Wupti rabatkoder ⭐

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
50% Rabat på mange produkter i Wupti outlet
Deal
Du kan sparer masser af penge på varer med begrænset parti eller returvarer. Se det store udvalg af tilbud i wupti outlet. Spar op til 50% lige nu.
Bedst i test hvidevarer – Op til 30% Rabat lige nu
Deal
Køb de bedste hvidevarer hos Wupti til lave priser. Du kan spare op til 30% på flere testvindere fra Tænk og andre
Vis mere

Det bedste fra detailhandel og onlineshops

Med næsten 10 år på bagen har Wupti.com efterhånden fået en stor viden inden for elektronik og hårde hvidevarer.  Målsætningen er, at give dig en god indkøbsoplevelse, hvor de taget det bedste fra detailhandlen og det bedste fra onlineshops.

Det kommer til udtryk med det store udvalg, som består af over 15.000 forskellige varenumre, deres udvidede kundeservice og lave priser.

Wupti.com har defineret 6 styrker, som gør deres webshops til et foretrukken sted at handle:

 • Fri levering med mulighed for montering
 • Lave priser
 • Altid de nyeste produkter
 • 100% sikker nethandel
 • Fagkyndigt personale, der altid sidder klar til at hjælpe
 • Mulighed for forsikring på dine produkter

Wupti.com er en E-mærket webshop, så du kan være helt tryg ved afgive en ordre på Wupti.com. Wupti.com går også op i social ansvarlighed og støtter Børns vilkår i Danmark samt ”støt brysterne”.

Find altid de nyeste produkter på Wupti.com

Så snart du lander på Wupti.com, så fornemmer du straks, at her er der et stort udvalg, hvilket er med rette. For du kan altså finde stort set alt indenfor elektronik og hårde hvidevarer.  Der kommer altid nye varer til i takt med at branchen udvikler sig, så du kan finde de nyeste produkter på Wupti.com til markedets bedste priser.

Webshoppen er nem og overskuelig at navigere rundt i, så du ikke skal bruge timevis på, at finde lige netop det du søger.  Topmenuen er delt op i overordnede kategorier, som f.eks. Husholdning og TV & HI-FI. Under hver kategori finder du en række underkategorier. Når du har valgt den underkategori, hvori du finder det produkt du har brug for, så er der mulighed for at filtrere din søgning efter pris, mærke og funktioner. På den måde spare du en masse tid, da der nemt kan være flere tusind forskellige varianter af f.eks. shavere.

Hvis du gerne vil se de nyeste varer kan du enten se dem på forsiden, hvor du får en oversigt over de nyeste produkter på Wupti.com. Du kan også se efter mærket ”Nyhed”, når du surfer rundt i de forskellige kategorier.

På forsiden finder du også de mest populære produkter hos Wupti.com, som er udvalgt efter hvilke produkter andre kunder har købt.

Går du efter de absolut bedste produkter til de bedste priser, så kan du med fordel holde øje med mærkatet ”Wupti.com anbefaler” eller ”Bedst i test”.

Udover elektronik og hårde hvidevarer finder du andre produkter, som f.eks. lamper og kufferter.

Når udvalget er så stort på Wupti.com, så kan det hurtigt blive uoverskueligt at se forskellen på de forskellige produkter. Men Wupti.com har taget højde for det og lavet en funktion, som gør det muligt for dig, at sammenligne de forskellige produkter inden for en kategori. Når du har produktoversigten foran dig, kan du ”vinge” af i en lille boks ”Sammenlign” ved de produkter du ønsker at veje op imod hinanden. Derefter trykker du på ”sammenlign”, som du finder lige over produktoversigten. Der vil nu komme en ”skærm” frem med de valgte produkter, hvor du får det fulde overblik over funktioner og pris. Det gør det lidt nemmere at vælge det produkt, der passer til dit behov.

Køb et gavekort

Skal du til fødselsdag, bryllup eller noget helt 3., så kan du forære dine kære et gavekort til Wupti.com. Der er garanti for, at det altid er en gave der holder! Du kan gøre gavekortet helt personligt ved at skrive navnet på den person, som skal modtage gavekortet og skrive en hilsen til dine kære på gavekortet. Du vælger også selv, hvor meget gavekortet skal lyde på.  Sidst, men ikke mindst, så vælger du også selv hvilken farve gavekortet skal være. Du kan vælge mellem blå, orange eller juletema.

Pas godt på dine produkter

Vi ved alle godt, at elektronik eller hårde hvidevarer holder evigt. Derfor kan der være rigtig god grund til, at forsikre dine produkter fra Wupti.com.  Med en forsikring gennem ProCare forsikring, som Wupti.com har lavet samarbejde med, så kan du sikre dig mod hverdagens uheld. Her er 4 eksempler på klassiske skader, hvor du er dækket helt af forsikringen:

 • Du spilder kaffe ud over din computer
 • Du taber din telefon og glasset revner
 • Dit TV bliver skubbet på gulvet og skærmen ødelægges
 • BH-bøjlen sætter sig fast og ødelægger tromlen i vaskemaskinen

Alle 4 eksempler er klassiske og Wupti.com har sørget for, at du selvfølgelig er helt dækket ind, når du har tegnet en forsikring hos ProCare-forsikring. Du vælger blot forsikring, som et tilvalg, når du gennemføre din ordre.

Kundeservice ud over det sædvanlige

For Wupti.com er det vigtigt, at du får en god indkøbsoplevelse, selvom du handler på nettet. Derfor sidder der altid fagkyndigt personale i kundeservice, som er klar til at afhjælpe dig med dine udfordringer. Uanset om det drejer som valg af produkter eller tvivlsspørgsmål efter købet.

Først kan du starte med at kigge på siden ”kundeservice” for at se nogle af de meste stillede spørgsmål, måske finder du svar der.  Du kan også vælge at ringe til Wupti.com, hvor en medarbejder vil afhjælpe dig. Alternativt kan du altid sende en mail til Wupti.com.

Selvom priserne er i bund, så går Wupti.com ikke på kompromis med deres service i forhold til kunderne. Det har også givet pote, for hvis du hopper ind og ser anmeldelserne fra tidligere kunder på Trustpilot, så kan du se, at kunderne er glade for kundeservice, den hurtige levering og de lave priser. Samlet set får Wupti.com en score på 8.7 stjerner ud af 10.

 

Hold dig opdateret

Hvis du gerne vil have alle de gode tilbud, deltage i konkurrencer og vide alt om nye produkter på Wupti.com, så kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, så får du alle informationer lige ned i indbakken.  Du er oven i købet med i den månedlige konkurrence om en præmie samt unikke rabatkoder til Wupti.com, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Eller du kan følge Wupti.com på Facebook, hvor du også får adgang til konkurrencer, super skarpe tilbud og meget mere.

 

Fri fragt og hurtig levering

Når du bestiller elektronik og hårde hvidevarer, så får du altid fri fragt – uanset ordrens størrelse og pris.  På alle produkter på shoppen kan du se den estimerede leveringstid inden du bestiller. Ligesom du også kan se hvilken fragtform din ordre vil blive sendt af sted med.  De fleste ordre vil blive sendt afsted inden for 1-4 hverdage.

Bestiller du nye hårde hvidevarer tilbyder Wupti.com, at tage det gamle med mod en mindre tillægspris. Du kan også bestille montering i forbindelse med dit køb, såfremt du har brug for hjælp til dette. Wupti.com bruger altid autoriserede medarbejdere, så du kan være sikker på, at det sker helt lovligt og forsvarligt.

Betalingsmetoder hos Wupti.com

Du kan benytte følgende betalings metoder hos Wupti.com, når du skal bestille nyt elektronik eller hårde hvidevarer til din bolig:

 • Online betaling med følgende kort: Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron og Eurocard. Beløbet vil blive trukket på din konto, når din ordre sendes af sted fra lageret.
 • MobilePay
 • EAN-nummer
 • Samt bankoverførsel. Her skal du være opmærksom på, at Wupti.com først afsender din ordre, når din betaling er registreret.

 

Sådan bruger du rabatkoder hos Wupti.com

Wupti.com tilbyder gode og lave priser på alle deres produkter på shoppen, men de vil så gerne gøre lidt ekstra, så du kan gøre en endnu bedre handel. Derfor kan du få rabatkoder til Wupti.com. Du kan finde aktuelle rabatkoder til Wupti.com her på rabatbanditten, men hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, så sender de dig også rabatkoder fra tid til anden. Ved at følge den nedenstående vejledning, finder du svar på hvordan du benytter rabatkoder til Wupti.com.

 1. Find din rabatkode til Wupti.com her på siden
 2. Gem din rabatkode, så du kan huske den
 3. Gå ind på Wupti.com og find de produkter du ønsker at købe
 4. Gå til din indkøbskurv
 5. Nu kan du se din bestilling og lige nedenunder ser du et felt, hvor der står ”Rabatkode”
 6. Her indtaster du nu din rabatkode til Wupti.com og trykker på ”Anvend”
 7. Nu fremgår din rabatkode af din oversigt
 8. Tryk nu på ”Gå til kassen”
 9. Er du ny kunde indtaster du alle dine oplysninger. Har du tidligere været kunde hos     Wupti.com kan du blot nøjes med logge ind, så bliver dine oplysninger registeret automatisk
 10. Vælg nu betalingsmetode
 11. Accepter nu handelsbetingelserne
 12. Gå til betaling og indtast dine betalingsoplysninger, hvis du har valgt at betale med kreditkort
 13. Bekræft din ordre
 14. Nu skal du blot vente på, at din ordre bliver leveret på din adresse

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

🛍️ Hvor mange varenumre har Wupti?

Wupti har over 15.000 varenumre tilgængelig. Der er dermed noget for en hver.

🚚 Er der gratis levering hos Wupti?

Ja, hvis du bestiller for over 500 kr. er der gratis levering på alle ordrer, lagt hos Wupti. Se rabatkoder til gratis levering her.

 

Hvad er wupti marketplace?

Wupti marketplace samler de bedste sælgere fra ind- og udland, for at skabe en global markedsplads, der skal give dig et bedre og mere spændende udvalg til endnu lavere priser. Wupti vælger nøje hvilke sælgere, de arbejder sammen med. Inden oprettelsen af deres shop, har alle sælgere underskrevet Wupti’s betingelser, så alle sælgere lever op til dansk lovgivning.

Kan jeg få rentefri finansiering hos Wupti?

Ja. Hos wupti har du mulighed for at købe det, du drømmer om og ikke tænke på betalingen med det samme. På udvalgte produkter tilbyder Wupti afdrag over 20 måneder med 0,- i rente, 0,- i oprettelse og 0,- i gebyr. Ansøg nemt ved at bruge dit NemId nøglekort.


Kontakt oplysninger

Telefon: 70 10 12 70

- Man-torsdag: 8-18
- Fredag: 8-17
(weekend lukket)

E-mail: kundeservice@wupti.com

 

Handelsbetingelser

wupti.com a/s

CVR-nummer 35954716 

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo