Antibite rabatkoder

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
15% Rabat på din ordre
Rabatkode
Spar 15% på hele din bestilling med vores rabatkode til Antibite
Vis tilbud
Vis rabatkode
Intet krav om mindstekøb
Vis mere

Om Antibite.dk

Visionen bag Antibite.dk er, at gøre det muligt for dig, at købe billige bideskinner online. Det er naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bideskinner fra Antibite er gennemtestede og er akkurat lige så gode, som dem du køber hos din tandlæge.

Du sparer endda også tid, når du køber en bideskinne hos Antibite. Ofte kræver det et eller flere besøg hos tandlægen, hvis du har tendens til at skære tænder, når du sover. Den tid kan du spare ved, at købe bideskinner fra Antibite.

Bideskinnerne fra Antibite er produceret i EVA-plast, der er medicinsk CE-godkendt. Samtidig gør materialerne, at bideskinnerne er lugt- og smagsfrit. Desuden er bideskinnerne fri for BPA, som blandt andet er i søgelyset for hormonforstyrrende stoffer.

Du kan være helt tryg, når du handler hos Antibite, for du handler nemlig med en dansk virksomhed, der har hovedsæde og lager i København. Der er ingen skjulte gebyrer eller dyre abonnementer hos Antibite.

Køb flere bideskinner ad gangen

Hos Antibite kan du med fordel købe flere bideskinner ad gangen og dermed også sparer endnu flere penge. For optimal hygiejne og effekt bør du skifte din bideskinne ca. hver 6. måned.  Du kan hos Antibite vælge mellem flere pakker for at opnå en større besparelse på dine bideskinner fra Antibite.

Køb 1 bideskinne for 249 kr. eller vælg en pakke med 2, 3 eller 4 bideskinner i. På den måde kan du opnå en besparelse på helt op til 500 kr. – Det er langt billigere end hos din tandlæge, hvor du ofte giver mellem 2500-5000 kr. for en bideskinne. Hertil kommer opfølgende konsultationer.

Vælger du en pakke med enten 3 eller 4 bideskinner, så sparer du også fragten.

Sådan fungerer bideskinner fra Antibite

Når du får en bideskinne hos Tandlægen er den tilpasset dit tandsæt. Det er ingen undtagelse, når du køber en bideskinne hos online hos Antibite. Når du modtager dine bideskinner fra Antibite følger der en udførlig vejledning med til hvordan du får din bideskinne tilpasset til dit tandsæt.

Det er både nemt og enkelt, for din bideskinne støbes udelukkende med kogende vand og helt uden andre former for kemiske stoffer. Det er blandt andet dét, der gør at Antibite er førende inden for branchen.

Skulle din første støbning af bideskinner gå galt, så kan du med lidt helt omstøbe din bideskinne. Antibite anbefaler dog, for at du opnår det bedste resultat, at du støber en ny. Derfor køber de fleste af deres mange tusinde kunder også 3 eller 4 bideskinner ad gangen.

Få mere at vide om bideskinner

Bideskinner er oplagt til dig, der har tendens til at skære tænder, når du sover. Det er ved flere studier bevist, at når du skærer tænder øger du også risikoen for spændingshovedpine og migræne. Lider du meget af hovedpine og migræne kan en bideskinne afhjælpe dette.  Dét og meget mere kan du blive klogere på ved at læse nogle af de artikler, som Antibite har lavet til dig.

Derudover kan du også blive klogere på hvad Bruksisme er, som er den medicinske og lægefaglige betegnelse for tandskæren.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret med den nyeste viden inden for tandskæren kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hos Antibite. Udover den nyeste viden modtager du også unikke tilbud samt en rabatkoder til Antibite.

Tusindvis af glad kunder hos Antibite

Antibite har gennem tiden haft tusindvis af glade kunder. Dels på grund af de attraktive priser, men også på grund af brugervenligheden, hurtige levering og gode service du får hos Antibite. På Trustpilot kan du læse nogle af de anmeldelser, som tidligere og nuværende faste kunder har givet Antibite. Samlet set opnår de en samlet rating på hele 7.7 ud af 10.

Du kan også på webshoppen læse udvalgte anmeldelser fra Trustpilot inden du foretager et køb hos Antibite.

Tilfredshedsgaranti og service hos Antibite

På grund af den høje kvalitet, som bideskinnerne fra Antibite har udsteder de også tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med din bideskinne kan du inden for 30 dage få pengene retur fra dit køb.

Sikker betaling og levering

Hos Antibite skal du ikke blot være tilfreds med produktet. Det er også vigtigt, at du får en god købsoplevelse, når du beslutter dig for, at gøre op med din tandskæren. Derfor er har de både en sikker betalingsløsning og flere forskellige muligheder for betaling.

Du kan naturligvis betale for bideskinnerne med de fleste typer af kreditkort, som f.eks. Dankort, MasterCard og Visa. Derudover er det også muligt, at betale med mobilepay.

Når du har bestilt dine bideskinner hos Antibite kan du typisk forvente en leveringstid på 2-3 hverdage. Har du valgt én af de største pakker fra Antibite får du også fri fragt på din levering.

Dine bideskinner bliver leveret med DAO, som leverer din ordre lige til døren.

Spar penge med en værdikode til Antibite

Har du problemer med tandskæren om natten og medfører det spændingshovedpine og/migræne, så kan det være en god idé med en bideskinne. En bideskinne fra Antibite er langt billigere end hos tandlægen. Faktisk kan du spare flere tusinde kroner på en bideskinne.

Du kan også holde øje med siden her, hvor du altid kan finde opdaterede rabatkoder til Antibite og andre spændende tilbud.

 1.       Gå ind på Antibite.dk og vælg den pakkeløsning du ønsker.
 2.       Læg dine bideskinner i kurven, hvorefter du bliver ført direkte til indkøbskurven.
 3.       Se hvad andre kunder købte.
 4.       Nedenfor kan du indtaste din rabatkode til Antibite.
 5.       Tryk herefter på ”Anvend værdikode”.
 6.       Gå herefter til betaling.
 7.       Indtast dine leveringsoplysninger.
 8.       Accepter handelsbetingelserne.
 9.       Gå til betaling og vælg den betalingsløsning du ønsker.
 10.   Gennemfør dit køb og vent nu på, at slippe af med din tandskæren.

Kontakt oplysninger

E-mail: info@nixons.dk

Telefon: 2193 0119 (hverdage 10.00 – 18:00)

Handelsbetingelser

Adresse:

En del af Nixons ApS

Vilvordevej 3

2920 Charlottenlund

Cvr. nr. 32768695

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo