Oprettelse 0 kr. lige nu hos Oister

Tilbud
Du kan lige nu få gratis oprettelse på 10 timers...Mere

Du kan lige nu få gratis oprettelse på 10 timers tale og 10 GB data. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Oister Basic (betal per minut) 9Kr/md

Tilbud
Dette er et super godt abonnement til dig der ikke...Mere

Dette er et super godt abonnement til dig der ikke bruger din mobil så meget. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fri tale og 30GB data 4G 119 Kr/mdr.

Tilbud
Hvis du har brug for massere af Data og fri...Mere

Hvis du har brug for massere af Data og fri tale er dette et godt abonnement. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Altid et abonnement, der passer til dig

Hos Oister får du nogle af landets absolut billigste mobilabonnementer, som alle har råd til.  I 2016 vandt Oister Samlinos forbrugerpristjek i kategorien ’Mest abonnement for under 100 kroner’ og Politikens pristjek samme år.

Det billigste abonnement hos Oister koster blot 49 kroner, og er særligt egnet til børn. Her finder du også abonnementet Oister Basic til dig, der bruger din telefon minimalt. Her betaler du pr. forbrug, så du aldrig kommer til at betale overpris for noget, du ikke bruger. Herudover koster det billigste abonnement blot 69 kroner og er perfekt til den voksne med et lavt forbrug, som blot skal tjekke Facebook og surfe på nettet. Oisters dyreste abonnement koster ikke mere end 119 kroner, og er altså væsentligt billigere end mange af konkurrenternes. Du finder altså med stor sandsynlighed et abonnement, der passer til dit behov, og slipper for at betale en formue for din telefon.

Abonnementerne har ingen binding og har alle 4G, så du kan komme lynhurtigt på nettet og undgå frustrerende trafik og lange ventetider.

Hos Oister får du rigtig meget for rigtig lidt.

 

Køb din næste mobil og spar penge med et abonnement

Hos Oister kan du købe mobiltelefoner og tablets, hvis du allerede er Oister-kunde eller vælger et af deres abonnementer ved købet. Oprettelsen koster blot 29 kroner, så det er altså ikke noget, der vælter budgettet. Har du ikke råd til at betale for en ny telefon nu og her, kan du vælge rentefri finansiering over 6 måneder via Oisters fordelagtige ordning, mens du som eksisterende kunde kan få lov til at finansiere din nye telefon over 24 måneder. Ingen skjulte gebyrer, ingen gemte afgifter, blot afbetaling over enten 6 eller 24 måneder. Du har selvfølgelig også mulighed for at betale hele beløbet på én gang. De samme vilkår gør sig gældende for køb at tablets, men her skal du blot vælge, hvor meget mobil data, du har brug for. Streamer du mange film og hører meget musik, når du er ude, kan det godt betale sig at købe lidt mere data end beregnet, mens ren surf og sociale medier blot kræver nogle få GB.

 

Ved hvert produkt får en komplet oversigt over specifikationer og hvilken dækning, du kan få på den pågældende adresse, så du kan få mest muligt ud af dit næste køb.

 

Lynhurtigt mobilt bredbånd

Når vi siger mobilt bredbånd, tænker man ofte på et lille USB-modem, som man sætter i sin computer, og giver et par GB om måneden. Hos Oister kan du få helt op til 200 GB mobilt bredbånd om måneden for blot 279 kroner, hvilket er rigtig mange GB for pengene. Du kan få mobilt bredbånd som det førnævnte USB-modem, men det fås også som en router, så det kan fungere helt ligesom almindeligt Wi-Fi. Routeren kan du have med dig overalt, og fås både i almindelig og trådløs udgave med batteri, som du kan have med dig overalt. Batteriet holder i 6 timer, og I kan altså tage den med i toget eller sommerhuset og være flere på samtidig. Hos Oister får du lynhurtigt 4G til nogle af landets bedste priser.

 

Mit Oister

Som kunde hos Oister har du din helt egen selvbetjeningsprofil, hvor du kan se alt omkring dit abonnement i en let og overskuelig oversigt. Her kan du tilpasse dit abonnement, ændre hastigheder, følge dit forbrug og meget, meget mere. Du har på Mit Oister mulighed for at op- og nedgradere dit abonnement, så hvis du finder ud af, at du bruger mere data end dit abonnement tillader, så kan du ændre til et større abonnement med blot nogle få klik, og ligeledes kan du ændre til en mindre pakke, så du ikke betaler overpris for data eller tale, du aldrig får brugt. Det er både hurtigt og enkelt.

 

Spar penge på Oisters webshop med en rabatkode

  1. Start med at finde den rabatkode, du gerne vil bruge
  2. På oister.dk skal du i webshoppen vælge dit ønskede produkt, vælge specifikationer og trykke på ’Bestil’
  3. Herfra kommer du videre til valg af nummer. Du kan enten vælge at få overflyttet dit gamle nummer, eller du kan vælge et nyt. Oister giver dig en lang række numre at vælge imellem
  4. Læg produktet i kurven og fortsæt
  5. Her skal du enten logge ind som eksisterende kunde eller oprette dig som ny via din mail
  6. Fortsæt til betaling
  7. Her skal du indsætte din rabatkode i rabatkode-feltet, samt indtaste adresse- og kontaktoplysninger
  8. Godkend betingelserne og afslut så din ordre.

oister rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: Det er ikke muligt at få kontakt via telefon.

Kundeserivce via dette link

Salgs- og leveringsbetingelser

oister på facebook oister Google-plus oister på Youtube