Lampemesteren rabatkode

Kategorier
  • Alle
  • Deals
  • Rabatkoder
  • Tilbud
  • Udløbet
10% Rabat hos Lampemesteren
Rabatkode
*Rabatkoden gælder til ikke nedsatte varer.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Gratis levering ved køb over 499,-
Deal
Som kunde hos Lampemesteren kan du få gratis levering.
Vis mere

Alle de kendte mærker til priser, der er til at betale

I Danmark er vi kendt for godt design, og det ser vi igen og igen. Særligt inden for møbler og lamper har vi gjort os bemærkede, og det er nok derfor, vi som folk sætter så stor pris på æstetik og interiør.

På lampemesteren.dk kan du shoppe amok i det kæmpe udvalg af smukke designerlamper fra nogle af de største danske mærker i verden, heriblandt Piet Hein, Verner Panton og Arne Jacobsen, men også fra store internationale brands som Kartell, Philippe Stark og Tom Dixon. Nogle brands er gamle kendinge med et klassisk og tidløst design, mens andre er nye og mere moderne. Uanset hvad du er til, om du ønsker mange farver eller et diskret udtryk, ekstravagance eller minimalisme, modernitet eller tidløshed, så kan du finde det hos Lampemesteren. Sortimentet tæller alle typer lamper, både gulvlamper, væglamper, loftslamper, pendler og lamper til udendørs brug. Sortimentet opdateres løbende, og du finder altid kvalitetslamper til nogle af markedets bedste priser. På nyhedssiden kan du desuden læse artikler og holde dig opdateret om nyheder fra de forskellige mærker, historierne bag de forskellige designs og læse om nye modeller og gamle klassikere.

 

Hurtig og billig fragt

Når du bestiller en lampe eller lampeskærm hos Lampemesteren, modtager du den typisk indenfor 1-3 hverdage fra afgivet bestilling, og du kan købe den lige præcis, når det passer dig. Det er netop en af de store fordele ved online shopping, og du slipper altså for håbløse åbningstider, der ofte tvinger folk til at tage tidligere fri fra arbejde, eller at stresse rundt for at nå det, inden butikken lukker. Her åbner du blot din computer, og så kan du ellers bruge al den tid, du har brug for, for at finde den perfekte lampe. Fragten er gratis, hvis du bestiller for mere end 500 kroner, hvilket er et meget fair beløb, når man tager de reelle omkostninger for forsendelse i betragtning – og desuden er det intet problem at få brugt 500 kroner hos Lampemesteren. Alle lamper kommer med dertilhørende lyskilde. Ønsker du en anden lyskilde end den medfølgende, kan du blot ændre det ved køb.

Du får desuden 100 dages returret, da man hos Lampemesteren mener, at kunderne skal have lov til at overveje deres investering uden at skulle stresse over korte returneringsfrister.

 

God og professionel kundeservice

Noget af det, der gør Lampemesteren til et troværdigt sted at handle og få hjælp er, at de sammen med webshoppen ejer en fysisk butik. Der er altså professionelle og erfarne fagmænd til stede i virksomheden, som ved, hvad de snakker om.

Hos Lampemesteren får du hurtigt svar på dine henvendelser, og de sidder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Du får en kompetent og troværdig medarbejder i røret, så du kan slippe alle dine bekymringer. Lampemesterens kundeservice kan kontaktes på mail, telefonisk eller via deres chat på siden. Det anbefales dog, at du læser FAQ’en igennem først, da du her finder svar på de mest stillede spørgsmål, og dermed kan finde svar med det samme. Webshoppen er desuden e-mærket, så du er garanteret høj sikkerhed og gode vilkår, når du shopper.

Lampemesteren er lig med god service, høj kvalitet og lave priser.

 

Sådan indløser du din rabatkode hos Lampemesteren

  1. Find din rabatkode hos Rabatbanditten
  2. Læg den eller de produkter i kurven, som du ønsker at købe fra Lampemesteren
  3. Gå til din indkøbskurv. Her ser du en oversigt over dine produkter. Under din kurv finder du rabatkode-feltet. Kopier koden fra Rabatbanditten, indsæt den i feltet og opdatér
  4. Gennemfør resten af dit køb som sædvanligt ved at indtaste navn, adresse og kontaktoplysninger samt vælge betalings- og leveringsmetode
  5. Betal for dine varer.

 


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Handelsbetingelser

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo