Få et billigt mobil abonnement hos CBB

Tilbud
Der er massere af abonnementer hos CBB til alle behov....Mere

Der er massere af abonnementer hos CBB til alle behov. Besøg CBB nu og se hvilket et der passer dig. Mindre

Se Rabat
100% Succes

10 timer og 30GB data 119kr./md.

Tilbud
Surf amok med 30GB data og 10 timers tale.
Se Rabat
100% Succes

Spar 1.000 Kr. på en ny Huawei mobil

Tilbud
Lige nu kan du spare 1.000 Kr. på en Huawei...Mere

Lige nu kan du spare 1.000 Kr. på en Huawei P9 Lite før pris 2.499 Kr. nu kun 1.499 Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Danmarks bedste kundeservice

Der findes efterhånden et ret stort udvalg af mobiludbydere på markedet, og mange af dem tilbyder det samme: fri SMS/MMS, et givent antal timers gratis tale og en stor mængde data. Så hvordan er det helt præcist, man lige skal vælge, hvilken udbyder man helst vil have? Udbydere kan skille sig ud på flere forskellige måder, men ofte er det i form af enten rabataftaler, hvor man kan få gratis eller billige underholdningstjenester som tilvalg til ens abonnement. Dog er der én ting, de fleste mennesker sætter pris på, og det er god og ordentlig kundeservice. I 2016 vandt CBB prisen for Danmarks bedste kundeservice, og det er ikke uden grund; kundeservice er nemlig mange ting. For det første får du simple og overskuelige abonnementer hos CBB – ingen skjulte gebyrer og afgifter og man slipper for uigennemsigtige abonnementsbetingelser. Via selvbetjeningsfunktionen får du let og hurtig adgang til dit abonnement, og du kan selv til- og fravælge services, betale, ændre pakke og lignende.  Desuden kan du næsten altid komme i kontakt med en CBB-medarbejder – alle hverdage på telefon og mail til kl. 16 og til kl. 21 på chatten. I weekenden sidder kundeservice til rådighed på Facebook helt frem til kl. 21, så næsten uanset hvornår på ugen, du har brug for dem, sidder der nogen klar til at hjælpe dig. Ingen sure medarbejdere og ingen kryptiske beskeder. CBB er ærlighed, åbenhed og tålmodighed. Og så gør det jo ikke noget, at det samtidig er billigt.

 

Skarpe priser på abonnementer

Som kunde hos CBB får du altid lynhurtig 4G på Danmarks stærkeste netværk, og du får fri SMS/MMS, fri Facebook og gratis CBB til CBB. Det koster kun én krone i oprettelse, og der er abonnementer, der dækker ethvert behov. Som noget ekstra kan du vælge af få Tidal med i dit abonnement for kun 20 kroner oveni abonnementsprisen, og dermed få adgang til mere end 40 millioner musiknumre og videoer, uanset hvor du er. Det er nemt at overføre sine playlister fra andre streamingtjenester, så du skal ikke bekymre dig over, om du nu skal til at starte forfra.

Med Sikker Surf EU får du desuden 50 MB data hver dag i alle EU-lande for blot 20 kroner, så du ikke skal bekymre dig om regninger, der løber løbsk. Adgangen bliver automatisk spærret, når du har opbrugt kvoten, og åbnet igen næste dag – og du betaler naturligvis kun for de dage, du bruger data.

Har dit barn lige fået sin første mobiltelefon, eller har du selv et forholdsvis beskedent forbrug, kan du med fordel bestille Basis-abonnementet, hvor du kun betaler for det, du bruger – helt ned til 19 kroner om måneden. Hos CBB får du altså god service og gode priser, og det er det, der gør dem til et af de bedste selskaber i Danmark.

 

Sådan sparer du penge på din næste telefon fra CBB

  1. Her på Rabatbanditten finder du et bredt udvalg af rabatkoder. Vælg den, der passer dig bedst.
  2. Gå til CBB’s webshop og udforsk de mange forskellige abonnementer, mobiler og tablets. Du finder detaljer om hvert enkelt produkt på den pågældende produktside.
  3. Når du har fundet den telefon, der passer dig bedst, skal du trykke på den.
  4. Her skal du vælge farve, abonnement og hvordan du ønsker at betale. Nederst kan du se den samlede oversigt over dine valg.
  5. Vælg om du ønsker nummerflytning eller et nyt nummer. For 399 kroner ekstra kan du få et såkaldt guldnummer, som er et af dem, der er ekstra nemme at huske.
  6. Indtast dine kontaktoplysninger og fortsæt til betaling.
  7. Kopiér rabatkoden fra Rabatbanditten og sæt den ind i rabatkodefeltet.
  8. Acceptér betingelserne.
  9. Betal.
  10. Afslut købet.

cbb rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 50 50 50 50

CBBs vilkår

cbb på facebook cbb på Twitter cbb på Youtube