Spar op til 60% i Premium Outlet

Tilbud
Lige nu kan du spare op til 60% i Premium Outlet...Mere

Lige nu kan du spare op til 60% i Premium Outlet hos timarco. Tilbudet gælder så længe lager haves. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 25% på bestsellers hos Timarco

Tilbud
Der er lige nu tilbud på flere bestsellers hos Timarco....Mere

Der er lige nu tilbud på flere bestsellers hos Timarco. Se det store udvalg og gør en god handel i dag. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Kæmpe sortiment med de bedste mærker

Hos Timarco finder du et kæmpe sortiment af alt indenfor undertøj og sportstøj, samt produkter som nattøj, sko, strømper og tilbehør. Sortimentet indeholder varer fra nogle af de bedste mærker på markedet, heriblandt Björn Borg, Casall, Calvin Klein, Birkenstock, DKNY, Kari Traa, Esprit og JBS. Uanset om du står og skal bruge en komfortabel sports-BH, et par fede boksershorts, sportstrusser, lange underbukser til de kolde dage, lækkert badetøj, shaping-produkter eller noget helt andet, finder du det hos Timarco og til priser, der er for alle. Du kan også købe varme-, vind- og vandtætte jakker og veste, leggings og termo-undertøj, sko-tilbehør i form af ergonomiske såler, skocremer og diverse produkter fra Scholl og andre mærker mod vabler og ubehagelige sko.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, er du blandt de første til at modtage gode tilbud og nyheder på mail, så du aldrig går glip af gode priser på kvalitets undertøj.

60 dages fuld returret og køb med faktura

Købeloven foreskriver 14 dages fuld returret på køb af varer på nettet, men hos Timarco får du hele 60 dage at løbe på, hvilket må siges at være langt mere, end hvad man kunne forvente. Det betyder altså, at du, fra du modtager din vare, har 60 dage til at sende det retur, hvis det ikke passer i størrelsen eller af en anden grund ikke falder i din smag. Indenfor 14 dage har du dine penge tilbage, og du kan således bruge dem på lige det, du vil. Det eneste krav er, at produktet er i samme stand, som da du modtog det.

Du kan selvfølgelig også bytte din vare til et andet produkt fra Timarco, og det skulle ikke være noget problem at finde et erstatningsprodukt blandt de mange varenumre, virksomheden tilbyder.

Nogle gange kan det være svært at få råd til alt det, man gerne vil have, og hvis det tilmed er et produkt, man står og skal bruge her og nu, er det endnu værre. Derfor tilbyder Timarco køb med faktura, så du kan bestille din vare i dag og først betale om en måned, eller dele din betaling op i mindre bidder, hvis du ønsker det.

 

Højt serviceniveau

Timarco har store ambitioner og vil gerne have verdens bedste webshop. Derfor har du som kunde mulighed for at være med til at forbedre hjemmesiden og købsoplevelsen ved at udfylde et simpelt spørgeskema, hvor du skal rate en række elementer fra 1-5. Nederst har du mulighed for at tilføje en kommentar med ris, ros eller forslag til forbedringer – det er Timarcos måde at inddrage sine kunder på, og det er service på højt niveau. Du kan komme i kontakt med Timarcos kundeservice, hvis du har spørgsmål, alle hverdage fra 9-17, hvilket er en væsentlig længere åbningstid, end du finder hos mange andre virksomheder.

Timarco scorer flotte 8,6 stjerner på Trustpilot og får flotte ord med på vejen af andre kunder. Anmeldelserne taler for sig selv – venlig service, skarpe priser, bredt sortiment, godt udvalg og hurtig forsendelse.

 

Sådan anvender du en rabatkode på timarco.dk

  1. Vælg din favorit rabatkode til Timarco
  2. Læg alle dine varer i indkøbskurven
  3. Når du er færdig med at shoppe, skal du gå til betaling
  4. Tryk på ikonet af posen øverst til højre på siden
  5. Gennemse din ordre og indsæt din rabatkode i feltet ’Værdicheck’
  6. Udfyld dine adresseoplysninger og vælg leveringsmetode
  7. Marker din ønskede betalingsmetode og tryk ’Fuldføre ordre’
  8. Afslut købet.

timarco rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Almindelige vilkår

Adresse:

Timarco
Automatikvej 1, 3. & 4. Sal
2860 Søborg
Cvr-nr: 33499906.