Få 5% medlemsrabat.

Tilbud
Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på godesko.dk får du tilsendt...Mere

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på godesko.dk får du tilsendt eksklusive tilbud og nyheder. Du for også 5% rabat på ikke nedsatte varer. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Stort udsalg spar 50%

Tilbud
Der er massere af sko på tilbud i udsalget hos...Mere

Der er massere af sko på tilbud i udsalget hos godesko.dk .. Du kan lige nu spare op til 50%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt hos godesko.dk

Tilbud
Hvis du handler for over 200 kr. for du gratis...Mere

Hvis du handler for over 200 kr. for du gratis fragt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gode sko til børn med særlige behov

Børns fødder er sarte, og langt mere sarte end voksnes, da de ikke er ordentligt udviklede og dermed tager mere skade af at gå i dårlige sko. Af den grund er det helt essentielt, at dit barn har ordentligt fodtøj til forskellige anledninger, som er til at holde ud at gå i længe ad gangen. På godesko.dk finder du et bredt udvalg af gode børnesko til børn, der er platfodede, har indadvendte fødder, går skævt eller har andre problemer med fødderne. Mange helt små børn har bløde led, og de har derfor også godt af den ekstra stabilitet. Skoene er dog også egnede til helt almindelige børnefødder, da de giver ekstra god støtte, for på den måde at undgå en lang række problemer senere hen. De fleste af skoene har hælkappe, så dit barn undgår at gå skævt – det er godt for dit barns fødder, men gør også, at du slipper for at skulle udskifte dit barns sko hver anden måned, fordi de er udtrådte eller på anden vis i stykker grundet slitage. Tag et kig på webshoppen og find de næste par vinterstøvler, sandaler eller hvad du ellers måtte stå og mangle.

 

Praktiske sko i lækkert design

Mange forbinder det praktiske med noget grimt, men sådan behøver det slet ikke være; der er nemlig ikke meget ved at købe et par sko, som dit barn ikke gider gå i. Derfor har de hos godesko.dk specialiseret sig i praktiske sko i lækkert design, så du ikke behøver at gå på kompromis med udseendet, bare fordi det skal være ordentligt at gå i. Du finder pæne og fede sko til både piger og drenge, som de med garanti vil finde super seje og have lyst til at gå i dag ud og dag ind.

Skulle du have behov for at se skoene, mærke dem eller lade dit barn prøve dem på før køb, kan du booke en aftale i virksomhedens showroom, så du kan få et fysisk eksemplar i hænderne. Således er du helt sikker på, at skoene lever op til dine forventninger. Skulle du alligevel fortryde dit køb, er der 14 dages returret, så du kan bytte skoene eller få dine penge tilbage.

 

Gratis fragt og dag-til-dag levering

Der er mange gode grunde til at handle børnesko hos godesko.dk. Først og fremmest får du dag-til-dag levering, så hvis du bestiller dine sko i dag, har du dem allerede i morgen. Det er ikke altid, at der er tid til at tage på shoppingtur og vade gågaden tynd for at finde det rette par sko, så står du i en presset situation og skal bruge skoene hurtigt, kan du med fordel bestille dem her. Det kræver blot 10 minutter og et par klik, og så kan du ellers bare læne dig tilbage og fortsætte med dagens gøremål.

Du får derudover billig fragt på alle ordrer fra godesko.dk, og det er ovenikøbet gratis, hvis du handler for mere end 200 kroner på webshoppen. Skulle beløbet være under 200 kroner, får du fragten for blot 29 kroner. Hos godesko.dk handler du til priser, der er til at betale.

 

Sådan bruger du din rabatkode hos godesko.dk

  1. Tag et kig her på siden og find den rabatkode, du finder mest favorabel.
  2. Gå ind på godesko.dk og gå på udkig i det store udvalg af gode børnesko. Når du har fundet det eller de par, du gerne vil købe, skal du lægge dem i indkøbskurven.
  3. I pop-up boksen kan du tilkøbe særlige produkter til de valgte sko, det være sig imprægnering, skocreme eller lignende. Ønsker du blot at købe skoene, trykker du bare ’Nej tak’.
  4. Når du har gennemset din ordre for eventuelle fejl og mangler og føler dig klar til at betale, trykker du på ’Gå til betaling’.
  5. På denne side skal du udfylde felterne med de påkrævede oplysninger. Nederst finder du et felt, der hedder ’Rabatkode’, hvori du indsætter koden fra Rabatbanditten.
  6. Gå videre til næste trin.
  7. Vælg din betalings- og leveringsmetode.
  8. Acceptér betingelserne og betal for dine varer.
  9. Afslut købet.

godesko rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 22 68 75 95

E-mail: [email protected]

Vilkår

Adresse:

Godesko
Birkelyngen 17
2680 Solrød Strand

godesko på facebook godesko Google-plus