Du er lige gået glip af disse Lensway rabatkoder og tilbud

Op til 40% Rabat på linser på LensWay

Tilbud
Hvis du leder efter lave priser på linser skal du klart...Mere

Hvis du leder efter lave priser på linser skal du klart besøge LensWay. Der er lige nu tilbud på linser hvor du spare op til 40%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 70% på 100-Vis af briller

Tilbud
Hvis du leder efter en forhandler af briller med lave...Mere

Hvis du leder efter en forhandler af briller med lave priser så kig på Lensway.dk. Der er massere af briller til lave priser i god kvalitet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Om Lensway.dk

Lensway.dk har siden 2000 serviceret over en million kunder gennem deres webshop og personlig service. Det store udvalg gør Lensway.dk til en af Europas førende netbutikker inden for salg af briller, kontaktlinser og solbriller.

Lensway.dk er oprindeligt en hollandsk virksomhed, men har etableret en dansk afdeling med dansk support, da de fandt ud af at dette var nødvendigt, hvis Lensway.dk skulle give kunderne en god oplevelse.

Den hurtige levering, de konkurrencedygtige priser og kompetence personlige service gør Lensway.dk til en af markedets ledende aktører inden for branchen.

Lensway.dk er meget mere end blot en webshop, der sælger udstyr til at forbedre dit syn. De føler også et stort socialt ansvar og hjælper derfor mennesker i nød. Derudover kan du også komme på brille- og linjeskole, hvor du ”lære” at bruge dit udstyr.  Dette kan du læse meget mere om under ”socialt ansvar”, som du finder i bunden af Lensway.dk.

Få bedre syn hos Lensway.dk

På forsiden ser du et overblik over aktuelle kampagner på Lensway.dk. Menupunkterne i toppen er stillet overskueligt op med følgende overordnede kategorier: Kontaktlinser, briller, solbriller og tilbehør.

Alle kategorierne fungere som ”Drop-down”, så du slipper altså for utallige klik, når du skal finde det du søger. Uanset om du søger efter et bestemt mærke eller design.

Sortimentet er så omfattende, at det ville blive alt for kedelig læsning, hvis du skulle læse, hvilke mærker de har under hver kategori.  Blandt nogle af de meste kendte mærker kan nævnes; Bjørn Born, Calvin Klein, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Hugo Boss og mange flere.  

Alle produkter er velbeskrevet, så du er helt sikker på, at du får det sæt briller, solbriller eller kontaktlinser, som du har brug for. Derudover sørger Lensway.dk for, at du bliver styret sikkert igennem dit køb, når du skal vælge styrker og eventuelle tilvalg. Priserne er gennemskuelige og du kan hele tiden følge med i, hvilke valg du har taget undervejs.

Når du handler hos Lensway.dk, så er følgende inkluderet i din oplyste pris på brillerne: Brillestel, Etui, enkeltslebne glas til netop din synsfejl, Antirefleks- og hårdhedsbehandling, fri retur, 3 gratis prøvemåneder samt 2 års garanti. Du skal altså ikke betale for glas ud over. Dette er inkluderet i prisen.

For kontaktlinser gælder det, at du kan købe dem med abonnementsløsninger eller blot erhverve det en enkelt gang. Du kan ved de fleste kontaktlinser vælge flere forskellige pakkestørrelser og selv vælge din styrke. Du får altså kontaktlinser, der passer præcist til dit behov.

Under tilbehør finder du en række plejeprodukter til dine briller, linsevæske, øjendråber og solbrilletilbehør.

Du har mulighed for, at tilføje dine produkter til en favoritliste, så du nemt og hurtigt kan finde dine favoritter frem igen. Dette kræver, at du opretter en bruger på Lensway.dk, hvor du også får andre fordele. Du kan f.eks. gemme din recept fra din optiker, få eksklusive tilbud, genbestille tidligere ordre (Dette er især en fordel, hvis du benytter kontaktlinser) og gemme din styrke, så den automatisk bliver registreret, når du skal købe nye briller eller solbriller.

Når du bestiller på Lensway.dk, så har du prisgaranti og fuld tilfredshedsgaranti. Det betyder dels, at hvis du finder et identisk produkt på markedet til lavere pris, så kan du enten for nedsat prisen på Lensway.dk eller få refunderet differencen. Det betyder også, at hvis du ikke er helt tilfreds med dit produkt, så kan du sende det tilbage og få pengene retur i hele 3 måneder. Du kan altså afprøve dine briller i en periode og vurdere om det lever fuldt ud op til dine forventninger.

Se hvad andre kunder anbefaler

På Lensway.dk kan kunderne anmelde produkterne ud fra en række forskellige faktorer, som giver dig et indblik i hvordan deres oplevelse har været fra køb til glæden ved deres nye kontaktlinser, briller og solbriller.

Der er selvfølgelig altid en usikkerhedsfaktor i, at købe noget online, som du ellers ville gå til en fagperson for at få, men tidligere kunder har bevist det modsatte med deres anmeldelser på Trustpilot.dk, for de er glade! – Den samlede rating ligger på 9,4 og det er særligt den personlige service hos Lensway.dk, den brugervenlige webshop og de gode priser, som trækker Lensway.dk op i kundernes ratings. Du kan altså være helt tryg ved, at bestille hos Lensway.dk.

Følg med i hvad der sker

På Lensway.dk finder du en blog, hvor du kan læse om udviklingen inden for syn, briller, kontaktlinser osv. Du får også gode råd med på vejen samt tips og tricks til at vedligeholde dine produkter i længere tid.

Du kan også følge Lensway.dk på de sociale medier, hvor du får nyheder og gode tilbud.

Personlig service – Online

Det er vigtigt for Lensway.dk, at du får en god købsoplevelse, når du skal have nye briller, kontaktlinser eller solbriller. Derfor sidder Lensway.dk også klar på telefonen, for at guide dig igennem dit køb. I siden af Lensway.dk finder du rød boks, som du kan klikke på uanset, hvor på webshoppen du er. Her står både telefonnummer, åbningstider, mailadresse samt spørgsmål og svar.

Ønsker du at sende en mail til Lensway.dk, så skal du ikke engang ind i din mail, for når du trykker på ”Mail os”, så kommer der en kontaktformular frem i den sorte boks. Du kan altså også stadig sidde og se det produkt, som du har spørgsmål til.

Kombineret med de 3 måneders prøvetid, så kan du altid være sikker på, at få en god service på Lensway.dk.  Hvis du ikke er 100% tilfreds, så får du altså pengene tilbage.

Udover de ovenstående ting, så kan du også fra boksen se din ordre status, når du har gennemført en bestilling på Lensway.dk. Du skal blot bruge dit ordre- og kundenummer for at logge ind og se din ordrestatus på Lensway.dk. Én af de mange fordele ved at være kunde og bruger hos Lensway.dk.

24-timers levering hos Lensway.dk

Lensway.dk har Europas største kontaktlinselager. Derfor bliver 95% af alle ordre sendt af sted inden for 24 timer. Du vil altså have dine nye kontaktlinser indenfor 2-3 hverdage i din postkasse.  For briller kan der forekomme lidt længere leveringstid, da disse skal produceres specielt til dig. Når Lensway.dk har din bestilling, går de i gang med, at producere dine nye briller. Leveringstiden vil typisk være inden for få dage.

Du kan altid finde din forventede leveringstid på kassesiden under leveringstid, når du er logget ind og du vil altid få den vist, når du gennemføre din bestilling.

Lensway.dk sender altid din ordre med Post Danmark. Køber du for mere end 600 kr., så får du fri fragt på din ordre ellers vil der komme et mindre gebyr på din bestilling.

Sådan betaler du for din ordre

Alle priser på Lensway.dk er inkl. afgifter, gebyrer og moms.

Du kan betale med kreditkort på Lensway.dk, hvor du kan benytte de meste almindelige korttyper, som Dankort, Visa, MasterCard.

Derudover har du også du også mulighed for, at betale via faktura og/eller delbetaling. Denne skal betales inden for 15 dage og din ordre sendes af sted så hurtigt som muligt. Du kan altså modtage din ordre før du betaler din faktura. Der løber heller ingen ekstra gebyrer eller afgifter på, når du bruger denne betalingsløsning.

 

Guide til brug af rabatkoder hos Lensway

Du finder ofte aktuelle kampagner på Lensway.dk, hvor du kan spare mange penge. Derudover har du mulighed for, at finde unikke rabatkoder til Lensway.dk, så du kan købe nye briller og kontaktlinser til endnu bedre priser.

Vi vil gerne hjælpe dig til, at gøre det endnu nemmere, at gennemføre en bestilling på Lensway.dk. Derfor har vi lavet en lille guide til, hvordan du benytter rabatkoder til Lensway.dk samt hvordan du gennemføre en bestilling.

 1. Find en rabatkode til Lensway.dk
 2. Gem rabatkoden på et stykke papir
 3. Find nu dine favorit briller, kontaktlinser eller solbriller
 4. Vælg styrke og eventuelle tilvalg
 5. I bunden af siden ser du en oversigt over dine valg og prisen for din bestilling
 6. Tryk på ”Læg i kurv”
 7. Nu ser du en bestillingsoversigt
 8. Under bestillingen i den grå boks står der ”Har du en rabatkode? ”
 9. Tryk på denne og indtast nu din rabatkode til Lensway.dk
 10. Nu kan du se din bestilling inkl. rabat
 11. Scroll ned og indtast dine oplysninger. Er du tidligere kunde på Lensway.dk kan du logge ind og slippe for dette punkt
 12. Vælg betalingsmetode
 13. Send din ordre af sted og vent nu på, at du får din ordre tilsendt
 14. Når du modtager din ordre, så kan du glæde dig over dit forbedrede syn

lensway rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 80 88 27 06

Man – fre 12.30-16.30

Lensway på facebook

 

 

Garantier

LensWay BV

Postbus 1791

1000BT Amsterdam

The Netherlands