Ups! Ingen rabatkoder fundet.

Der er ingen rabatkoder til denne butik, kig tilbage senere.

Fordi din virksomhed fortjener opmærksomhed

Vistaprint.dk er en verdensomspændende virksomhed, som har eksisteret i 20 år og i dag er de førende på markedet. Vistaprint.dk er i konstant udvikling, for at kunne tilbyde de bedste produkter, serviceudbud og udvikling af teknologi. Alt sammen for at du, som kunde får den bedste løsning til din virksomhed.

Grundlæggeren af Vistaprint.dk hedder Robert Keane og hans vision var, at skabe en platform, hvor små virksomheder kunne få lige så gode markedsføringsmaterialer, som de store virksomheder med store budgetter. Systemerne er udviklet med det formål at alle – uanset erfaring med design, kan designe deres egne markedsføringsmaterialer.

Vistaprint.dk er en del af Cimpress-koncernen og opererer i 22 forskellige lande.  Trykkeriet finder sted i Holland og i Schweiz har de et researchcenter, så Vistaprint.dk kan tilbyde de bedste teknologiske innovationer i hele verden.

 

Design dit eget visitkort

På vistaprint.dk kan du altid på forsiden finde de gode særtilbud, de har for tiden.  Er du tidligere kunde hos Vistaprint.dk og logget, vil du på forsiden se eksempler på materialer med dit logo. Du får altså hurtigt et overblik over, hvordan de materialer vil se ud, hvis du bestiller dem med det samme.  

Øverst på siden finder du en topmenu, som hurtigt skaber et overblik over de forskellige kategorier. De fungere som ”drop-down”-menuer, så når du placere musen over en kategori, så finder du et overblik over de forskellige muligheder der er inden for den givne kategori.  

Du kan selv designe dine egne materialer, så du kan skabe et unikt design til din virksomhed.  Lad os sige, at du skal bruge Flyers til uddeling. Vælg markedsføringsmaterialer og klik ind på Flyers. Nu kommer du ind på en side, hvor du kan vælge mellem et af deres standard designs, uploade dit logo eller dit eget design.  Længere nede på siden finder du en oversigt over størrelser og priser, eksempler på papir samt en prisberegner. Du behøver dog ikke beslutte dig endeligt før senere i bestillingsprocessen. Igennem hele processen bliver du guidet sikkert gennem de forskellige trin og du kan hele tiden finde nummeret til kundesupporten, såfremt der opstår tvivlsspørgsmål eller andet.  

Har du mere end 10 medarbejdere, som har brug for egne visitkort, så er der mulighed for, at give dem deres eget log-in. På den måde kan de selv bestille deres visitkort, når de løber tør.

 

Glade kunder skaber succes

Under hver produkt kan du finde anmeldelser fra kunderne efter de har modtaget deres bestilling. Du kan også få den helt rigtige vurdering fra andre brugere. Og på trustpilot finder du en lang række anmeldelser, som i øvrigt giver dem fine karakterer, for have en nem og overskuelig hjemmeside, gode oplevelser med levering og kvalitet. Vistaprint.dk er også selv aktive på Trustpilot, hvor de takker for fine anmeldelser til kunderne eller tager hånd om dem, som har haft udfordringer eller ikke fået det produkt som de forventede gennem deres bestilling.  Hvis du ikke lige gider hoppe på Trustpilot kan du altid se andre anmeldelser på Vistaprint.dk, hvis du scroller ned i bunden på forsiden.

I højre side af shoppen finder du kontaktoplysninger til deres kundesupport. Du kan altid ringe til dem, hvor du selvfølgelig for dansk support, på alle hverdage. Du har også en lang række andre muligheder for, at få svar på dine spørgsmål. Her nedenfor kan du se dem:

 • Selvbetjenings værktøjer, hvor du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål. Måske er dit svar i blandt.
 • Brug deres Chat, som har samme åbningstider, som den telefoniske support.
 • Send en mail, hvor du har svar indenfor 1 hverdag.

Vistaprint.dk har altså sørget for, at gøre det nemt for dig at komme i kontakt med dem, for netop at kunne give dig en god købsoplevelse.

 

Tilfredsgaranti

Det er en af mærkesagerne hos vistaprint.dk, at alle kunder er 100 % tilfredse. Derfor udsteder Vistaprint.dk også tilfredshedsgaranti – uanset om det er produktet, bestillingsprocessen, kvaliteten eller servicen.  Hvis ikke du er tilfreds med dit køb, så er du heldigvis, så privilegeret at du kan få genoptryk eller pengene tilbage. Sammen med Viastaprint.dk finder I den løsning, der passer bedst til dig.  Alle leveringsomkostninger i sådanne tilfælde dækkes naturligvis af Vistaprint.dk

 

Når du designer selv

Når du bestiller hos Vistaprint.dk, så opretter du en bruger. Det kan du gøre inden du går i gang under ”min konto” eller du kan gøre det under din bestilling. På din bruger up-loader du din grafiske designs, som f.eks. logo eller andre billeder, firmaoplysninger osv. Næste gang du skal bestille nye markedsføringsmaterialer til din virksomhed, så er det nemt, at logge ind, finde dit produkt samt designe det.

 

Vær opdateret

Vistaprint.dk har ofte en række kampagner i gang, som du kan få glæde af. Det kan derfor være en god idé, at modtage deres nyhedsbrev; måske er næste tilbud aktuelt for dig. Derudover du følge Vistaprint.dk på Instagram. Her kan du samle inspiration til nye materialer – uanset om du handler privat eller til din virksomhed.  Det samme får du altså også i deres nyhedsbrev, altså masser af inspiration. Hvad enten du skal bruge nyt design, nye måder at markedsføre din virksomhed på eller noget helt tredje.

 

Du behøver ikke at vente

Vi ved alle godt hvordan det er, at have en virksomhed og at tidsplanen kan være stram. Det ved Vistaprint.dk heldigvis også, så når du bestiller kan du altid se, hvor lang tid du skal vente på dine nye markedsføringsmaterialer. Du kan typisk forvente en levering på blot 3-5 hverdage, hvilket er fornuftigt, når de nu skal i gang med trykke dit nye design. Er du meget sent ude kan vælge deres hastelevering mod en mindre beløb, så du har din ordre indenfor 2 hverdage. Er du derimod i god tid og gerne vil spare lidt penge på leveringsomkostninger, så kan du altid vælge ”Economy”, hvor leveringstiden er op til 10 hverdage.  Leveringstiderne er beregnet for ordre, der er lavet inden midnat.

Som du kan læse ovenfor er dine fragtpriser blandt andet beregnet ud fra, at dine ordre. Det kan også være svært, at give et fast svar på leveringsomkostninger, men du kan altid bruge prisberegneren, som du kan se gennem hele din bestilling, hvor du har mulighed for, at se de estimerede leveringsomkostninger.

Du kan hele tiden følge din ordre under ”min konto” på vistaprint.dk, når du foretaget en bestilling. Lige fra de afventer din betaling til du har modtaget din ordre.

 

Priser og betaling

Alle priser på Vistaprint.dk er angivet med moms, men hvis du hopper til bunden af siden, kan du slå moms fra, når du skal bestille nye markedsføringsmaterialer til virksomheden.

Der er en række forskellige betalingsmuligheder, som du kan benytte, når du betaler hos Vistaprint.dk. Vi har lige listet dem op her, for at skabe et overblik:

 • Du kan anvende følgende kort: MasterCard, Visa, Visa Electron samt American Express.
 • Eller du kan vælge at lave en bankoverførsel.

Du skal dog bemærke, at din leveringstidspunkt på din bestilling er angivet ud fra din betalingsmetode, så hvis du vælger, at bruge bankoverførsel, så det først fra, når betalingen er gået igennem.  

Har du tidligere bestilt hos Vistaprint.dk og fået et tilgodebevis, så skal du blot finde dine produkter og ligge dem i kurven, som du plejer.  Under betalingsinformation finder du et felt, hvor du kan se, dit tilgodehavende, som du markere og trykker ”anvend”. Dernæst vil siden blive genindlæst og du vil nu kunne se, at det er medregnet i bestillingen. Herefter følger du bare processen som du plejer.  

Er du i tvivl om, hvor meget du har til gode hos Vistaprint.dk kan du altid logge ind på din konto og se det under fanen ”mit tilgodebeløb”.  

 

Sådan bruger du din rabatkode hos Vistaprint

Som tidligere nævnt længere oppe, så har Vistaprint.dk ofte en række kampagner og gode tilbud til dig. Når du modtager deres nyhedsbrev, vil du ofte dem sendt der. Men du kan også vælge at gå ind på rabatbanditten, hvor du kan se hvilke rabatkoder Vistaprint.dk køre med for tiden. Det er nemt og enkelt og hente dine rabatkoder til Vistaprint.dk. Følg blot den nedenstående vejledning.

 1. Find din rabatkode til Vistaprint.dk her på siden
 2. Gå ind på vistaprint.dk og design dit eget unikke produkt
 3. Log-in eller opret en bruger på vistaprint.dk for at benytte din rabatkode
 4. Alternativt kan du indtaste din rabatkode til Vistaprint.dk i den blå bjælke på deres webshop inden din bestilling. Som vist på billedet her neden under.
 5. Indtast dine personlige oplysninger
 6. Vælg levering – og betalingsmetode
 7. Gennemfør nu din bestilling for at få glæde af din rabatkode til Vistaprint.dk
 8. Nu skal du blot vente på din ordrebekræftelse, hvor din rabatkode også fremgår
 9. Vent og glæd dig over at du har gjort det muligt at markedsføre din virksomhed til super skarpe priser.

vistaprint rabatkode

 

 


Kontakt information

E-mail: kundeservice@vistaprint.dk

 

Kundeservice telefon: +45 70 14 27 17

 

Betingelser ved at handle hos Vistaprint

 

Adresse:

Vistaprint B.V.
Hudsonweg 8
NL-5928 LW Venlo
Holland

 

Vistaprint på facebook Vistaprint Google-plus