Hold fri fra kærestepar med Dating.dk

Tilbud
Tilmeld dig gratis hos Dating.dk og hold fri fra lykkelige...Mere

Tilmeld dig gratis hos Dating.dk og hold fri fra lykkelige kærestepar. Hos Dating.dk finder du flere events for singler. Lige fra vinsmagning til sommerferie med andre singler. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Opret en GRATIS profil

Kode
Drømmer du om en kæreste? Find den store kærlighed på...Mere

Drømmer du om en kæreste? Find den store kærlighed på Dating.dk. Tilmeld dig GRATIS nu – der er flere tusinde singler i nærheden af dig.

Opret dig på Dating.dk fordi det er Danmarks største datingsite. De fleste finder kærligheden her. Det er nemt at finde det rigtige match og Dating.dk har masser af arrangementer. Mindre

dating rabatkode

Opret en profil og find dit næste match

Er du træt af at være single? Datingmarkedet kan være en jungle at finde rundt i, og hvor skal man lige lede for at møde den helt rigtige? Det er jo ikke altid til at se, om en person er single eller ej – medmindre de selvfølgelig har en ring på fingeren.

 

Dating.dk har mere end en halv million medlemmer, så sandsynligheden for, at der er bare én, der matcher dig, er enormt stor. Her samles singler, som ønsker at møde andre singler, på én platform, så du ikke skal kæmpe dig igennem et hav af personer, som alligevel ikke er tilgængelige. Det er helt gratis at oprette en profil, og du får som medlem adgang til en lang række events, hvoraf nogle koster penge, mens andre er gratis. Her kan du møde andre singler, uanset om du leder efter dit livs udkårne eller bare nye venner og bekendtskaber – du er nemlig langt fra alene.

 

Når du opretter din profil, bør du naturligvis udfylde dine oplysninger og skrive lidt om dig selv, men det er ikke noget krav. Du kan lade nogle oplysninger forblive private, og du vælger faktisk helt selv, hvor meget af dig selv, du vil give.

 

Desuden kan du justere dine søgekriterier efter alder og afstand, så du kun får henvendelser fra potentielle partnere. Det er enkelt og smart.

 

+PlusProfil for endnu flere funktioner og fordele

Når du har oprettet din gratis profil, kan du udfylde dine oplysninger og skrive lidt om dig selv. Desuden giver det dig mulighed for at se, om der er noget for dig, før du smider penge efter noget, du ikke finder relevant. Med en +PlusProfil kan du læse og sende beskeder og se, hvem der har vist interesse for dig. Den første måned får du for kun én krone, så du kan teste og prøve det hele af først. Uden +PlusProfil kan du se, hvem der har skrevet til dig, men ikke læse beskederne, så vurderer du, at der er en potentiel partner i sigte, så kan det kun anbefales, at du tilmelder dig, så du kan komme i gang med at date med det samme. Det er nemt og gøres via computeren – det eneste, du skal gøre, er at betale, og du kan afmelde dig til hver en tid.

 

Sikker dating

Det er naturligvis svært at kontrollere, hvem der opretter en profil på dating.dk, og det hænder desværre, at nogle mennesker ikke tager et nej for et nej eller ikke ved, hvor grænsen går. Dette har dating.dk valgt at tage hånd om, så du som medlem til hver en tid kan blokere medlemmer, der generer dig, eller som du af andre årsager ikke ønsker skal have adgang til din profil. Du kan desuden anmelde profiler, som du mistænker for at være fake, eller som har udvist upassende opførsel. Dating.dk gennemgår anmeldelser af brugere hurtigt og grundigt, og viser det sig, at profilen f.eks. er fake, så bliver den slettet. Det er din garanti for tryg og sikker dating.

 

Unikke events – kun for singler

Som medlem af dating.dk får du adgang til en lang række eksklusive events arrangeret af folkene bag siden eller af andre medlemmer. Nogle events kan alle få adgang til, og andre er kun for folk med +PlusProfil. Disse events er naturligvis kun for singler, så står du og mangler at noget at lave i weekenden, er du træt af altid at hænge ud med par, eller ønsker du at møde folk ansigt til ansigt, så kan du med fordel tilmelde dig et event, der falder i din smag.

 

På den måde får du mulighed for at møde andre singler i øjenhøjde og måske finde din nye bedste ven eller den eneste ene og hvilken bedre måde at starte et forhold på end at have delt en sjov og spændende oplevelse? Måske får I et minde for livet, som I kan tage med jer ind i jeres nye tilværelse sammen. Prøv et event eller arranger dit eget – en fantastisk måde at få nye bekendtskaber.

 

Dating.dk appen til dig, der er på farten

Dating.dk har en gratis app, som kan downloades til både Android-, Windows- og Apple-produkter, både mobiler og tablets. Appen er gratis, og med den har du altid gamle og potentielle matches lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig. Med appen kan du slå notifikationer til, så du får en besked, hver gang du får post på dating.dk. Desuden finder appen via geolokation singler i nærheden af dig, så du aldrig går glip af et potentielt match. Det kan jo være, det er personen lige ved siden af dig i toget. Appen er ideel til dig, der er på farten og ikke ønsker at misse muligheden for at finde det perfekte match.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 33 89 00 00

Betingelser