Få hurtigt mobilt bredbånd hos Telmore

Tilbud
Der er et mobilt bredbånds abonnement for alle. Find det...Mere

Der er et mobilt bredbånds abonnement for alle. Find det billigeste hos Telmore. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gode tilbud på mobil telefoner lige nu

Tilbud
Der er massere af gode tilbud på mobil telefoner og...Mere

Der er massere af gode tilbud på mobil telefoner og tablets hos Telmore. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få HBO med i billigt mobil abonnement

Tilbud
Du har mulighed for at få HBO Nordic med i...Mere

Du har mulighed for at få HBO Nordic med i dit mobil abonnement. Det ved kan du sparer det du normalt betaler for at have HBO. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Abonnementer med masser af data

I dagens Danmark er der ikke meget, der er vigtigere for os end vores smartphone. For mange er den et uundværligt redskab i vores hverdag, da den indeholder utallige vigtige værktøjer og efterhånden bliver brugt til en lang række ting i vores dagligdag som f.eks. mobilbetaling, køb af diverse billetter, vejviser osv. Dette betyder også, at mængden af data i vores abonnement er helt essentiel, for bruger man mere end den data, man betaler for, bliver forbruget enten spærret, man skal betale for hver ekstra MB brugt, eller hastigheden bliver nedsat væsentligt – og der er kun meget få ting, der er mere frustrerende end langsomt internet. Derfor har Telmore fokuseret på at udvikle abonnementer, hvor datamængden passer til forbruget, og der er altså både abonnementer til dig, der skal bruge meget tale, og til dig, hvor data er det vigtigste. Fælles for dem alle er bare, at datamængden er skruet i vejret, så du slipper for at stå med en ekstraregning. På nær Basis-abonnementet, hvor du betaler for det, du bruger, er det laveste antal GB 12, så Telmore er i særdeleshed egnet til dig, der streamer, hører musik, er på Facebook og generelt bruger din telefon til rigtig mange ting. Alle abonnementerne har lynhurtigt 4G, og hører du meget musik, kan du med fordel vælge et abonnement med Telmore Musik inkluderet.

Telmore er for alle, men særligt dig, der ikke kan forestille dig at leve i en verden uden teknologi.  

 

Telmore Play for timevis af underholdning

Telmore Play er din genvej til et hav af tjenester, der gør hverdagen lidt sjovere. Et abonnement med Telmore Play giver dig adgang til HBO Nordic, TV2 Play, Mofibo, Flipp, C MORE, Min Bio og Telmore Musik, så du altid har det hele lige ved hånden. Mofibo er en lyd- og e-bogstjeneste, og med app’en skal du aldrig mere slæbe mængder af tunge bøger med på en ferie, hvor bagagen kun må veje 20 kg. Du behøver ikke vælge, men du kan i stedet have alle dine bøger lige ved hånden – uanset hvor du er. Flipp giver dig adgang til et væld af magasiner, som er let tilgængelig underholdning, de fleste kan forholde sig til.

Telmore Musik er din musikstreamingtjeneste, som lader dig lytte til mere end en million musiknumre – hvor som helst og når som helst.

Med Telmore Play sparer du hundredevis af kroner på underholdningstjenester i forhold til at skulle abonnere på dem enkeltvis, og du får adgang til det hele på både telefon, tablet, computer og smart-TV.

Få Telmore Play med i dit abonnement, og du skal aldrig mere bekymre dig om kedsommelige reklamer, tunge bøger eller lange togture.

 

Mobilt bredbånd på farten

Hos Telmore har du mulighed for at købe mobilt bredbånd, så du altid har internet med på farten. Du kan få mobilt bredbånd via et SIM-kort, som du kan sætte i din telefon, tablet eller USB-modem, hvilket er rigtig godt til enkeltpersoner. Men er I flere, der skal på samtidigt, kan du med fordel abonnere på større mængder, hvortil der medfølger en WiFi-router, som hele familien kan tage med i sommerhuset, i bilen eller steder, hvor mobildata-forbindelsen er dårlig. Er I en mindre familie uden det helt store forbrug, er det også et glimrende alternativ til det almindelige bredbånd. Der er flere pakker at vælge imellem, så I skal blot finde den, der passer til jeres behov.

Telmore har Danmarks bedste mobilnet.

 

Sådan bruger du en rabatkode på Telmores webshop

Står du og skal have ny telefon eller tablet, kan du med fordel købe den i forbindelse med et abonnement hos Telmore, og med en rabatkode fra Rabatbanditten er der ovenikøbet endnu flere penge at spare.

  1. Find din rabatkode på Rabatbanditten.
  2. Vælg din foretrukne telefon eller tablet hos Telmore.
  3. På produktsiden kan du læse om specifikationer og vælge abonnement og betaling.
  4. Når du har indtastet dine valg, skal du trykke ’Køb’.
  5. Er du allerede kunde, skal du blot indtaste dine oplysninger. Er du ikke kunde hos Telmore, skal du oprettes i systemet. Ønsker du et nyt nummer, kan du vælge det fra listen, og ellers klarer Telmore nummerflytning på ingen tid.
  6. Når alle felter er udfyldt, skal du indsætte din rabatkode i rabatkode-feltet.
  7. Se din ordre igennem, acceptér betingelserne og betal for din ordre.

telmore rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 70 21 89 00

Cookie- Og persondatapolitik

Telmore på facebook Telmore på Twitter Telmore på Youtube