Få gratis fragt når du handler hos VidaXL

Tilbud
Du for altid gratis levering når du handler hos VidaXL....Mere

Du for altid gratis levering når du handler hos VidaXL. Så lige meget hvad du køber skal du ikke betale for fragt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 45% på Skabe og opbevaring

Tilbud
Lige nu er der tilbud på over 100 forskellige produkter....Mere

Lige nu er der tilbud på over 100 forskellige produkter. Så hvis du leder et skab eller anden opbevaring er det et godt sted at starte. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Op til 45% rabat på træning og fitness

Tilbud
Der er tilbud på massere af fitness og konditionstræning. Du...Mere

Der er tilbud på massere af fitness og konditionstræning. Du kan lige nu sparer op til 45%.

  Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse VidaXL rabatkoder og tilbud

Få 79 kr. rabat på borde af brandet vidaXL

Kode
Gælder kun mærket vidaXL. Min. ordrebeløb 739 kr....Mere
Gælder kun mærket vidaXL. Min. ordrebeløb 739 kr.

Mindre

Få 79 kr. rabat på skabe og opbevaring af brandet vidaXL

Kode
Gælder kun mærket vidaXL. Min. ordrebeløb 739 kr....Mere
Gælder kun mærket vidaXL. Min. ordrebeløb 739 kr.

Mindre

Få 10% på stole af brandet vidaXL

Kode
Gælder kun mærket vidaXL. Min. ordrebeløb 1109 kr....Mere
Gælder kun mærket vidaXL. Min. ordrebeløb 1109 kr.

Mindre

Altid gode priser på det store udvalg af varer hos VidaXL

Du hørte rigtigt. Hos VidaXL er du sikker på, at priserne altid er helt i top – eller bund, om man vil. Her er der nemlig fuld fokus på, at alle varer skal sælges for en pris, der er til at betale for alle, og vi kan vist godt blive enige om, at det altid er super irriterende at købe en vare for dernæst at finde den billigere et andet sted.

 

Hos VidaXL er prisen presset helt i bund, og at det kan lade sig gøre, er der flere årsager til: for det første er VidaXL en mellemhandler, hvor firmaer kan sælge deres varer igennem. Her distribueres varer fra webshops og butikker verden over, hvilket gør, at de kan tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Endvidere besidder virksomheden store arealer af lagerplads, så de kan spare penge på at købe store mængder og på den måde sælge varerne ekstra billigt til dig.

 

Et ordentligt sortiment er alfa og omega for en webshop, da de fleste kunder foretrækker at kunne samle deres køb ét sted af ren og skær bekvemmelighed. Det er tidsbesparende, det koster mindre, og så skal man kun være hjemme til at modtage pakken én gang. VidaXL leverer varerne lige til døren med GLS, så du slipper for turen til posthuset og de lange ventetider i forbindelse hermed.

 

VidaXL forhandler varer til huset og haven – plus det løse. Det er alt fra møbler og isenkram til sportsudstyr og ting til dit kæledyr. Du kan altså næsten være sikker på, at uanset hvad du står og mangler, kan du finde det hos VidaXL og endda til meget overkommelige priser.

 

Gode priser. God service. God følelse

Ovenstående er VidaXL’s løfte til deres kunder, og det må man i den grad sige, der bliver overholdt. Priserne har vi snakket om, og vi må konstatere, at de er mere eller mindre formidable. Servicen hos VidaXL er også i top. Når en virksomhed sælger varer til mere end 30 forskellige lande, kunne man som kunde godt fristes til at tro, at kundeservicen foregik på engelsk, men sådan er det ikke hos VidaXL. Her er der nemlig tilknyttet en kundeservice til hvert land, så du, uanset hvor du bor, kan blive serviceret på dit modersmål, og det må siges at være langt mere, end man kunne forvente. Serviceniveauet i virksomheden er højt, og langt de fleste henvendelser på mail besvares inden for 24 timer.

 

Skulle det ske, at der kommer ekstra mange henvendelser fra et bestemt land i en periode, og der derfor ikke er en medarbejder ledig på dit sprog, får du et svar på engelsk, og du behøver altså derfor ikke bekymre dig om forlængede ventetider, som alle ved, kan være noget af det mest frustrerende i hele verden.

 

Når du bestiller en vare fra VidaXL.dk, kan du desuden forvente at have den inden for 3-5 hverdage, hvilket er ekstremt hurtigt, når man tænker på, at varerne kommer langvejs fra. VidaXL er altså et lynhurtigt alternativ til at bestille fra den direkte forhandler.

Den gode følelse behøver vist ikke nogen nærmere forklaring – prøv selv.

 

Køb nye varer på auktion – nemt og bekvemt

En af de ting, der gør VidaXL til et helt unik sted, er deres online auktioner. Her sætter de nye varer på auktion, så du som kunde kan byde det, du har lyst til. Det smarte er, at du ikke behøver sidde klar på hjemmesiden eller være aktiv for at være med i kapløbet om en vare. Du indtaster nemlig blot dit maksimumbud ved en vare, og herefter gør VidaXL arbejdet for dig; såfremt du bliver overbudt, hæver VidaXL dit bud helt automatisk – men naturligvis kun op til dit maksimumbeløb. Du kan til enhver tid hæve dit maksimumbud, og alle auktioner starter ved bare 10 kroner. Således kan du være heldig at få (næsten) gratis guld leveret direkte til din dør – helt uden beregning.

 

Sådan bruger du en rabatkode på VidaXL

Har du en rabatkode til VidaXL, så er du heldig – med den kan du nemlig spare endnu flere penge på de i forvejen billige varer. Nedenfor finder du en guide, der beskriver, hvordan du gør brug af din rabatkode:

 

  1. Indledningsvist skal du finde din rabatkode til VidaXL.dk – denne finder du naturligvis på Rabatbanditten
  2. For at bruge din rabatkode skal du blot lægge de ønskede varer i kurven og gå til betaling. Den knap finder du øverst i højre hjørne. Her kan du også ændre antal og slette varer
  3. I feltet, hvor der står ”Har du en kuponkode?”, indtaster du din rabatkode og trykker ”Brug”. Herefter skulle rabatten blive fratrukket, og du kan fortsætte med at betale som normalt
  4. Dobbelttjek altid, om koden er aktiveret, så du ikke går glip af en rabat
  5. Det er hurtigt, det er billigt, og det er dødsmart!  

vidaxl kupon kode vidaxl rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 89 87 03 42 – Åben: Mandag, tirsdag, torsdag, fredag fra 09:00 til 13:00.