Lampeguru rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
Få gratis fragt ved køb over 200 kr.
Rabatkode
Brug rabatkoden og få gratis fragt ved køb over 200 kr.
Vis tilbud
Vis rabatkode
5% Rabat på din bestilling hos Lampeguru
Rabatkode
Rabatkoden gælder til ikke nedsatte produkter.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Vis mere

Lamper og belysning i skandinavisk stil

Lampeguru har deres største kundegruppe i Skandinavien, og det lader de selvfølgelig smitte af på deres sortiment. Derfor satser Lampeguru i høj grad på lamper i neutralt og skarpt design. Der er masser af klassiske lamper, men du kan også finde noget mere vildt, hvis du gerne vil kaste et alternativt look over din indretning.

 

Lampeguru får deres lamper og belysning fra nogle af landets største og bedste leverandører. Det betyder, at der er fokus på at få mest værdi for pengene, men de samarbejder også med nogle lidt mindre leverandører, som kan give sortimentet et frisk pust i form af kreative og unikke lamper. Lampeguru.dk er desuden altid på udkig efter nye, spændende leverandører, der kan bidrage til et endnu bedre sortiment. Det er altså interessant at smutte forbi hjemmesiden, hvis du drømmer om nye lamper, for der kommer hele tiden nyt til sortimentet.

 

LED-belysning giver godt lys og lavt strømforbrug

De seneste år er LED-belysning blevet mere og mere populært i de danske hjem. Hos Lampeguru kan du få billig og god LED-belysning fra mærker som blandt andet Philips, hvilket har gjort denne type belysning meget populær. På lampeguru.dk kan du finde mange forskellige LED-produkter i høj kvalitet til en god pris. Lyskvaliteten er lige så god, som du kender den fra dine traditionelle lyskilder. Lampeguru har en helt speciel service, der gør, at du kan teste dine LED-produkter i en hel uge og returnere dem, hvis de alligevel ikke falder i din smag.

 

Kunderne giver Lampeguru topkarakter

Kunderne kalder Lampeguru for fremragende, når det kommer til deres produkter, deres service og leveringen. Det har givet dem en score på 9,7 ud ad 10 på Trustpilot. Kunderne roser specielt den gode service. Det er altid muligt at få fat i nogle bag hjemmesiden, hvis man har nogle spørgsmål eller skal bruge hjælp til at vælge den perfekte belysning til hjemmet. De lever desuden op til, at der er hurtig levering, så du ikke skal vente længe på dine nye lamper.

 

Sådan får du rabat på lamper fra Lampeguru

Med Danmarks måske største udvalg af lamper og belysning skal Lampeguru nok ligge inde med mange produkter, som du vil synes om. Shoppen har landets bedste priser på LED-belysning, men med en rabatkode fra Rabatbanditten kan du også få rabat på alle Lampegurus andre lamper. Når du først har fundet en rabatkode på Rabatbanditten, som du vil gøre brug af, er det ganske enkelt – bare følg disse lette trin:

 

 1. Find den ønskede rabatkode på Rabatbanditten og gem den til senere
 2. Vælg alle de varer fra Lampeguru, som du ønsker at købe, og læg dem i din kurv
 3. Gå til check ud
 4. Her skal du indtaste rabatkoden fra Rabatbanditten samt dine personlige oplysninger
 5. Gennemgå ordren for at sikre at alt er, som det skal være
 6. Indtast dine kortoplysninger og bekræft købet
 7. Alt, du skal gøre nu, er at vente på, at du modtager dine nye lamper – så kan du udskifte dine gamle lamper med nye, som du endda har fået til god pris med en rabatkode.


Kontakt oplysninger

E-mail: info@lampeguru.dk

Telefon: 64 64 29 60

Handelsbetingelser

Adresse:

LampeGuru.dk

Roskildevej 174

4100 Ringsted

CVR 36910704

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo