Spar op til 70% på udsalg hos Nelly

Tilbud
Lige nu er der udsalg hos nelly hvor du kan...Mere

Lige nu er der udsalg hos nelly hvor du kan spare op til 70%. Der er massere af varer i tilbudet både til mænd og kvinder. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Nelly rabatkoder og tilbud

Få 20% Rabat på ALT fra disse mærker*

Tilbud
Rabatten gælder til disse mærker: VILA, VERO MODA, ONLY &...Mere

Rabatten gælder til disse mærker: VILA, VERO MODA, ONLY & OBJECT COLLECTORS. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 15-25% rabat på dit første køb hos Nelly

Tilbud
Deres nyhedsbrev er spækket med de seneste trends, eksklusive kampagner,...Mere

Deres nyhedsbrev er spækket med de seneste trends, eksklusive kampagner, VIP-fordele til udsalg og fødselsdagsgaver. Hvis du signer op nu så får du 15-25% rabat på dit første køb.

nelly nyhedsbrev

Du tilmelder dig i bunden af siden på nelly.com. Mindre

Se Rabat
85% Succes

Op til 80% rabat på fem mærker hos Nelly

Tilbud
Lige nu gi'r NELLY dig op til 80% rabat på...Mere

Lige nu gi’r NELLY dig op til 80% rabat på River Island, Miss Selfridge, Elise Ryan, John Zack og Te Amo, Club L og Club L Essentials. Go, go, go!

Der skal ikke benyttes rabatkoder for at bruge tilbudet.

Tryk på knappen “Gå til tilbudet” for at se alle mærkerne. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Mid season sale – Up to 70% off hos Nelly

Tilbud
Der bliver snart lukket ned for mid season SALE. Så...Mere

Der bliver snart lukket ned for mid season SALE. Så det er nu hvis du skal nå at spare op til 70%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Historien bag

Nelly.com er en del a NLY Scandinavia, som er en del af Olirop Group AB, der blev grundlagt i 1999. Nelly.com består udelukkende af en webshop, og har dermed ingen fysiske butikker. Hovedkontoret ligger i Sverige, men webshoppen er tilgængelig i flere lande verden over, men er særligt populær i de skandinaviske lande. Nelly.com blev lanceret i Danmark i 2008. Visionen er at tilbyde de allerseneste og mest moderne trends og mærker.

 

Look og style

Sortimentet retter sig mod en ungdommelig gruppe, og primært for kvinder i alderen 15-35 år. Udvalget af både hverdagstøj, festtøj, træningstøj, sko og accessoires er stort, og dermed er stilen blandet. Der findes tøj i alle former og genrer, hvilket er et helt bevidst valg, da Nelly.com ønsker at ramme en bred gruppe og dermed også imødekommende kvindernes forskellige ønsker og behov.

nelly style og look

 

 

Brands på Nelly.com

Når sortimentet er bredt, er de mærker, der forhandles i webshoppen, det også. Nelly.com har et bredt udvalg af de nyeste, mest populære og mest moderne brands, og der findes inspiration over hele verden. Pt. forhandles der varer fra mere end 700 forskellige brands.

På webshoppen er det bl.a. muligt at handle varer fra:

Adidas

Bianco

Ralph Lauren

Tommy Hilfiger

Marc Jacobs

Calvin Klein

Björn Borg

Hugo Boss

Minimum

Pieces

 

Webshoppen Nelly. com

Det er nemt at navigere rundt på hjemmesiden. Du kan indkredse din søgning således, at du kun kan se den eller de varer, du specifik søger efter, fx kan du søge på jeans i en bestemt farve. Du kan også søger under ”shop”, hvor du kan se alle de produkter, der forhandles, og dermed se alle jeans kjoler eller jakke. Kan du ikke finde det, du søger, kan du bruge søgefeltet øverst på webshoppen. Det er også her du skal søge, hvis du skal købe gavekort. Ønsker du at glæde en med et gavekort til Nelly.com kan du selv vælge beløbet.

 

Der er altid tilbud på Nelly.com

Der er altid varer på tilbud på Nelly.com. På forsiden kan du klikke dig direkte til alle de gode tilbud, der hele tiden findes. Udsalgssiden er delt således op, at du kan klikke ind på tøj, der er nedsat 50 %, tøj, der er nedsat 70 %, tøj, der er nedsat til under 200 kr., samt de tilbud, der er ved at udløbe. Du kan også se en samlet oversigt over alt det tøj, der er nedsat.

 

Betaling med kort, delbetale eller på faktura

På Nelly.com er der en række betalingsmuligheder. Der kan betales med alle de almindelige kreditkort, og der er ingen gebyrer forbundet hermed. Derudover er det også muligt at betale via faktura, som fremsendes sammen med ordren. Så har man op til 30 dage til at betale, og der er ingen gebyrer forbundet hermed.

Ligeledes er der mulighed for at delbetale beløbet. Det kan strække sig i op til 36 måneder, og der skal betales minimum 50 kroner om måneden. Derudover kommer et månedligt gebyr på 39 kroner.

Som den sidste mulighed kan man betale via PayPal. For at kunne dette, skal man blot logge på sin PayPal konto, når man kommer til betaling.

 

Levering af din ordre

Varer købt på Nelly.com leveres med Post Danmark eller bring. En standardlevering bliver leveret inden for 2-4 hverdage. Der er fri fragt, når der handles over for 199 kr. Der er også mulighed for en express levering, hvor varen bliver leveret inden for 1-2 dage. Dette koster ekstra, og beløbet vil fremgå ved kassen.

 

Returret og bytte af varer

Der er op til 14-dages returret. Man skal selv betale for fragt og porto, men er der tale om, at en vare blot skal ombyttes til en anden størrelse, koster fragt ikke noget. Returseddel findes online på webshoppen. Hvis en vare er gået i stykker, kan varen uden omkostninger returneres til Nelly.com.

 

Bliv medlem af Nelly.com

Man kan gratis blive medlem af Nelly.coms kundeklub. Som medlem får man hurtigere besked om nye varer og gode tilbud. Derudover kan der også være kampagner med gode tilbud, der kun gælder for medlemmer.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet her hos rabatbanditten, får du også automatisk besked, hvis der er større udsalg og tilbud.

 

Følg Nelly.com

Nelly.com er sociale og er at finde på de mest brugte og populære sociale medier, bl.a. Facebook, Youtube, Pinterest, Twitter og Instagram. Her kan du også følge med i de seneste nyheder samt få gode ideer og inspiration til hverdags- samt festtøj. Du kan se deres seneste reklamevideo fra youtube her:

 

 

Kontakt kundeservice

Kundeservice kan kontaktes igennem chat på enten Facebook eller på webshoppen. Derudover kan man udfylde kontaktformularen inden på webshoppen, hvorefter man modtager en e-mail retur med svar.

Der er ikke mulighed for telefonisk at kontakte kundeservice.

 

Indløsning af rabatkode på nelly.com

Når du skal indløse rabatkoden, skal du:

  1. Først og fremmest vælge den eller de varer, du ønsker at købe.
  2. I indkøbskurven, kan du se, hvilke varer, du har lagt i, og det er her, du skal indtaste rabatkoden. Når rabatkoden er indtastet, fratrækkes rabatten automatisk.
  3. Du bestemmer selv, hvornår du indtaster rabatkoden.

(Hvis du har indtastet rabatkoden, kan du sagtens shoppe videre. Rabatten fratrækkes også automatisk de nye varer).

Nelly rabatkode


 

Kontaktinformation

kundeservice:

Du kan kun kontakte Nelly via deres kontakt formular her:

Gå til Nelly kontakt formular

Find Nelly på de sociale medier her:

Facebook

Nelly på twitter

Nelly på youtube

Google-plus