One2move rabatkoder

Kategorier
  • Alle
  • Deals
  • Rabatkoder
  • Tilbud
  • Udløbet
13%
Rabatkode
Spar 13% med en rabatkode til one2move.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Gælder alle kunder. Intet mindste køb.
Vis mere

Bilen til dit netop dit behov

One2move er en landsdækkende kæde af selvstændige biludlejere. Hver dag udlejer de over 900 biler fra over 90 afdelinger spredt i hele Danmark. De udlejer både nye såvel som brugte biler, så du kan være sikker på at finde den rette bil, der dækker dine behov. De udlejer personbiler, varevogne, trailere, flyttebiler, minibusser og mange andre. Deres motto er ”Lav pris biludlejning”, da de går meget op i at kunne tilbyde deres kunder billige lejebiler i en god kvalitet. Derfor får du helt op til 40 procents rabat, når du lejer en bil flere dage i træk. De har biludlejning, der koster helt ned til 249 kroner per dag inklusiv 100 kilometer. Så kør landet tyndt og oplev en masse. Vælg mellem deres 1526 lejebiler og find præcis den, du ønsker.

De vil gøre det nemt at finde præcis den bil, der opfylder dine behov. Derfor skal du på deres hjemmeside blot indtaste postnummer, biltype samt start- og slutdato, for at sortere i de mange valgmuligheder. Herefter bliver du præsenteret for de biler, der matcher dine ønsker.

De går meget op i at give deres kunder den bedst mulige oplevelse, når de besøger deres hjemmeside. Skulle der opstå spørgsmål, når du kigger på hjemmesiden, er du mere end velkommen til at sende dem en mail på kundeservice@one2move.com eller ringe til dem på 70 208 804. De ser altid frem til at kunne hjælpe.

Massere af lejebiler nær dig

De har afdelinger fordelt i hele landet, så du finder altid en biludlejer nær dig. Under fanen ’afdelinger’ på deres hjemmeside, får du et overblik over, hvilke biludlejere der er placeret nær dig. Det eneste du skal gøre er blot at indtaste postnummer. Du har også mulighed for at klikke på kortet i højre side for at vælge netop den biludlejer, du ønsker at benytte dig af.

Frihed til at opleve

En lejebil giver dig en enorm frihed til at gøre lige hvad der passer dig. Du kan køre på ferie i udlandet, besøge familie i den anden ende af landet eller blot anvende den i hverdagen. Det er med til at gøre både indkøb samt andre små ærinder meget lettere at få presset ind i et travlt liv. Så spar sig selv for forsinkede tog og vær sikkert på at nå dit mål til tiden.

Glade og tilfredse kunder

Deres ambition om at skabe glade og tilfredse kunder ser ud til at lykkes rigtig godt. På Trustpilot.dk, hvor kunder kan bedømme deres service på en skala fra et til ti, har de fået en samlet karakter på hele 7,8. Karakteren bygger på i alt 368 anmeldelser, hvoraf hele 68 procent har givet dem topkarakteren ’fremragende’. Kunderne roser dem især for deres gode service og fine biler. De er utrolig glade for den virkelig flotte karakter, men arbejder samtidigt konstant på at blive endnu bedre, så du kan få den bedste oplevelse overhovedet, når du handler hos dem.

Sådan anvender du din rabatkode til One2move.com

Til trods for deres gode priser og fordelagtige rabatter, kan det af og til gøre lidt ondt i pengepungen at køre rundt i et privat køretøj. Men med en rabatkode til One2move.com bliver det endnu billigere at få al den frihed, du ønsker. Her får du en guide til, hvordan du anvender din rabatkode:

  1. Find den rabatkode, du ønsker at anvende.
  2. Skriv One2move.com i adresselinjen, og tryk ’book nu’ ud for den bil, du ønsker at leje.
  3. Her har du mulighed for at vælge ekstraudstyr samt ekstra kilometer. Nederst på siden, kan du nu indtaste din rabatkode i feltet ’indtast kampagnekode’.
  4. Tryk herefter ’fortsæt’, og rabatten fratrækkes automatisk.
  5. Udfyld personoplysninger, læs leje- samt forsikringsbetingelser og gennemfør til slut købet. God fornøjelse!

Kontakt oplysninger

E-mail: kundeservice@one2move.com

Telefon: 70 208 804

Lejebetingelser

Adresse:

One2move DK Aps
Messingvej 6
8940 Randers SV
Cvr: 36441739
Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo