Feelunique Rabatkode

Kategorier
  • Alle
  • Deals
  • Rabatkoder
  • Tilbud
  • Udløbet
Få 30% Rabat som ny kunde
Rabatkode
Brug rabatkoden og spar 30% på din første bestilling
Vis tilbud
Vis rabatkode
Giv 20% og få selv 20% rabatkode
Deal
Giv en ven 20% rabat og modtag selv en unik rabatkode.
Spar 10% på to mærker
Deal
Tilmeld dig FeelUnique Rewards og få ekstra rabat.
Vis mere

Trustpilot er positiv 

Kigger man på Trustpilot efter anmeldelser af Feeluniques webshop, er der en tendens til overvejende positiv stemning om servicen. Produkterne leveres af forskellige brands, og derfor står siden selvfølgelig ikke til ansvar for kvaliteten heraf, men da der primært handles med topprodukter, er det heller ikke noget, forbrugerne beklager sig over. 

Servicen roses, og leveringstiden er kort, hvilket er vigtigt for rigtig mange, som står og mangler deres produkter her og nu. Der er desuden stort fokus på, at udvalget er rigtig stort, og at priserne er gode sammenlignet med andre steder. Kigger man på Trustpilot, vil man desuden bemærke, at deres kundeservice fungerer rigtig godt, og hvis man støder på problemer, vil de hurtigt blive løst. 

Mange tilkendegiver, at de kun har haft positive oplevelser på siden, hvilket må siges at være en blåstempling. 

Om Feelunique

Feelunique er en side, hvor der er mulighed for at finde en lang række produkter i forbindelse med den personlige pleje. Det gælder, stort set uanset hvilken type produkt man kigger efter, og udvalget er stort i alle kategorier. Det er også værd at nævne, at siden også er relevant for mænd, selvom den primære målgruppe er kvinder. 

Når du besøger siden, vil du opdage, at den er meget overskuelig, og at du hurtigt kan spore dig ind på det, du rent faktisk leder efter. I toppen af siden kan du finde tilbud, hvis du gerne bare vil shoppe lidt rundt, ligesom du kan vælge bestemte brands, hvis det er det, du primært kigger efter. Du kan naturligvis også finde dine produkter ved at vælge bestemte kategorier. 

Siden er blandt andet leveringsdygtig på makeup, hvor det er muligt at finde alt fra negle til øjenpleje. Det er selvfølgelig muligt at finde alle de største og mest populære makeup-brands. 

Er du mere på udkig efter noget til pleje af din hud, så er du også kommet til den rigtige side. Her findes mange masker og cremer, som plejer din hud, og du kan finde produkter, som passer til dine specifikke behov. Det gør det til en ekstragod oplevelse af handle hos Feelunique. 

Du kan selvfølgelig også finde et hav af produkter i kategorien ”Healthy Living”, som mange er interesserede i. Her kan du eksempelvis finde kosttilskud og andre produkter, som kan hjælpe dig til en sund hverdag. 

Siden tilbyder desuden ofte rigtig gode tilbud, hvor du kan få gode priser, hvis du eksempelvis køber flere produkter sammen. Den største udfordring på siden kan derfor nemt være, at man skal indskrænke sine ønsker, så man vælger det rigtige. Udvalget er nemlig ganske imponerende stort. 

Nemt og hurtig at indløse 

Du kan finde mange gode tilbud hos Feelunique, men din glæde over prisen kan blive endnu større, hvis du opdager, at det er muligt at finde rabatkoder, som virkelig kan sætte gang i dit shoppehumør. Hvis du blot kigger dig lidt omkring, kan du ofte spare betydelige beløb, hvis du udnytter en rabatkode, og hvorfor ikke spare yderligere på dine favoritprodukter? 

Mange undlader at udnytte rabatkoder, fordi de tænker, det er besværligt og tager lang tid. Det er dog ingenlunde tilfældet, og hos Feelunique bliver det blot en helt naturlig del af din betaling. Du bruger derfor stort set ingen ekstra tid på det. 

  1. Find den rabatkode, du ønsker at bruge. Undersøg på forhånd, om den fortsat er gældende, eller om du skal have fat i en opdateret udgave.
  2. Gå til betalingen ved at trykke på din indkøbskurv øverst i højre hjørne. Tjek, at du har valgt de rigtige produkter.
  3. Du vil blive spurgt, om du ønsker at bruge en rabatkode, hvorefter du svarer ja. Du skal nu taste koden, hvorefter du skal aktivere den.
  4. Når du har aktiveret koden, vil din rabat blive trukket i prisen, og du kan nu udføre de sidste skridt af betalingsrutinen. 
Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo