabatkode til Spartoo.dk hos Rabatbanditten
  2. Åbn rabatkoden og kopiér den
  3. Gå til webshoppen og læg dine ønskede varer i kurven
  4. Gennemse din kurv og gå derefter til betalingssiden
  5. Her finder du et felt, hvor du kan indtaste din rabatkode
  6. Hvis koden er korrekt indtastet og anvendt, vil det fremgå af købesummen
  7. Dobbelttjek altid, at koden er aktiveret, så du ikke går glip af din rabat
  8. Indtast dine oplysninger og betal. Dit køb er nu afsluttet.

spartoo kampagnekode spartoo rabatkode

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kontakt oplysninger

Telefon: 89 87 09 60  – Man-fre 08-16:00.

Kundeservice

Spartoo på facebook Spartoo på Twitter Spartoo Google-plus