Dubuy Rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
Få 5% Rabat på alt
Rabatkode
Gælder til alle produkter i butikken.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Få 8% Rabat
Rabatkode
Gælder til alle produkter der ikke er på tilbud.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Kan ikke kombineres andre tilbud.
Vis mere

Bag om Dubuy.dk

Dubuy.dk er en danskejet virksomhed. Ejeren bag er Kenneth Madsen. Sammen med sit team arbejder han hver dag på, at kunne tilbyde dig de mest spændende og moderne produkter til boligen til gode priser.

Dubuy.dk sælger til både private, erhverv og det offentlige og med sit brede sortiment på mere end 8.000 produkter, er du garanteret boligindretning til enhver smag.

Et af fokusområderne hos Dubuy.dk er, at give dig den bedste indkøbsoplevelse og derfor vægter de også, at være i tæt dialog med dig og andre kunder både før, under og efter dit køb.

Dubuy.dk har lager og showroom i Ikast, hvor du har mulighed for, at komme og se de mange produkter. Du kan også bare besøge showroomet, for at lade dig inspirere eller tage en snak med Dubuy.dk om indretning i netop din bolig.

 

Find de bedste mærker hos Dubuy.dk

Alle produkter og mærker er nøje udvalgt, for at give dig mulighed for, at indrette dit hjem stilfuldt og moderne. Sortimentet bærer præg af, at være skæve, sjove, moderne, klassiske og stilfulde. Du finder derfor både de meste kendte mærker og mere ukendte, men spændende mærker.

Da Dubuy.dk hele tiden arbejder på, at give dig den bedste købsoplevelse og derfor er sortimentet hele tiden i udvikling. Det betyder også, at udbuddet af brands varierer og hele tiden bliver udvidet. Du kan se et udpluk af de mærker du finder hos Dubuy.dk lige her:

 • Alessi
 • Bobles
 • Bodum
 • Donkey
 • Firm Living
 • Eva Solo
 • Galzone
 • By hoptimist
 • House Doctor
 • LEGO
 • Le Creuset
 • MAKI
 • Maze
 • Normann Copenhagen
 • Rice
 • Södahl
 • Zone

Som skrevet ovenfor, så er listen her ikke endegyldig. Derfor kan du også med fordel kigge ind på Dubuy.dk og se alle deres mærker, som du finder i topmenuen.

 

Find alt til hjemmet hos dubuy.dk

Hos Dubuy.dk har du mulighed for, at finde alt til hjemmets indretning. Lige fra bestik til større møbler. Du finder mange spændende produkter til alle boligens rum. Uanset om du er jagt efter et nyt ur eller en sofa til stuen, så finder du det hos Dubuy.dk.

Det er nemt, at finde det du søger på Dubuy.dk. Topmenuen giver sig selv, så hvis du leder efter nips, dørmåtter, Lysestager eller noget helt andet, så kig under ”Indretning”. Skal børneværelset fornyes, skal du blot klikke dig ind på ”Børn”. Her finder du alt lige fra ammepuder og gåbiler til Møbler og opbevaring.

Køkkenet er et stort omdrejningspunkt i de fleste hjem og det er derfor vigtigt med lækkert udstyr, der samtidig giver dig mulighed for, at indrette køkkenet i lige præcis din stil. Hos Dubuy.dk kan du finde masser af udstyr til køkkenet, der både har et lækkert design og samtidig er af meget høj kvalitet. Køb køkkenmaskiner, bordskånere, dækkeservietter, gryder og pander og meget mere.

Ud over design til hjemmets indretning finder du også lækre tasker, der passer til ethvert formål. I topmenuen vælger du tasker og her finder du alt lige fra computertasker og rejsetasker til pusletasker og håndtasker.

Er du til de nyeste designs inden for boligindretning, så tag et kig under ”Nyheder” i topmenuen, hvor du bliver præsenteret for alle de nyeste produkter på dubuy.dk. I denne kategori kan du sortere din søgning efter farve og/eller brand, så du kun får vist de produkter, der er interessant til dig og passer til din indretning.

På forsiden får du masser af inspiration til, hvad der er hot lige nu inden for boligindretning. Det er også her du kan se, hvad andre kunder lige nu kigger på samt aktuelle kampagner, hvor du har mulighed for, at opnå store besparelser.

 

Boligindretning – Den bedste gaveidé.

Er du på jagt efter den perfekte gave, så bør du tage et kig på Dubuy.dk. Når du vælger, at købe interiør til boligen i gave, så er du sikker på, at gaven vil skabe glæde hos modtager i mange år frem. Dyk ned i de mange produkter på Dubuy.dk eller kig under ”Gaveideer”, hvor du finder udvalgte produkter til enhver anledning. Uanset om du skal til barnedåb, Bryllup eller skal bruge firmagaver, så finder du masser af inspiration til gode gaver i denne kategori.

Derudover er der også mulighed for, at købe gavekort i forskellige prisklasser, så det matcher ethvert gavebudget.

 

Vind et gavekort på 500 kr.

Hos Dubuy.dk har du mulighed for, at vinde et gavekort til Dubuy.dk på 500 kr. hver måned. For deltage skal du blot tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du også bliver forkælet med masser af inspiration til din boligindretning samt aktuelle kampagner og tilbud. Der er altså mange fordele ved, at tilmelde sig nyhedsbrevet for Dubuy.dk.

Find også Dubuy.dk på Facebook, Instagram, LinkedIn, Google+ samt YouTube. Her bliver du også præsenteret for nye spændende produkter til din boligindretning, gode tilbud og nyheder på Dubuy.dk.

 

Få hjælp hos Dubuy.dk

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til boligindretning, så står Dubuy.dk altid klar til at hjælpe dig. Du kan enten besøge dem i deres Showroom i Ikast, hvor der er åbent alle hverdage. Derudover er du også altid velkommen til, at kontakte kundeservice på telefon eller mail. Dubuy.dk bestræber sig på, at besvare din mail inden for 24 timer.

Sidst, men ikke mindst, så er der også mulighed for, at chatte med Dubuy.dk direkte, når du har brug for hjælp. På den måde slipper du altså for, at skulle klikke væk fra et produkt, som du har spørgsmål til.

 

Hvad siger andre om Dubuy.dk

Vil du gerne vide mere om, hvad andre kunder siger om deres købsoplevelse hos Dubuy.dk. På Trustpilot.com finder du over 1.000 anmeldelser og samlet set opnår de en rating på 8,1, hvor 10 er det højeste.

Tidligere kunder er f.eks. glade for de gode kvalitetsprodukter samt den gode service. Derudover er de også glade for leveringstiden. Du kan altså trygt stole på kundernes anmeldelser og handle hos Dubuy.dk. Hvis du gerne vil læse anmeldelserne selv, så kan du gøre det her.

 

Hurtig levering og nem betaling

Når du kommer ind på Dubuy.dk kan du altid se, hvor lang tid der er til, hvis du gerne vil have varen sendt samme dag. Afhængigt af størrelsen på din pakke, så bliver den sendt med enten GLS eller Danske Fragtmænd. Du har mulighed for, at vælge mellem hele 4 forskellige leveringstyper:

 • Få leveret til din nærmeste pakkeshop med GLS.
 • Få leveret til din arbejdsplads
 • Privat levering med flexlevering, så stiller fragtmanden din ordre, der hvor du har valgt.
 • Afhent din ordre hos Dubuy.dk i Ikast – Helt gratis.

Desuden får du også fri fragt, når du bestiller for mere end 600 kr. og som en lille bonus sender de en gratis gave med til dig. – Så det er bare med, at shoppe løs på Dubuy.dk.

Du har op til flere betalingsmuligheder, når du skal gennemføre din ordre hos Dubuy.dk. Du kan naturligvis, som de fleste andre steder online, betale med kreditkort; Dankort, Visa, MasterCard, Maestro samt forbrugsforeningskort. Derudover har kan du også betale via ViaBill, hvor du har mulighed for, at afbetale helt uden renter og gebyrer.

Handler du på vegne af en offentlig institution, så kan du vælge EAN-faktura.

 

Gør en god handel hos Dubuy.dk

Det er altid muligt, at gøre en god handel på Dubuy.dk. Særligt under ”Tilbud”, hvor du altid finder tusindvis af varer til stærkt nedsatte priser. Tilmeld dig med fordel deres nyhedsbrev, hvor du får tilsendt gode tilbud, kampagner og rabatkoder til Dubuy.dk. På den måde kan du altså opnå endnu større besparelser på din boligindretning. 

Find også rabatkoder til Dubuy.dk her på rabatbanditten, hvor vi altid sørger for, at have aktuelle rabatkoder til Dubuy.dk og mange andre spændende virksomheder.

Sådan foretager du nemt et køb på Dubuy.dk:

 1. Find boligindretning i dine yndlingsfarver på Dubuy.dk
 2. Læg det hele i kurven
 3. Når du er færdig med at handle, går du til indkøbskurven
 4. Her ser du en oversigt over din ordre.
 5. I højre side finder du ”Rabatkoder”
 6. Klik på den og indtast nu din rabatkode til Dubuy.dk
 7. Tryk på ”Anvend kupon”
 8. Gå videre til kassen
 9. Indtast nu dine oplysninger
 10. Vælg leveringsmetode og betaling
 11. Accepter handelsvilkårene og gå til betaling
 12. Betal nu for din ordre og glæd dig til, at pryde dit hjem med lækre varer
Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo