Få gratis levering fra MarJoe

Tilbud
Det er gratis levering på alle ordre du laver hos...Mere

Det er gratis levering på alle ordre du laver hos Marjoe. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb over kr. 500 og få -5% rabat hos Marjoe

Kode
Hvis du køber for over 500 Kt. for du automatisk...Mere

Hvis du køber for over 500 Kt. for du automatisk 5% rabat på din ordre. Dette fratrækkes ved kassen automatisk hos Marjoe. Mindre

Køb nu – Betal lidt hver måned hos Marjoe

Tilbud
Ved at betale med VIABILL hos Marjoe kan du dele...Mere

Ved at betale med VIABILL hos Marjoe kan du dele betaling op over flere måneder. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Smykker for alle

Hvem siger, smykker kun er for kvinder? Marjoe er en danskejet webshop, som forhandler eksklusive og moderne smykker til mænd, som kan give ethvert outfit et ekstra pust, uanset om du er til store, ekstravagante fingerringe og rå armbånd som Johnny Depp, eller du blot ønsker en simpel halskæde for et mere diskret og classy look.

Marjoe har noget for enhver smag.

Desuden er webshoppen e-mærket, så du får maksimal sikkerhed, når du shopper.

 

Danmarks største udvalg

Marjoe har eksisteret siden 2008, og har i dag Danmarks største udvalg af smykker til herrer. Listen tæller blandt andet ringe (for hvilke du kan finde en størrelsesguide på Marjoes hjemmeside), armbånd, halskæder, øreringe, piercingsmykker og ure, for blot at nævne en lille del. Du kan i øvrigt, som noget helt særligt, finde produkter til at stoppe snorken.

Hos Marjoe opdateres sortimentet med omkring 25-30 nye produkter hver måned, så du kan være helt sikker på at finde produkter, der er i overensstemmelse med de aller nyeste trends inden for herresmykker i både ind- og udland.

Alle produkterne er i en god kvalitet, og er desuden helt fri for nikkel, som mange er allergiske over for. Priserne er holdt i en klasse, hvor alle kan være med, hvilket blandt andet skyldes, at mellemleddene er skåret væk, så der kun er Marjoe og deres direkte leverandører fra blandt andet USA.

Den store popularitet har gjort, at Marjoe nu er at finde i seks forskellige lande.

 

En masse fordele

Når du shopper hos Marjoe, får du, foruden flotte kvalitets smykker til lave priser, en masse andre fordele. Først og fremmest får du fri fragt på alle dine ordrer, så du kan købe et enkelt smykke uden at skulle betale det dobbelte i leveringsomkostninger – det er der nemlig ikke ret meget ved. Derudover har du mulighed for at betale med Viabill, som er en rentefri afdragsordning, der tillader dig at købe dine varer i dag og betale om 14 dage, eller opdele din betaling i rater. På den måde kan du få lov at se varen, før du betaler, og du slipper ligeledes for oprettelsesgebyrer, administrationsgebyrer, faktureringsomkostninger og dyre renter.

Når du har betalt for din vare hos Marjoe, kan du forvente at modtage den indenfor 1-3 hverdage. Fra du modtager din pakke, har du 30 dages bytte- og returret, så du kan sende produktet tilbage, hvis det ikke lever op til dine forventninger, hvis størrelsen er forkert eller lignende. Således er du sikret, at du ikke betaler for varer, du ikke kommer til at bruge.

Hvis du ønsker at være forrest i køen til gode tilbud og informationer om nye varer, så kan du med fordel tilmelde dig Marjoes nyhedsbrev.

 

Marjoe – gode mod miljøet

Hos Marjoe har man taget en beslutning om, at man på trods af langdistance leverandører ikke vil være med til at belaste miljøet. Derfor er Marjoe et certificeret CO2-neutralt website, som blandt andet betyder, at der foretages CO2-neutraliserende indgreb ud fra, hvor meget CO2 hjemmesiden udlader. På den måde kan du være sikker på, at du ved køb på Marjoe er med til at støtte op om en virksomhed, der ikke skader miljøet, og dermed bidrager du faktisk til at gøre noget godt for kloden.

 

Gode tilbud – altid

Hvis du shopper på Marjoe.dk, vil du udover de meget favorable priser, finde en kategori fyldt med gode tilbud. Her kan du spare helt op til 80 % på udvalgte ringe, halskæder, ure m.m., hvilket betyder, at du kan få meget mere ud af dine penge.

 

Smykker til mænd har gjort et stort indhug i modeverdenen, og er blevet et kæmpe fænomen, som alle kan være med på. Hos Marjoe holdes du opdateret om de nyeste trends, og er garanteret god og personlig service altid.

Uanset hvad din personlige stil er og hvilken type smykke, du foretrækker, kan du helt sikkert finde dit udtryk hos Marjoe.dk. Således kan du være med helt fremme.

 

Sådan spare du penge hos Marjoe

Der føres løbende kampagner med rabatkoder til Marjoe, derved kan du opnå besparelse på dit næste køb. Følg denne guide for at find og aktivere en rabatkode.

  1. Find den kode der giver dig mest rabat hos Marjoe.
  2. Gem denne rabatkode til senere brug.
  3. Besøg nu Marjoe web butikken.
  4. Find alle de smykker du vil købe og læg dem i kurven.
  5. Når du er færdig med at handle skal du gå til kassen.
  6. Find feltet “Evt. kode” og indtast eller indsæt din rabatkode her.
  7. Tryk på “Aktiver rabatkode HER”.
  8. Nu kan du se under Ordreresumé at den rabat du har opnået ved at bruge rabatkoden er trukket fra.
  9. Nu skal du bare Godkende ordre og gennemføre betalingen.

marjoe rabatkode 1 marjoe rabatkode 2

Vi håber du er blevet glade for dig køb hos Marjoe og de penge du har sparet ved at bruge rabatkoden.


Kontakt oplysninger

E-mail: info@marjoe.dk

Telefon: 24 52 92 64

Størrelsesguide

Marjoe ApS

Frisengårdsvej 13-B8

5800 Nyborg

CVR. 28504071

marjoe på Youtube marjoe på Google-plus