Op til 75% Rabat lige nu på udsalget hos JD Sports

Tilbud
Der er stort udsalg lige nu hos JD sports. Du...Mere

Der er stort udsalg lige nu hos JD sports. Du kan få helt op til 75% rabat ved at gøre dine indkøb nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Rigtig mange positive kunder

Når du besøger Trustpilot, taler anmeldelserne om JD Sports DK sit tydelige sprog. Forbrugerne er nemlig meget tilfredse med det, de har fået leveret, og talen er generelt positivt om kvaliteten af produkterne. JD Sports udbyder rigtig mange forskellige brands, men der lægges stor vægt på mange af de bedste produkter, hvilket også kan ses på anmeldelserne.

Det er desuden vigtigt at bemærke, at anmeldelserne i høj grad er rettet mod den gode service, som JP Sports leverer. Kunderne er således supertilfredse, når det kommer til hjælp fra kundeservice, leveringstider og betalingsmetoder. Alt det praktiske er derfor på plads hos JP Sports, hvis man spørger forbrugerne på Trustpilot.

Mere om JD Sports DK

Hvis du ikke kender så meget til webshoppen, så kan her du hurtigt få et overblik over en velfungerende hjemmeside, som overholder det, den lover. Der er tale om en webshop, hvor udvalget er ganske stort, og hvis du leder efter sportsprodukter, vil du højst sandsynligt kunne finde dem her.  

Er du eksempelvis på udkig efter sko, vil du blive mødt af et imponerende udvalg af alle de største brands. Du kan både finde mærker som NIKE og Adidas, men det er også muligt at købe nogle af de mindre mærker, som også kan være garant for rigtig høj kvalitet.

Er det mere sportstøj, du leder efter, så fortvivl ej heller. JP Sports har mange kollektioner fra mange mærker, og det er endda ofte muligt at finde favorable priser på produkterne. Du kan finde sportstøj i mange kategorier, og det gælder både til mænd og kvinder. Er du eksempelvis på udkig efter sportstøj, som er specielt designet til fodbold, vil du gå på udkig og finde mange lækre muligheder.

Det er også muligt at finde fitness- og løbetøj af høj kvalitet. Fitnessbølgen er på sit højeste, og udvalget er derfor også enormt på disse produkttyper. Du kan desuden også finde en masse lækkert tilbehør på siden.

Er du glad for overblik, så er JP Sports DK rigtig god. Du kan hurtigt komme ind på de produkttyper, du leder efter, og siden er overskuelig og nem at finde rundt på. I toppen er produkterne kategoriseret, ligesom du selvfølgelig også kan søge efter bestemte brands. Du sparer derfor den overflødige tid.

Du kan også lede efter nyheder på siden, hvis du gerne vil have det nyeste af det nyeste. Er du mere i den modsatte retning, kan du besøge sektionen ”Udsalg”, hvor priserne er trykket i bund. Vær desuden opmærksom på, at JP Sports tilbyder gratis levering, hver gang du bestiller for mere end 500 kroner.

Du kan desuden vælge at downloade JP Sports’ app, som giver dig ekstra fordele og gør det hele nemmere for dig, når du skal handle på nettet.

Simpel guide for at bruge en rabatkode

jdsports-rabatkode

Når du handler på JP Sports DK, har du mulighed for at udnytte rabatkoder på dine køb. Det vil give dig endnu bedre priser, og det er rigtig nemt at komme i mål med at bruge en rabatkode. Er du ikke den tekniske type, så kan du her får et hurtigt overblik, som gør det nemt for dig at lave din rabatkode.

Først og fremmest skal du sørge for, at du har en kode, som er gyldig til de givne produkter. Er det tilfældet, skal du vælge indkøbskurven i højre hjørne af siden. Herefter vil du komme ind på dine valgte produkter.

Når du går til betalingen, vil du skulle indtaste rabatkoden, når du har bekræftet, at du er i besiddelse af den. Når du har tastet koden, skal du huske at aktivere den, før du går videre. Det er afgørende for, at rabatten rent faktisk bliver udnyttet.

Når du har aktiveret den, vil rabatten blive trukket fra den samlede pris, og du kan herefter gennemføre den sidste del af betalingen. Så nemt er det.


Kontakt oplysninger

E-mail: Kundeservice@jdsports.dk

Handelsbetingelser

Adresse:

JD Sports Fashion PLC.
Edinburgh House/Hollins Brook Way
BL9 8RR, Bury
United Kingdom

jdsports på facebook jdsports på Twitter jdsports på Youtube