Du er lige gået glip af disse eCykelhjelm rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt til eCykelhjelm.dk

Tilbud
Du har mulighed for at få gratis fragt hos eCykelhjelm....Mere

Du har mulighed for at få gratis fragt hos eCykelhjelm. Det eneste krav er at du køber for 300 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Familierabat på cykelhjelme hos eCykelhjelm.dk | Op til 12 %

Tilbud
Vi vil gerne opfordre til at alle i familien bruger...Mere

Vi vil gerne opfordre til at alle i familien bruger cykelhjelm.
Derfor giver vi op til 12 % rabat på hele ordren hvis du køber cykelhjelme til hele familien.
Sådan ser vores familierabat-ordning ud… Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 5% rabat ved køb af 2 cykelhjelme

Tilbud
Du kan opnå rabat på 5% ved at købe 2...Mere

Du kan opnå rabat på 5% ved at købe 2 cykelhjælme hos eCykelhjelm.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Cykelentusiaster ved bedst

Bag eCykelhjelm.dk står et team af cykelentusiaster, som har en stor viden inden for branchen.  Shoppen er kommet til live, for at give din en enkel og fair handel, men hvor du samtidig kan finde den cykelhjelm, som du og dine kære kan have glæde af i mange år frem.

Det er nøje udvalgte hjelme, som alle er godkendt og hvor der ikke er gået på kompromis med komfort. eCykelhjelm.dk blev etableret i 2014 og siden har der været fuld fokus på, at skabe den bedste købsoplevelse for med en enkel og overskuelig side samt de bedste priser med mulighed for yderligere rabatordninger.  

Det har også været en ambition, at give dig alle de nødvendige informationer, der skal til for at kunne træffe det helt rigtige valg, så du under hver kategori kan finde gode råd og tips inden for den pågældende kategori.

 

Få den hjelm, der passer til dig

På eCykelhjelm.dk kan du på en enkel og hurtig måde vælge den helt rigtige cykelhjelm. Selvom farver og design ikke har så meget med sikkerhed at gøre, så finder du alligevel cykelhjelme i alle afskygninger, så der er noget for enhver smag på eCykelhjelm.dk.  

På forsiden kan du hurtigt navigere rundt på siden, så du finder frem til den rigtige cykelhjelm. Du kan enten vælge at benytte dig af topmenuen, hvor du finder kategorier ”mænd”, ”kvinder”, ”børn”, ”baby” osv. Når du klikker dig ind på de forskellige kategorier, kan du i venstre side filtrere din søgning ud fra blandt andet hovedstørrelse, mærke og pris.  Det gør nemt, at navigere mellem deres mange forskellige hjelme og spare en masse tid på at lede efter din fremtidige cykelhjelm.  

Længer nede på siden kan du også sortere efter mærker, hvis du allerede ved hvilket mærke, du er mest tilhænger af. eCykelhjelm fører blandt andet følgende mærker:

 • Giro
 • Yakkay
 • Bell
 • Hövding
 • Urban Winner
 • Og mange flere.

 

Er du ude efter kvalitet, kan du også kigge efter de testvindende eller mest solgte cykelhjelme. På den måde kan du sikre at få en cykelhjelm af høj kvalitet og til den helt rigtige pris.

eCykelhjelm.dk har gjort det nemt for dig, så på siden kan du også finde en størrelsesguide i topmenuen, hvis du er i tvivl om, hvordan du finder den rigtige størrelse cykelhjelm. Det er yderst vigtigt, at du finder den helt rigtige størrelse, da det i høj grad påvirker komforten.

Til kvinderne finder du de feminine hjelme, til mændene finder du cykelhjelme med et sporty udtryk. Medens du til børnene finder alle de smarte farver, hvor der bliver sat kulør på hverdagen.  Det er faktisk lige meget om du ønsker en klassisk sort cykelhjelm eller der skal være fest på hovedet, når du kører afsted på landevejene. – Uanset hvad, så er det helt sikkert, at du kan finde en hjelm, der matcher dine ønsker.  

Udover cykelhjelme finder du også en række andre øvrige produkter din cykel, som øger din sikkerhed.   Under Tilbehør i topmenuen finder du følgende kategorier:

 • Cykellåse, som selvfølgelig er forsikringsgodkendt
 • Hjelmlåse fra Abus med personlig kode, så du kan spænde din cykelhjelm fast til din cykel.  
 • Cykellygter, som er magnetiske og med LED. De holder altså i lang tid og er lige til at tage af og putte tasken, så du undgår tyveri
 • Refleksveste til hele familien, så I kan blive set i vintermørket. Forskellige farver og designs.
 • Ringeklokker i mange forskellige designs og farver
 • Ørevarmere og hjelmhuer, så du kan holde kulde og blæst ude. Det gør din cykeltur mere behagelig.

Så hos eCykelhjelm.dk kan du altså sørge for, at hele familien kan transportere sig sikkert frem og tilbage med bedste sikkerhedsudstyr til gode priser.

Du finder også løbende gode tilbud på eCykelhjelm.dk. Det er dog ikke muligt at vælge en tilbuds kategori, så find den kategori, som du er på jagt efter. Her fremgår det tydeligt, hvilke hjelme der er på tilbud.  Det kan i hvert fald være en god idé, at holde øje med eCykelhjelm.dk eller modtage deres nyhedsbrev på mail.

 

Èt samlet indkøb til hele familien

Teamet Bag eCykelhjelm.dk vil gerne sørge for, at hele familiens sikkerhed er i top. Derfor kan du også få familierabat, når du handler hos eCykelhjelm.dk. I Topmenuen finder du ”familierabat”. Herunder kan du se, at hvilken rabat du kan få. Du kan få op til 12 % på hele din ordre og bliver automatisk modregnet i din ordre. Så der er faktisk ingen undskyldning for, at gå på kompromis med sikkerheden.

 

Brug for hjælp?

Så er der altid mulighed for at sende eCykelhjelm.dk en mail eller ringe til dem i deres åbningstid. En flok cykelentusiaster, der igennem tiden har ejet mange forskellige cykelhjelme, sidder klar til at guide dig den rigtige vej, så du kan rulle ud på landevejene med højeste sikkerhed.

Du kan også følge eCykelhjelm.dk på Facebook, hvor de dagligt kommer med nye opdateringer.  Det er ikke kun blandede tilbud. Du får også information om, hvad der sker i virksomheden, hvilke nye produkter du snart kan forvente på shoppen og hvad der ellers sker på cyklerne rundt om i landet.

Følg også gerne eCykelhjelm.dk’s nyhedsbrev, hvor du modtager nyheder og rabatkoder til eCykelhjelm.dk før alle andre. Så kan du undgå, at løbe ind i udsolgte varer.

 

Tryghed på vejene og tryghed når du handler

Din sikkerhed når du cykler, er selvfølgelig noget af det vigtigste – Uanset om det er dig selv eller familien. Men det betyder også noget for os forbrugere, at vi kan være trygge, når vi handler på online.  Derfor har vi kigget lidt nærmere på andre kunders anmeldelser, for at se om eCykelhjelm.dk lever op til de lover.

På shoppen kan du finde et udpluk fra Truspilot.dk af andre kunders anmeldelser. Disse anmeldelser kan du være helt tryg ved, for på Trustpilot.dk scorer eCykelhjelm.dk altså hele 9,5 stjerner ud af 10! – De fleste kunder fremhæver blandt andet brugervenligheden og overskuelighed på eCykelhjelm.dk. Derudover leveringstiden også et gentagende punkt i anmeldelserne samt den gode service.

Det samme gør sig også gældende på Facebook, hvor du kan finde en række øvrige anmeldelser.

Så hvis du stoler på andre kunders oplevelser, så kan du trygt handle hos eCykelhjelm.dk

 

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

I hele 365 dage får du tilfredshedsgaranti.  Hvis hjelmen ikke helt passer som forventet kan du nemt og enkelt få tilsendt en ny uden yderligere omkostninger. Den ordre du har modtaget sender du blot retur til eCykelhjelm.dk. Varen skal dog leveres tilbage i samme stand, som da du modtog den.  

Derudover har du jo også stadig de obligatoriske 14 dages fortrydelsesret.

 

Du kommer hurtigt på landevejene

eCykelhjelm.dk levere din cykelhjelm med Post Danmark uden omdeling inden for 1-4 hverdage. Du kan dog mod et mindre beløb vælge at få leveret din ordre til en valgfri adresse.

 

Endnu mere sikkerhed

Ikke nok med at eCykelhjelm.dk sørger for din sikkerhed på landevejene og at de modtaget en række anerkendende ord fra tidligere kunder, så har de også sikret, at dit køb på eCykelhjelm.dk bliver varetaget på sikker vis. eCykelhjelm.dk benytter sig af Epay, hvilket betyder at de aldrig kommer i besiddelse af dine kortoplysninger og beløbet bliver først hævet på din konto, når din ordre bliver sendt afsted.

Du kan betale med de mest almindelige korttyper hos eCykelhjelm.dk, som f.eks. Visa, Dankort, MasterCard osv.

Det er også muligt, at benytte Mobilepay.

 

Sådan bruger du Rabatkoder hos eCykelhjelm

Selvom eCykelhjelm.dk allerede har sørget for de bedste priser på din sikkerhed og tilbyder en rabatordning til hele familien, så kan du altså også gøre en endnu bedre handel med rabatkoder til eCykelhjelm.dk, som du kan finde her på Rabatbanditten.dk. Det kan være en god idé, at holde øje med siden, da den løbende bliver opdateret med nye rabatkoder til eCykelhjelm.dk og andre fede virksomheder.

Sådan gør du brug en af en rabatkode til eCykelhjelm.dk:

 1. Find din rabatkode til eCykelhjelm.dk her på siden
 2. Gå til eCykelhjelm.dk
 3. Find cykelhjelme til hele familien og andet sikkerhedsudstyr til skarpe priser.
 4. Gå til indkøbskurven, hvor du kan se din ordre samt evt. rabat, hvis du bestilt flere cykelhjelme.
 5. Indtast nu alle oplysningerne i boksene. Husk at sætte kryds i, at du gerne vil modtage rabatkoder til eCykelhjelm.dk og nyheder via mail.
 6. I boks 2 vælger du leveringsform.
 7. I boks 3 kan du se din ordre, hvor du også finder et lille felt der hedder ”Har du en værdikode? ”.
 8. Tryk på denne.
 9. Indtast nu din rabatkode til eCykelhjelm.dk
 10. Tryk på indløs
 11. Nu fortsætter du til sikker betaling, hvor du kan vælge mellem kreditkort eller Mobilepay
 12. Afvent 1-4 hverdage på din ordre, så du kan køre sikkert på landevejene.

ecykelhjelm rabatkode

 


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Tlf: 93911518

Handelsbetingelser

ecykelhjelm på facebook ecykelhjelm Google-plus

Virksomhedsoplysninger

eCykelhjelm.dk (WebItNow IvS)

CVR: 36542063

Lageradresse: WebItNow IvS – Fjordgade 19 – 9000 Aalborg