Hiper rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
Få 1. måned til 0 kr. hos Hiper
Rabatkode
Brug rabatkoden og få 1. måned Gratis hos Hiper.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Få gratis oprettelse på 1000 MBIT !
Rabatkode
Brug rabatkoden når du bestiller dit nye bredbånd. Derved for du 100 kr. rabat.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Gælder kun for nye kunder.
Vis mere

Danmarks hurtigste bredbånd til markedets laveste priser

Hiper har en mission: at give danskerne markedets ultimativt bedste bredbånd. Det er også derfor, de ikke forhandler andet. På den måde kan de nemlig holde fokus 100 % på ét produkt for at gøre det til det bedste og tilbyde dig markedets mest favorable priser. Vi har alle prøvet at være ved at flå vores hår af hovedet over langsomt internet. Det kan være, du sidder og ser en film, som hele tiden stopper for at loade, eller at du aldrig får lov at spille færdig, fordi nettet hele tiden hopper af og på.

 

Der findes næppe noget mere frustrerende end dårligt internet, men det er der heldigvis råd for. Langsomt internet kan skyldes flere ting. Det kan være en løs forbindelse, eller at du sidder for langt væk fra din router. Det kan også være, du har valgt den forkerte hastighed, så nettet simpelthen ikke kan trække det, du skal bruge det til, eller måske er I blot for mange på det samme netværk.

 

I mange tilfælde skyldes det uvidenhed og dårlig vejledning fra udbyderens side, men med Hiper får du altid den maksimale hastighed, din adresse kan trække på den pågældende type bredbånd. Prøv bredbånd fra Hiper og oplev glæden ved lynhurtigt internet.

 

Få internet via fiber, kabel-TV eller telefonstik

Er du så heldig at have etableret fiber i forvejen, så har du adgang til den absolut hurtigste form for bredbånd på markedet. Fiberbredbånd er nemlig den type bredbånd med højst kapacitet, og som er mindst overfølsom over for omgivende støj. Har du ikke fiber, men vil gerne have det, skal du have en tekniker ud og etablere forbindelsen hjemme hos dig. Fiberbredbånd giver dig op til 1.000 Mbit og er altså lynhurtigt.

 

En anden måde at få Hiper på er via antenne stik eller kabel-TV. Denne type bredbånd kan trække op til flere hundrede Mbit og er altså en virkelig hurtig forbindelse, som kan trække krævende spil og uanede mængder streaming. De fleste steder behøver du ikke engang have en TV-pakke for at få Hiper bredbånd. Du tilslutter blot routeren til dit antennestik, og så er du på. Dette gælder dog ikke alle steder, så du bør undersøge dine muligheder, før du bestiller.

 

Den sidste mulighed for at få Hiper bredbånd er gennem telefonstikket. Alle huse og lejligheder har telefonstik, så det er en helt sikker måde at få bredbånd på. Med bredbånd via telefonstikket får du den maksimale hastighed, din forbindelse kan trække, så du skal ikke bekymre dig om at skulle vælge hastighed og betale mere for en hurtigere forbindelse. Hiper er nemt og simpelt, og så koster det ikke alverden.

 

God og lettilgængelig kundeservice

Det kan godt være lidt svært at finde rundt i bredbånd, hvis man ikke er noget teknisk geni, og nogle gange kan der naturligvis opstå problemer – det er svært at undgå. Hos Hiper kan du altid få svar på dine tvivlsspørgsmål eller hjælp, råd og vejledning til og om din forbindelse. På hjemmesiden finder du først og fremmest en sektion med spørgsmål og svar, en FAQ om du vil, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål. Her kan du starte med at kigge, hvis du har brug for hjælp og forhåbentlig finde svar med det samme.

 

Finder du ikke, hvad du søger, kan du kontakte kundeservice. Dette kan gøres via de gængse metoder, nemlig telefon, e-mail og brev. Derudover kan du chatte med en medarbejder fra Hiper via chatten nederst i højre hjørne, hvor du også kan lægge en besked og få svar på mail. Det samme gør sig gældende for den standard kontaktformular, du finder på hjemmesiden; her indtaster du dine oplysninger, vælger hvad henvendelsen drejer sig om, og så indsender du din kommentar eller dit spørgsmål. Du kan desuden kontakte Hiper via Facebook. Der er altså rigtig mange muligheder for at få hjælp og svar fra Hiper, og den gode service gør dem til en af de bedste udbydere på markedet.

 

Har du en rabatkode til Hiper?

Er du træt af langsomt internet, er det heldigvis nemt at gøre noget ved dig. Med vores rabatkode til Hiper.dk, kan du billigt skifte din gamle, langsommelige forbindelse ud med et nyt, lynhurtigt alternativ fra den nye dreng i klassen. Det er ganske nemt – sådan gør du:

 

 1. Vælg den rabatkode, du ønsker at benytte og kopiér den
 2. Gå ind på Hiper.dk og find dit foretrukne bredbånd
 3. Indtast din adresse for at se, om du kan få den ønskede type på din adresse. Det er nemlig ikke alle steder i Danmark, man kan tilbyde samme hastighed.
 4. Er din adresse kvalificeret, kan du gå til bestilling
 5. Indtast dine oplysninger og indtast rabatkoden i rabatkodefeltet.
 6. Gennemlæs betingelser og dobbelttjek dit køb, inden du godkender.
 7. Godkend bestillingen og afslut købet
 8. Du kan nu se frem til billigt og lynhurtigt bredbånd – og du har sågar sparet penge!

 


Kontakt oplysninger

E-mail: KUNDESERVICE@HIPER.DK

Telefon: +45 8877 2000

Aftalevikår

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo