Asos Rabatkoder 🤑 og aktuelle rabatter

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
15% Rabat på alt hos Asos
Rabatkode
*Mindste køb 200 kr.
Vis tilbud
HITHERE
Vis mere

Mere end bare en webshop

Asos.com leverer til mere end 243 lande verden over og har hovedkontor i England. Derudover har de også kontorer New York, Sidney, Berlin, Shanghai.

Når du handler på Asos.com, så fornyer du ikke bare din garderobe. Du bidrager også til at gøre det bedste for miljøet og for vores samfund i hele verden. Asus.com er nemlig en socialt ansvarlig virksomhed, som også tænker på miljøet. Du kan derfor være sikker på ordnede forhold for medarbejdere, dyr og mindst mulig Co2-udslip.

Det er en mærkesag for Asus.com, at være med til, at skabe muligheder for børn og unge i blandt andet Kenya og Indien, så de kan komme i skole og få en uddannelse.

Asos.com blev grundlagt i 2000 af Nick Robertson og Quentin Griffith og allerede under 2 år efter skabte Asos.com et overskud, hvor de samtidig også kom på markedet med eget mærke til kvinderne. Siden er Asos.com vokset stødt og i dag er det Englands førende webshop inden for branchen. I 2007 havde Asos.com så meget viden om mode til både herre og damer og begyndte at udgive deres eget magasin, som selvfølgelig hedder Asos – Her får læserne månedligt nye tips og tricks til kommende mode og trends.

Det er sikkert at handle på Asos.com, da de er godkendt i England, som en sikker webshop. Certifikatet hedder Comodo Secure og du kan læse mere om det her. Det betyder altså også, at du kan være helt tryg ved, at oprette profil på Asos.com, hvor du har dine personlige oplysninger gemt til næste gang du skal gennemføre en bestilling.

 

Herre- og dametøj i stor stil

På Asos.com finder du over 600.000 produkter i mere end 850 forskellige mærker til både kvinder og mænd. Det er altid den seneste mode med de bedste mærker, som f.eks. Diesel, Armani, Calvin Klein, Adidas, G-star og mange flere.

Du kan handle ind til hele garderoben hvad enten du leder efter Jeans, T-shirts, kjoler, Polo-shirts eller noget helt 5. til din garderobe.

Det er ret nemt, at finde rundt på siden, for på forsiden kan du øverst i menuen vælge om du leder efter tøj til mænd eller kvinder. Du kan også vælge at lade dig inspirere på forsiden og følge de links du finder længere nede på forsiden af Asos.com. Her kan du blandt andet finde markedspladsen, se andre kunders køb og hvad Asos.com bedst kan lide for tiden.

På forsiden finder du også information om aktuelle kampagner, hvor du kan gøre en ekstra god handel.

Under kategorierne ”Women” og ”Men” på Asos.com kan du søge mellem produkterne ved at benytte filterfunktionen i venstre side af skærmen. Her kan du vælge mellem hvilke mærker du ønsker at se, prisniveau, størrelser, type af beklædning og meget mere. Du får altså mulighed for, at finde netop det du søger både nemt og hurtigt – og med rabatkoder til Asos.com også til en god pris.

Når du shopper på Asos.com er der rigtig mange forskellige produkter og det kan måske være svært at bevare overblikket. Det har Asos.com gjort noget ved, for du kan nemlig ”gemme” dine favoritprodukter efterhånden som du finder dem, mens du snuser rundt på Asus.com. Dine produkter vil blive gemt i hele 60 dage, så du altid kan vende tilbage til Asos.com og hurtigt gennemføre købet. Derudover er det også muligt, at sende din gemte liste videre til familie og vender, som en ønskeliste, så de kan berige dig med netop det du ønsker på dine mærkedage.

Da alt på Asos.com er på engelsk – også tøjstørrelser, så kan du benytte størrelsesguiden, hvor du indtaster din højde, taljemål og osv., afhængigt af hvilket produkt du er på jagt efter, herefter vil du få vist hvilken størrelse der passer til dig.

Når du kigger på de enkelte produkter, kan du med fordel scrolle lidt ned på siden og se hvilke produkter Asos foreslår. Det kan give dig inspiration til nye sammensætninger.

Det er også muligt på Asos.com, at købe et gavekort til en du ved, der elsker tøj og mode. Nederst på Asos.com finder du ”Buy Gift Vouchers”, hvor du blot skal klikke dig ind og følge beskrivelsen.

 

Kundeservice og bekvemmelighed

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse, så kan du benytte størrelsesguiden. Har du spørgsmål eller andet til dit køb eller produkterne, så kan du kontakte Asos.com via ”Help”, hvor du enten finde svar på dit spørgsmål under ”ofte stillede spørgsmål” eller du kan sende en besked på Asos.com.

Hvis du har brug for, at få serveret alle nyhederne inden for tøj og mode, så kan du selvfølgelig og tilmelde dig nyhedsbrevet hos Asos.com, hvor du får nyheder, unikke tilbud, rabatkoder til Asos.com – Endda helt gratis og før alle andre!  

Når man bare ikke kan få nok af tøjmoden, så er der selvfølgelig også den mulighed, at du kan følge Asos.com på diverse sociale medier. Du finder dem på Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Tumblr, Google + samt YouTube. Blandt andet på YouTube kan du se Catwalk-videoer, hvor du får fremvist tøjet fra Asos.com. Det kan give dig et indblik, hvordan tøjet skal side rigtig. Derudover får du på de sociale medier gode tilbud, information om nyeste mode og adgang til konkurrencer.

Hvis du bare vil gøre det rigtig nemt for dig selv at bestille tøj på Asos.com uanset hvor du befinder dig, så kan du hente APP’en, så du altid har hurtig adgang til den nyeste tøjmode og kan bestille på vej hjem i toget, på stranden eller fra sofaen. Nemt og bekvemt.

 

Hvad siger de andre kunder om Asos.com

Man siger, at de bedste anmeldelser er fra andre kunder og det kan der være en vis sandhed i, for her får du den ærlige mening om andre kunders købsoplevelse på Asos.com. På trustpilot.dk kan du se hvad tidligere kunder siger til den største webshop inden for tøj og mode i England. Her har de en samlet rating på 3.8 ud af 10. Du kan læse alle anmeldelser af Asos.com via dette link.

Leveringstider og fragt

Selvom Asos.com holder til i England, så får du stadig fri levering og retur, når bestiller tøj på Asos.com. Det giver dig altså muligheden for, at få den nyeste mode uden ekstra omkostninger.  Derudover får du også hurtig levering, taget i betragtning af det at skal sende fra England og der kan være ophold i tolden. Asos.com gør alt for at sende din ordre af sted, så hurtigt som muligt og du vil under din bestilling samt i din ordrebekræftelse du modtager på mail, få en estimeret leveringstid angivet.

 

Det skal være nemt at betale

På Asos.com kan du bestille med langt fleste typer af betalingskort uden at der falder ekstra gebyrer på. Du har dermed ingen ekstra omkostninger på hverken fragt eller gebyrer, når du bestiller tøj på Asos.com.

Du kan benytte følgende betalingskort på Asos.com:

 • Alle Visa-kort
 • Dankort
 • MasterCard
 • Maestro
 • Delta
 • American Express

Derudover kan du også benytte din Paypal konto, så du slipper for at finde dit betalingskort frem, når du skal bestille på Asos.com.

 

Gennemfør en handel med rabatkoder hos Asos

Du kan altid gøre en god handel på Asos.com på ”Markedspladsen”, hvor du altid finder mange lækre produkter til nedsatte priser. Derudover har du også mulighed for, at få fat i rabatkoder til Asos.com, så du kan spare endnu flere penge på at forny garderoben. Her på Rabatbanditten.dk kan du altid se, hvilke aktuelle rabatkoder til Asos.com, der er mulighed for at bruge. Du finder også en rækker andre rabatkoder til øvrige webshops, så hold gerne øje med siden.

Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig, at gennemføre en handel med rabatkoder til Asos.com. Derfor har vi lavet en lille guide til hvordan du gennemføre en bestilling hurtigt og nemt på Asos.com.

 1. Find din unikke rabatkode til Asos.com
 2. Gem rabatkoden og gå til Asos.com, hvor du kan shoppe løs.
 3. Når du har tilføjet alle dine favoritprodukter til indkøbskurven skal du gå dertil
 4. Her finder du en oversigt over din bestilling, hvor efter du kan gå til betaling
 5. Log-in på din konto, hvis du er tidligere kunde på Asos.com eller registrer dig ved at indtaste din E-mail samt ønsket password.
 6. Indtast nu dine personlige oplysninger, hvis du er ny kunde
 7. Indtast betalingsoplysninger og gå til næste step
 8. Gennemse nu din ordre og bekræft
 9. Næste gang du bestiller på Asos.com, så skal du blot logge ind og gennemføre din bestilling, da dine oplysninger bliver gemt på din profil, hvor du også finder tidligere bestillinger samt ordrebekræftelser
 10. Glæd dig nu til din fornyede garderobe
Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo