LavprisVVS rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
De billigeste VVS artikler finder du her
Deal
Hos LavprisVVS har de nogle af de laveste priser på nettet. De køre heletiden kampagner med lave priser VVS artikler.
Få gratis fragt når du handler hos BilligVVS
Deal
Du for gratis fragt hos LavprisVVS hvis du køber for over 1.500 Kr.
Vis mere

Bag om Lavpris VVS

Lavprisvvs.dk er en e-mærket webshop, der sælger alt i billige vvs artikler til dine gør-det-selv-projekter. Fordi, de Lavpris VVS er en e-mærket webshop, kan du trygt handle hos dem, da de underlagt og godkendt af de gældende regler inden for sikker nethandel.

Siden 2002 har Lavpris VVS arbejdet målrettet på, at kunne tilbyde dig billige VVS artikler. Grundlæggerne bag Lavpris VVS, Martin og Michael, har frem til 2014 stået for den daglige drift og har ført konceptet om billige VVS artikler til et af Danmarks førende inden for online handel med VVS artikler.

I dag bliver Lavpris VVS styret fra salgskontoret i Egå og hver dag arbejdes der målrettet på, at give dig den bedste indkøbsoplevelse. Dels gennem en overskuelig webshop, men også på den konkurrencedygtige pris samt den gode service.

Alle fordyrende mellemled er skåret væk og Lavpris VVS køber ind direkte ved producenten. Det er dét der gør, at de kan tilbyde dig de bedste priser på markedet og samtidig kan de tilbyde dig det største udvalg af VVS artikler samt el-artikler.

Populære brands hos Lavpris VVS

Hos Lavpris VVS finder du alle de populære brands inden for VVS- og El-artikler. Selvom de tilbyder de bedste priser på markedet, så går de ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor finder du også de bedste brands af høj kvalitet hos Lavpris VVS.

Du kan blandt andet købe armaturer til badeværelse og køkken fra Damixa, Vola, Grundfos samt Hansgrohe.

Derudover finder du også andre populære brands, som Ifö, Oras, Borma, Dansani og Duravit.

Er du til nordisk design, så kan du også købe toiletter, armaturer, brusere og meget mere fra det populære svenske brand Gustavsberg. Gustavsberg er kendetegnet ved kvalitet og nordisk design.

Listen over brands hos Lavpris VVS er meget længere end beskrevet her, så vi kan anbefale, at du selv tager et kig på deres webshop, for at se om dit favorit brand skulle være der.

Overskuelig indkøb af VVS artikler

Én af fokusområderne hos Lavpris VVS er, at du skal kunne købe billige VVS artikler, men samtidig skal det også være overskueligt og nemt, at finde det du søger. Ved du allerede på forhånd hvad du leder efter, så kan du søge efter det i søgefunktionen øverst på siden. Hvis du gerne vil lade dig inspirerer kan du nemt via topmenuen finde den kategori, der er relevant for dig.

I topmenuen finder du en række hovedkategorier, som:

 • Bad og køkken
 • Rør og Fittings
 • Varme og ventilation
 • Reservedele
 • Afløb og Tagrender
 • El-artikler
 • Lamper og belysning
 • Værktøj

Alle menuer fungere som Drop-down, hvilket betyder, at når du holder musen over en af de ovenstående kategorier, bliver du præsenteret for en række underkategorier. Det gør det endnu nemmere, at sortere din søgning fra starten.

Leder du efter et badekar, brusekabine, nyt armatur til håndvasken eller håndvaske, så skal du kigge under ”Bad og Køkken”. Underkategorierne er delt op under to menuer ”Bad” og ”Køkken”, så du får vist de rigtige produkter.

Under ”Rør og Fittings” finder du alt i rør, som blandt dækker over fordelerrør, Alupexrør, frostsikring af rør, kobberrør og meget mere. Desuden finder du også vandmålere, udendørsrør, isolering, spændebånd og brandskabe.

Skal boligens varmekilde forbedres, så kan du hos Lavpris VVS også købe billige cirkulationspumper, gulvvarme, olietanke, radiatorer og varmtvandsbeholdere. Det finder du under ”Varme og Ventilation”. Desuden kan du under samme kategori finde et stort udvalg af affugtere, varmepumper, luftrensere samt en række andre produkter, der forbedre boligens ventilation og klima.

Sommetider kan der være behov for at udskifte reservedele. Hos Lavpris VVS finder du et stort udvalg af reservedele fra en række brands. I kategorien ”Reservedele” kan du klikke dig ind på det brand, som du leder efter reservedele fra.

Desuden finder du også alt til tagrender, afløb og kloak. Menuen er delt op i to; ”Kloak og afløb”, hvor du blandt andet kan finde følgende underkategorier: Afløbspumper, Drænrør, pumpebrønde og meget mere. Under ”Tagrender” finder du Plasmo i alverdens farver, så du kan vælge dem, der passer til din bolig.

Det rigtige udstyr

Enhver håndværker eller gør-det-selv mand går aldrig ned på udstyr, når projekter i boligen skal udføres. Derfor kan du naturligvis også finde et større sortiment af værktøj. Køb centralstøvsugere, elektrikerværktøj, kabeltromler, VVS-værktøj, Værktøjskasser, højtryksrensere og meget mere hos Lavpris VVS.

Desuden finder du også haveredskaber, fugemasse, silikone, stiger og stilladser samt presenninger og sækkevogne.

El-artikler og lamper

Ud over, at finde alt inden for VVS-artikler, så finder du også et større sortiment inden for El-artikler, lamper og belysning. Hos Lavpris VVS finder du det populære og nærmest folkekendte brand Lauritz Knudsen. Lauritz Knudsen er særlig kendt for deres stikkontakter, der efter findes i alle farver, former og størrelser. Desuden kan du også finde produkter fra Lauritz Knudsen, der indeholder den nyeste teknologi, fjernbetjente stikkontakter og meget mere.

Derudover finder du også tavlemateriel, Kabler & Rør, alarmer og sensorer samt el-artikler, der forbedre varme og klima i din bolig.

Inden for lamper og belysning finder du både udendørs lamper, indendørs lamper, lampetilbehør og lyskilder. Der er altså hos Lavpris VVS mulighed for, at indrette hele boligen med lamper og de bedste lyskilder. Uanset om du leder efter lamper og belysning til stuen, haven, børneværelset, badeværelset eller meget mere, så finder du det hos Lavpris VVS. Derudover kan du også finde spots, spejlbelysning, arbejdslamper og meget mere.

Vind et gavekort på 1.000 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Lavpris VVS og vær med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. HVER måned. Det er helt gratis, at modtage nyhedsbrevet og samtidig får du information om gode tilbud, kampagner, unikke rabatkoder til Lavpris VVS og meget mere.

God support hos Lavpris VVS

Det kan helt naturligt være lidt af en jungle, at finde rundt i alle de forskellige produkter og du ønsker naturligvis, at købe det rigtige første gang. Derfor kan du også få hjælp af kundeservice hos Lavpris VVS, der består af kompetente fagpersoner inden for branchen. Du kan nederst i højre hjørne finde en chat-boks, hvor du kan chatte online med kundeservice. Desuden kan du også sende en mail eller ringe til kundeservice.

Det siger andre om Lavpris VVS

Lavpris VVS er en af de største online butikker med VVS- og El-artikler i Danmark. Det betyder også, at der dagligt er mange kunder igennem og derfor har vi kigget lidt nærmere på hvad de siger om Lavpris VVS. På Trustpilot har Lavpris VVS opnået en samlet rating på hele 8,9, hvilket må betyde, at mange kunder har været glade for, at handle VVS- og El-artikler hos Lavpris VVS.

Nogle kunder skriver blandt andet, at Lavpris VVS er stort set perfekt, at de er hurtige og effektive og deres købsoplevelse er stort set perfekt. Det skyldes blandt andet den overskuelige webshop, hurtige levering samt gode service, når du kontakter kundeservice. Du kan selv dykke ned i de tusindvis af anmeldelser på Trustpilot og læse mere om hvad andre siger om Lavpris VVS.

Betaling og levering

Når du skal bestille VVS-artikler hos Lavpris VVS kan du benytte flere betalingsløsninger, så uanset om du ønsker at benytte dit kreditkort, mobilepay eller bankoverførsel, så er dette en mulighed. Pengene bliver først trukket på din konto, når ordren sendes afsted fra deres lager.

Har du bestilt for mere end 1.500 kr. vil du få fri fragt med Post Danmark. Inden du bestiller dine varer, kan du se den estimerede leveringstid på netop din ordre.

De bedste tilbud hos Lavpris VVS

Selvom Lavpris VVS tilbyder de bedste priser inden for VVS- og El-artikler, så kan du alligevel også gøre en god handel. På forsiden kan du altid finde spændende tilbud lige nu. De er udvalgt efter enten en særlig god besparelse, sæson eller noget helt tredje.

Derudover finder du også i topmenuen ”Tilbud”, hvor du altid kan finde gode tilbud på mange produkter. Du kan altså købe endnu billigere VVS- og El-artikler under denne kategori.

Tilmeld dig også deres nyhedsbrev, hvor du modtager de gode tilbud før alle andre eller følg med her på siden, hvor vi holder dig opdateret med aktuelle rabatkoder til Lavpris VVS.

Så nemt er det at gennemføre en handel hos Lavpris VVS:

 1. Find en rabatkode til Lavpris VVS og gem den.
 2. Gå ind på Lavprisvvs.dk og find de produkter, som du leder efter.
 3. Læg dem i kurven.
 4. Når du er færdig med at handle går du til indkøbskurven.
 5. Vælg den leveringsform, der passer dig.
 6. Nedenunder finder du ”Har du en rabatkode”.
 7. Vælg ”Ja” og indtast din rabatkode til Lavpris VVS.
 8. Tryk herefter på Tilføj.
 9. Gå nu til kassen, hvor du skal indtaste dine leveringsoplysninger.
 10. Vælg betalingsmetode
 11. Gennemfør din ordre og glæd dig til at færdiggøre dit projekt.

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få personlig hjælp, når jeg handler hos Lavprisvvs.dk?

Ja, hos Lavprisvvs.dk er kunden i centrum. Det er derfor kvalificerede medarbejdere og vvs-eksperter, som sidder klar ved telefonerne og computerne for at hjælpe dig og give dig den bedst mulige service.

Kan jeg være sikker på at kvaliteten er i orden, når jeg handler hos Lavprisvvs.dk?

Ja. Lavprisvvs.dk er vvs-eksperter og har specialiseret os i at sælge produkter i topkvalitet til private og erhvervskunder og yde en professionel service til den lavest mulige pris. Lavprisvvs.dk er medlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) og en del af E-mærkeordningen, så du kan være sikker på, at vi altid lever op til gældende love og krav i branchen.

Har Lavprisvvs.dk en kort leveringstid?

Ja, en del af Lavprisvvs.dk’s koncept er at levere varerne hurtigt til dig. 92 procent af varesortimentet kan leveres indenfor 2 dage. Under hver vare oplyses den konkrete leveringstid.

Har Lavprisvvs.dk også de kendte mærker og brands?

Ja, vi Lavprisvvs.dk fører alle de populære brands inden for VVS- og El-artikler. Du kan bl.a. købe armaturer fra Damixa, Vola, Hansgrohe og Grundfos. Selvom Lavprisvvs.dk tilbyder de bedste priser på markedet, så går de ikke på kompromis med kvaliteten.


Kontakt oplysninger

E-mail: salg@lavprisvvs.dk

Telefon: 8677 0044

Handelsbetingelser

Adresse:

Gåseagervej 12A, 8250 Egå

CVR nr. 58210617

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo