Få 15% rabat på Blokke og Papir lige nu

Tilbud
Der er gode tilbud på notesblokke og papir hos inkClub...Mere

Der er gode tilbud på notesblokke og papir hos inkClub lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 40% på Fotopapir

Tilbud
Hvis du mangler foto papir skal du slå til nu...Mere

Hvis du mangler foto papir skal du slå til nu hos inkClub. Der er tilbud hvor du spare 40% på udvalgte produkter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse InkClub rabatkoder og tilbud

Få 15% Rabat på blæk & toner hos inkClub

Kode
Få eksklusiv 15% via Rabatbanditten på dit indkøb hos inkClub....Mere

Få eksklusiv 15% via Rabatbanditten på dit indkøb hos inkClub. Tilbudet gælder på blæk og toner af mærket inkClub. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Blækpatron eller fotopapir til kr. 0,-!

Tilbud
Prøv InkClub nykundetilbud - køb en blækpatron eller en pakke fotopapir...Mere

Prøv InkClub nykundetilbud – køb en blækpatron eller en pakke fotopapir til din printer for kun kr. 0,-.
Blækpatroner for kr. 0,- findes til de fleste printere fra Epson, Canon og Brother. Til andre inkjetprintere tilbyder vi fotopapir for kr. 0,-. Gælder én gang per kunde. Fragt på kr. 39,- tilkommer. Mindre

Se Rabat
100% Succes

15% rabat på Ringbind og registre

Tilbud
Lige nu er der tilbud på Ringbind og registre hos...Mere

Lige nu er der tilbud på Ringbind og registre hos inkClub. Mindre

Se Rabat
100% Succes

10% rabat på alle pære

Tilbud
Lige nu for du 10% rabat på alle pære hos...Mere

Lige nu for du 10% rabat på alle pære hos inkClub. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb pærer for mindst 169 kr. og få fri fragt

Tilbud
Lige nu kan du få gratis fragt hos inkClub.com ved...Mere

Lige nu kan du få gratis fragt hos inkClub.com ved køb af pærer for mindst 169 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Det her er Inkclub.com

Virksomheden blev grundlagt af 2 iværksættere omkring år 2000. Siden er de vokset stødt og sender varer til over 4 millioner kunder i 10 forskellige lande.  En del af succesen skyldes selvfølgelig evnen til at udbyde det du lige står og mangler i hverdagen til kontoret, men det skyldes i høj grad også de 4 kerneværdier, som danner grundlag for alle aktiviteter hos Inkclub.com:

 1. Helhjertet kundeservice
 2. Løbende forbedringer i produkterne
 3. Intelligent forenkling. Det skal være nemt og enkelt
 4. Tid er penge

 

Inkclub.com startede med, at sælge blæk- og farvepatroner til printere. De var (og er stadig) konkurrencedygtige på prisen og udsteder prisgaranti til deres kunder. Siden er sortimentet vokset i takt med kundernes efterspørgsel og behov for, at gøre hverdagen nemmere. Derfor kan du i dag købe printere, papir, batterier, støvsugerposer, rengøringsartikler, produkter til skopleje, computere- og mobiltilbehør og meget mere.

Inkclub.com sælger både til private og virksomheder. Uanset i hvilken henseende du handler, så er det vigtigt for Inkclub.com, at du får en god indkøbsoplevelse og de bedste produkter på markedet til de bedste priser, hurtigt og nemt.

 

Et udvalg, der gør det nemt for dig i hverdagen

På forsiden af Inkclub.com får du hurtigt et indtryk af, at du kan finde alt hvad du har brug i hverdagen. Du bliver med det samme præsenteret for de meste aktuelle kampagner, som du kan finde på Inkclub.com. I topmenuen finder du en række kategorier, som du kan klikke dig ind på:

 • Belysning
 • Kaffe
 • Batterier
 • Kontor
 • Rengøring
 • Elektronik
 • Blækpatroner og farve
 • Helse og hygiejne

 

Udvalget under de enkelte kategorier er bredt og til markedets bedste priser. De fungere, som ”Drpo-down”-menuer, så du kan altså hurtigt og uden unødvendige klik finde frem til den underkategori du leder efter.

Du kan på Inkclub.com finde printerpatroner til følgende mærker, som de udsteder 3 års garanti på:

 • HP
 • Canon
 • EPSON
 • Brother
 • Samsung
 • Lexmark
 • OKI
 • DELL
 • Xerox

 

Scroller du længere ned på forsiden af Inkclub.com, så finder du et udvalg af de bedste sælgende mærker. Det giver dig altså en fornemmelse af, hvilke produkter andre kunder har kunne lide. Helt nede i bunden af forsiden finder du anbefalinger fra Inkclub.com og nyheder. Derudover finder du også et udpluk af nogle af de produkter, som du kan finde i ”Outlet” og dermed spare masser af penge.

Ved du præcis hvad det er du søger, så kan du med fordel benytte søgeboksen i højre hjørne.

Helt oppe i toppen på forsiden af Inkclub.com finder du 3 unikke tilbud til dig. De kan varierer fra dag-til-dag, men det kan f.eks. være spar 40% på udvalgt fotopapir, 15% på alle notesblokke, nedsat kopipapir eller noget helt 4.

Når du handler på Inkclub.com opretter du automatisk en profil, som giver dig adgang til unikke ”medlems”-tilbud. På ”Min side” kan du altså finde tidligere ordre, så det er nemt at genbestille nye patroner, kaffe eller andet kontorudstyr, mens du f.eks. er på farten. Når du først er logget ind på din side, så behøver du heller ikke finde kreditkort frem, da din betalingsmetode er gemt sikkert i din profil.

 

Når du har brug for hjælp

Én af kerneværdierne hos Inkclub.com er, at du skal have en helhjertet kundeservice og den bedste indkøbsoplevelse, når du skal have købt nyt ind til kontoret eller virksomheden. Derfor sidder kundeservice også klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for hjælp undervejs i din bestilling.

Du kan som udgangspunkt altid starte med at kigge under spørgsmål og svar, for at se om du kan finde svar på dit spørgsmål der. Her er der også en boks, hvor du kan indtaste dit spørgsmål og Inkclub.com finder så svar frem, der passer til det du søger efter.

Skulle du ikke finde svar der, kan du også kontakte Inkclub.com via kontaktformularen på samme side.

 

Få alle nyhederne serveret fra Inkclub.com

Du finder Inkclub.com på Facebook, hvor du får alle informationer om nye produkter på shoppen, gode tilbud, rabatkoder, konkurrencer og meget mere. Du Kan også tilmelde dig nyhedsbrevet hos Inkclub.com og få alle nyhederne direkte i indbakken før alle andre og helt gratis. Ved at modtage nyhedsbrevet modtager du også unikke tilbud, som andre ikke får del i samt rabatkoder til Inkclub.com, så du kan købe det du lige mangler inden det bliver udsolgt.

Hvad siger andre kunder om Inkclub.com

Inkclub.com vil gerne have, at du får den bedste købsoplevelse, når du handler nye blækpatroner eller andre kontorartikler hjem til kontoret. Det er faktisk en af de vigtigste ting, for Inkclub.com. Den bedste anbefaling kommer fra andre kunder og det lader til at du kan være helt tryg ved handle hos Inkclub.com. På trustpilot.dk har Inkclub.com en samlet rating på 6,6 og mange kunder er særligt tilfredse med deres kundeservice. Inkclub.com lever altså op til deres målsætning om at skabe en købsoplevelse – også når der kan opstå lidt udfordringer i forhold til din bestilling. Hurtig levering er også en af de parametre, som tidligere kunder har belønnet med flotte stjerner.

 

Vil du være partner?

Inkclub.com vil gøre dig til affiliate partner, hvis du driver en webshop, blog eller andet online medie, hvor de besøgende har interesse for printer, blækpatroner og/eller kontorudstyr.  Ansøg om, at blive affiliate partner hos Inkclub.com på ”Bliv vores partner”. Her kan du sende en ansøgning og blive godkendt til partner. Det giver dig mulighed for, at tjene penge, når du henviser en kunde via dit link.

 

Fragt og levering

En del af købsoplevelsen hos Inkclub.com, er også leveringstiden. Så hvis du bestiller din ordre inden kl. 12 på alle hverdage, vil din pakke blive sendt afsted samme dag.  Du vil normalt modtage din pakke indenfor 3 hverdage.

Du kan vælge flere leveringsmetoder, når du bestiller hos Inkclub.com. Hvis din pakke vejer under 2 kg eller har værdi på mindre end 1500 kr. + moms , så bliver den typisk sendt som brev. Alt over her bliver sendt som pakke. Køber du som privatperson bliver den sendt til en pakkeshop. Handler du som virksomhed vil du få den leveret på din firmaadresse.

Når du kan hente din pakke i en pakkeshop nær dig, vil du modtage en SMS om, at din pakke er klar til levering. Hvis du ikke henter den indenfor 7 dage vil du modtage en påmindelse om, at du har en pakke til udlevering.

 

Betalingsmetoder hos inkclub

Inkclub.com henvender sig både til privatpersoner og virksomheder. Derfor er der også en række forskellige betalingsmuligheder, således at der er mulighed for, at vælge den der passer bedst til dig. Du kan vælge følgende betalingsmetoder hos Inkclub.com:

 • Kredit- og Debitcards; Herunder MasterCard, Dankort, Visa og American Express.
 • Fakturabetaling med betaling inden for 10 dage.
 • Paypal, så du slipper for, at tage dit kreditkort op af lommen.

 

Er du tilbagevendende kunde hos Inkclub.com, kan du på din profil gemme dine betalingsoplysninger, således at det er endnu nemmere, når du skal bestille nye blæk- og farvepatroner til din printer.
inkclub rabatkode

Gode rabatter og konkurrencedygtige priser hos Inkclub.com

Priserne på Inkclub.com er de bedste på markedet og du vil derfor have svært ved at tro på, at det faktisk kan blive endnu bedre, men det kan det. Du kan nemlig få fat i rabatkoder til Inkclub.com, hvor du kan få gode rabatter og måske endda andel i gratis ting, som du lige kan smide med i kurven, når du alligevel bestiller på Inkclub.com. Det får du selvfølgelig information omkring, hvis du modtager nyhedsbrevet fra Inkclub.com, men du kan også med fordel holde øje med siden her, hvor vi altid opdatere med aktuelle rabatkoder til Inkclub.com. Her nedenfor er der lavet en lille guide, så det er endnu nemmere for dig, at indløse din rabatkode til Inkclub.com.

 1. Find rabatkode til Inkclub.com og gem den.
 2. Shop løs på Inkclub.com.
 3. Når du har fundet alle varer og lagt dem i kurven, går du til indkøbskurven.
 4. Her er en oversigt over din bestilling. Nedenfor finder du ”Indtast din kampagnekode”.
 5. Tryk på denne og indtast nu din rabatkode til Inkclub.com.
 6. Tryk på ”Aktiver kampagnekode”.
 7. Nu skal du gå til kassen.
 8. Er du tidligere kunde skal du blot logge ind og så finder Inkclub.com alle dine informationer frem.
 9. Er du ny kunde skal du indtaste alle dine oplysninger, vælge betaling- og leveringsmetode.
 10. Tryk til sidst på ”Send”.
 11. Nu pakker Inkclub.com din pakke og sender den afsted hurtigst muligt.

inkclub kampagnekode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Købsvilkår

Adresse:

inkClub
Box 1644
SE-758 53 UPPSALA
SVERIGE

Inkclub på facebook