SokkePosten rabatkode

Her finder du alle aktuelle rabatkoder til Sokkeposten.dk.

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
15% Rabat hos sokkeposten
Rabatkode
Brug rabatkoden og spar 15% på hele din bestilling.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Få 10% Rabat på alt hos Sokkeposten
Rabatkode
Benyt denne rabatkode og spar 10% når du handler hos Sokkeposten. Rabatkoden er fundet af Peter på nettet.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Vis mere

Bredt udvalg

Vi kender det alle: De enlige, dem med huller, og så er der de hvide, der aldrig bliver rene. Vi taler selvfølgelig om sokker. Hvor bliver de af, og hvem gider i øvrigt bruge penge på sokker? SokkePosten er din leverandør af kvalitets strømper til ordentlige priser for dig, der ikke synes, sokke shopping er det fedeste i verden.

Hos SokkePosten kan du købe strømper i massevis, så du slipper for ovenstående problemer – for altid.

 

SokkePosten er eksperter i sokker, som navnet så fint indikerer. Deres sortiment består af strømper til både mænd, kvinder og børn. Du finder lange sokker, korte sokker, uldsokker, hyggesokker, ankelsokker, bambussokker, sorte sokker, mønstrede sokker, tykke sokker, tynde sokker, strømpebukser… Ja, listen er lang. Summa summarum er, at du med SokkePosten aldrig mere behøver bevæge dig længere end hen til computeren for at købe sokker.

 

Bambusstrømper

Det er ikke sikkert, du har hørt om det før, men bambussokker er faktisk en ting, og et par sokker med bambusfibre indeholder mange forskellige fordele. Blandt andet optager strømper med bambusfibre op til mere end 50 % fugt end almindelige strømper, så dine fødder holdes tørre længere. Desuden er bambussokker antibakterielle, og ligeledes justerer de temperaturen på dine fødder grundet bedre åndbarhed, så du kan slippe for sure tæer midt på dagen.

 

Club SokkePosten

Lad os bare blive enige – der er mange ting, vi hellere vil bruge penge på end sokker. Derfor kan du gratis tilmelde dig Club SokkePosten, hvor du som medlem optjener bonuspoint hver gang, du køber et produkt på siden. Disse point kan senere hen omsættes til gaver i den særlige bonusshop, hvor du blandt andet finder gavekort og headsets. Det gør din sokkeshopping lidt sjovere.

 

Store rabatter

Hos SokkePosten er en af missionerne, at gode kvalitetssokker ikke behøver koste en formue. Derfor har de også et bredt sortiment af særligt udvalgte tilbud til dig, der gerne vil spare mange penge. Her finder du blandt andet sokker fra Hilfiger og iZ socks, som begge er anerkendte mærker indenfor strømper. Du har således muligheden for at købe mange par sokker på én gang, og dermed sikre dig en fyldt skuffe i mange måneder frem.

Som noget helt særligt, kan du hos SokkePosten tegne et abonnement på sorte sokker og spare penge. Ja, du læste rigtigt. Et abonnement på strømper. Det går i al sin enkelhed ud på, at du opretter dig som bruger, og modtager en sending strømper hver 3. eller 6. måned alt efter behov. Du kan vælge mellem 15 eller 10 par strømper hvert halve år, eller 5 par strømper hver 3. måned. På den måde er du sikret, at du aldrig nogensinde løber tør for strømper, helt uden at løfte en finger. Som abonnent tjener du oven i købet dobbelt op på bonuspoint, som du kan bruge i bonusshoppen.

 

Støt en god sag

SokkePosten er vild med gode sager, og de støtter selv Danske Hospitalsklovne. Det betyder, at for hvert par solgte strømper, donerer SokkePosten 1 krone til foreningen for Danske Hospitalsklovne, for at give syge børn lidt mere at grine af. Via SokkePosten har du muligheden for at støtte en god sag, og SokkePosten hjælper dig med at indsamle midler. Helt præcist indebærer det, at hvis du finder en sag, som SokkePosten gerne vil være med til at støtte op om, det kan f.eks. være din lokale sportsforening eller beskyttelse af truede dyr, så donerer SokkePosten 5 kroner per solgte par strømper til det gode formål.

 

SokkePosten giver dig også mulighed for at give sokker i gave til en, du holder af. De pakker gaven ind med både bånd og sløjfe og sender gaven direkte til modtageren, og siden sokker sjældent er verdens mest sindsoprivende gave, kan du tilkøbe en plade chokolade, som sendes med i pakken.

 

Er du træt af altid at mangle sokker, eller er du bare interesseret i at gøre livet lidt nemmere for dig selv? Gør dine sokkekøb hos SokkePosten.dk – så sørger vi for resten.

 

Brug en kupon når du handler hos SokkePosten

 1. Du skal starte med at finde dig den bedste kupon eller rabatkode. Dette gør du ved at sammenligne de koder du ser længere oppe på siden. Undersøg hvilken rabatkode der giver mest rabat på det du skal købe.
 2. For at se koden og blive sendt  til SokkePosten.dk skal du trykke på “Se koden” eller “Til tilbud” knappen. Dette åbner en ny fane i browseren og viser dig den aktuelle kupon og rabatkode til Sokkeposten.
 3. Gem nu den viste kupon / rabatkode så du kan benytte den ved dit indkøb om lidt i webshoppen.
 4. Besøg nu Sokkeposten i den fane der blev åbnet lige før.
 5. Find de sokker eller strømper du ønsker at købe. HUSK at vælge den rigtige størrelse så du slipper for at sende dem tilbage. Læg nu alle varerne i indkøbskurven.
 6. Nu skal du gå til Kurven for at aktivere din kupon eller rabatkode.  Du skal bare trykke på ikonet i toppen af siden.
 7. Nu er det tid et at anvende din kupon eller rabatkode for at spare penge på dit køb. Det gør du ved at indtaste eller indsætte koden i feltet “Kuponkode” og derefter trykke på “Anvend kupon”.
 8. Nu kan du se den opnåede rabat i oversigten. Hvis alt ser rigtigt ud skal du nu gå til kassen og gennemføre købet ved at betale for din ordre.
 9. Til sidst ser du en ordrebekræftigelse som du også vil få tilsendt på e-mail. Du vil modtage din ordre indenfor 1-3 hverdage.

 


Kontakt oplysninger

E-mail: kundeservice@sokkeposten.dk

Telefon:  93 84 37 27  - mellem 08:00 og 21:00.

Vilkår og betingelser

 

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo