Hotels rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
Spar op til 30% hos hotels.com
Deal
Lige nu kan du få rabat på tusindvis af hoteller.
Vis mere

Hvem er Hotels.com

Hotels.com er en førende reservationstjeneste med mange call centre og massere af hjemmesider. Hotels.com LP er et datterselvskab af Expedia, Inc der også ejer trivago og andre selvskaber der har fokus på rejser og booking. De har hovedkvarter i Dallas, Taxas USA men har kontorer rundt om i hele EU også.

 

Optjen gratis overnatning med Rewards

For at kunne optjene bonus points kræves det at du tilmelder dig som bruger. Når dette er gjort har du mulighed for at samle nætter for at optjene de 10 nætter det kræver for at få en bonusnat.  Som noget nyt for du også adgang til ”hemmelige” priser, der ikke er tilgængelige for alle. Du for mulighed for at se priserne når du har oprettet dig som bruger på hotels.com.

Der er over 250.000 hoteller tilmeldt denne ordning. Og der er ingen begrænsning på hvor du kan indløse din optjente bonus overnatning.

Spar penge ved at få gruppe tilbud

Der er mulighed for at spare penge ved at få et samlet tilbud på en grupperejse.

Det gøres på følgende måde:

 • Udfylde en onlineformular hvor du skal vælge destination, type af gruppe, antal og ønsket pris pr. nat.
 • Der efter vil du modtage tilbud fra hotellerne og mulighed for at sammenligne disse.
 • Til slut vælger du det ønskede tilbud.

På denne måde kan i spare op til 30% på den samlede udgift. De skriver at over 1 million grupper har benyttet sig af denne mulighed.

 

Oplysninger om de forskellige hoteller

På hotels.com har de en meget fin opbygning af siden der viser information om selve hotellet du kigger på. Der vises store billeder taget udenfor og indenfor på hotellet, dette giver en god fornemmelse for stedet. Tripadvisor anmeldelse vises samt en samelet vurdering af brugerne af hotels.com fra 0-5.

De faciliteter der er på hotellet vises også. Det kan være alt lige fra om der er restaurant, Aircondition, gratis wifi eller mulighed for gratis avis. Afstandene til attraktioner i nærheden vises også. Det kunne være om der er strand i nærheden eller et kendt musserum.  Til sidst på siden vises de forskellige typer rum der findes, der er også her du vælger hvilet rum du vil booke.

Hvem er Captain Obvious

Hotels.com har opfundet Captain Obvious som de bruger i deres korte reklame videoer. Han kommer i nogle videoer ud på forskellige eventyr og andre stiller han op som præsident. Nogle af dem er ret sjove andre er lidt kedelige.

Spar på din overnatning

Husk at kigge for rabatbanditten.dk inden du gennemføre din bookning. Vi vil løbende tilføje nye unikke rabatkoder til hotels.com. Hvis du finder en der ikke virker må meget gerne hjælpe med at stemme den ned eller skrive til os. Så søger vi for at fjerne den og tilføje en ny så snart det er muligt.

 

De mest populære byer

Top 50 byer som rejse destination er samlet hvor det muligt at finde alle hoteller i byerne. Det er et godt sted at starte hvis man ikke rigtigt ved hvor man skal tage på ferie. Så er det muligt at få noget inspiration ved at starte med at vælge en by og gå videre derfra.

Her er en liste over nogle af de mest populære byer.

 • Amstadam
 • Athen
 • Bangkok
 • Berlin
 • Dubai
 • Hamburg
 • Istanbul
 • Paris
 • San Francisco

 

App til alle platforme

Hotels.com har lavet en APP og denne er tilgængelig på alle platforme. Denne APP er rigtig god at have med på sin ferie for at holde styr på bookingerne.

Du kan downloade deres App her:

https://itunes.apple.com/app/hotels.com-hotel-booking-last/id284971959?ls=1&mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hcom.android&referrer=mat_click_id%3Dd10e29ae48368a6eae6a2822ccebe283-20160519-186232

https://www.microsoft.com/da-dk/store/apps/hotelscom/9nblggh08shh

 

Betalings muligheder

Du kan ved din booking af hotel benytte dig af fleste hæve og kreditkort. Der er mulighed for at betale med det samme hos hotels.com eller ved hotellet når du kommer frem. Der skal dog stadig oplyses dine kreditoplysninger i tilfælde af at du eller møder op.

Du kan benytte disse kredit og hævekort:

 • VISA
 • VISA / ELECTRON
 • MARSTERCARD
 • Discover card
 • Diners Club
 • Amarican Express

Det er også muligt at benytte sig af Paypal eller konto overførsel via netbank.

 

 

Kunde service

Deres kundeservice er tilgængelig via e-mail eller telefon. Det er muligt at lave dine reservationer online eller ved at ringe til der kundeservice. Hvis du har problemer med at benytte en rabatkode eller tilbud hjælper de dig også. De har åbent med Danske medarbejde Man-Fre 8:00-22.00. Søn 9.00-22.00. Hvis du ringer uden for dette tidsrum vil der blive besvaret på engelsk.

 

Sådan benytter du din rabatkode på hotels.com

 1. Start med at finde den rabatkode du vil bruge her på rabatbanditten.
 2. Tryk derefter på knappen ”Se Rabatkode”.
 3. Kopier nu den viste rabatkode.
 4. Gå til Hotels.com.
 5. Find det hotel du ønsker at booke og tryk op knappen ”Reserver nu”.
 6. Nu skal du vælge om du ønsker at betale online eller ved hotellet. Hvis du ønsker at benytte en rabatkode er det kun muligt at betale online.
 7. Udfyld din adresse og andre personlige informationer.
 8. Inden du gennemføre dit køb på hotels.com skal du huske at tilføje din rabatkode. Det gør du under dine reservations oplysninger som vist nederst på billedet. Husk at trykker på ”Anvend” knappen.
 9. Du kan nu se at din rabatkode trukket fra det samlede beløb du skal betale til hotels.com.
 10. Gennemfør nu din ordre ved at trykke på knappen ”Bekræft køb”.
 11. Når din booking er gået igennem vil du modtage en e-mail med alle de nødvendige information og reservations nummer.

 

 


Kontakt oplysninger

Kundeservice:

Telefon 43 68 23 30

Åbningstid: Man-Fre 8:00 -22:00. Søn 9:00-22:00.

På alle andre tidspunkter vil opkaldet blive besvaret på engelsk.

 

E-mail: Der er en formular online til at kontakte dem.

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo