Du er lige gået glip af disse Gucca rabatkoder og tilbud

Vind Gavekort på 500 Kr. til Gucca

Tilbud
Tilmelder du dig nyhedsbrevet hos Gucca deltager du automatisk i...Mere

Tilmelder du dig nyhedsbrevet hos Gucca deltager du automatisk i konkurrence om et gavekort på 500 Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Stort udsalg spar op til 60% hos Gucca.dk

Tilbud
Der er massere af varer i udsalget hos Gucca.dk. Du...Mere

Der er massere af varer i udsalget hos Gucca.dk. Du kan finde Bøger, Spil, Legetøj, Film og meget andet. Kun så længe lager haves. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gratis levering af varer hos Gucca.dk

Tilbud
Når du handler hos Gucca.dk for du for gratis levering...Mere

Når du handler hos Gucca.dk for du for gratis levering ved køb over 599 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Startede med DVD film

Gucca.dk startede i 2003 med sælge DVD film. Efterspørgslen var så stor på grund af de gode priser, så der bliver hurtigt udvidet til andre produkter inden for underholdningsgenren. Siden er Gucca.dk vokset til at have ca. 4,5 millioner besøgende årligt på webshoppen – Og det tal vokser stadig.

Det er siden starten blevet til over 500.000 danske kunder på Gucca.dk.

Du finder det største udvalg inden for DVD, Blue-ray, bøger, musik, legetøj, computerspil, elektronik, livsstilsprodukter og meget mere.  Samlet set kan du gå på opdagelse i mere end 65.000 forskellige produkter.

Filosofien bag Gucca.dk har fra starten været, at det skal være nemt og hurtigt, at bestille varer hjem, så du har mere tid til nyde din underholdning. Derfor har de udviklet et nemt og overskueligt site, som giver dig et godt overblik over de mange produkter.  Det er altså dig, som kunde, der er i centrum hos Gucca.dk.

Gucca.dk støtter Kræftens bekæmpelse, fordi de ønsker at hjælpe familier og kræftramte med at komme tættere på at bekæmpe denne skrækkelige sygdom.

Sådan finder du rundt

På forsiden af Gucca.dk finder du en oversigt over aktuelle kampagner. Lige nedenunder finder du en oversigt, hvor du kan vælge at se hvilke nyheder, der er på Gucca.dk, tilbud eller hvilke produkter, der er mest populære for tiden.

I venstre side er der en oversigt over de mange forskellige produktkategorier, som Gucca.dk har.

Klikker du dig ind på en produktkategori kan du hurtigt søge dig frem til, de relevante produkter, der har din interesse. Det gør du ved, at benytte søgefunktionen i venstre side af Gucca.dk. Lige over listen med produkter kan du se, hvor mange produkter, der er ud fra den søgning du har foretaget.

Du får altid gode produktbeskrivelser på Gucca.dk, så du ikke er i tvivl om, hvilke funktioner dit ønskede produkt er. Kigger du på bøger, kan du læse hvad bogen handler om og hurtigt få en fornemmelse af, om det er noget for dig.

Når du har klikket dig ind på et produkt kan du i højre side af gucca.dk se, hvilke produkter andre besøgende har kigget på, når de også har kigget på det samme som dig. Her kan du altså få lidt inspiration til andre gode underholdningsprodukter.

Er du en rigtig tilbudsjæger, så skal du kigge under ”Udsalg”. Der finder du altid 1.000-vis af produkter til særligt nedsatte priser.  – og nej, det er ikke kun de gamle og kedelige produkter, som vi har kendt til i lang tid. Det er altså også nyere film, klassikere som vi kender og meget andet.

Opret dig som bruger på Gucca.dk, når du handler ind. Det gør din bestillingsproces meget nemmere, men du kan også altid finde tidligere ordre, gemme dine produkter på en favoritliste og vende tilbage senere og meget mere.

Køb gavekort til Gucca.dk på webshoppen, så du kan forkæle dine kære med en god portion underholdning. Dét er en gave, der holder i mange time, dage, uge eller måneder, når de kan købe deres yndlings film, bøger eller spil på Gucca.dk.

Du kan altid se, når du bestiller, hvor mange produkter, der er på lager og hvor lang (eller kort om du vil) den estimerede leveringstid er. Du kan også se i takt med at du lægger varer i kurven, hvor meget mere du skal bestille for, for at få fri fragt.

Under ”Andre afdelinger” finder du også øvrige produkter, som ikke er direkte relateret til underholdning, men som er med til at gøre hverdagen og livet lidt nemmere for dig. Find f.eks. Babyudstyr, Parfume, Personlig pleje, Skolestart, ting til børneværelset og meget mere.

 

Vind 500 kr. til Gucca.dk

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Gucca.dk kan du vinde et gavekort på 500 kr. til webshoppen og tilmed får du adgang til nyheder og gode tilbud før alle andre. Derudover får du også adgang til konkurrencer direkte fra din indbakke.

Du kan også følge Gucca.dk på Facebook, hvor du får gode tilbud, nyheder og konkurrencer i dit newsfeed. På den måde er du altid opdateret og har mulighed for at købe det nyeste underholdning, så snart det ligger klar på Gucca.dk.  Uanset om det gælder bøger, spil eller film.

Gucca.dk har også en blog, hvor du kan læse spændende nyheder omkring vores vaner med underholdning, hvilke film du bare SKAL se i den kommende tid og anbefalinger til forskellige spil samt meget mere. Du bliver altså her opdateret jævnligt med lækre nyheder skrevet til dig.

Kundeservice til dig, fordi du er den vigtigste

Kundeservice sidder klar på telefonen alle hverdage og du er meget velkommen til at kontakte Gucca.dk, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller produkterne. Derudover kan du også sende en mail, som de bestræber sig på, at besvare inden for 2 timer. Du behøver altså ikke vente i flere dage, hvis du får brug for hjælp.

Du kan selvfølgelig også altid kigge under de meste stillede spørgsmål. Gucca.dk har nemlig samlet de meste stillede spørgsmål, så du kan få svar med det samme.

Høj rating på Trustpilot

En fremragende indsats af Gucca.dk. Den samlede rating er på 9.1 ud af 10. Det må i sandhed siges, at Gucca.dk lever op til deres ord, når de siger, at kunden er den vigtigste for dem.

Tidligere kunder udtaler, at det især er den hurtige levering, der gør forskellen samt de gode priser. Derudover er de også glade for at Gucca.dk har lavet en overskuelig webshop, som er nem at finde rundt på.

Der er helt klart det værd, at tage et kig på alle de fine anmeldelser på trustpilot.dk.

Samtidig kan du også på Gucca.dk se andre kunders anmeldelser på de enkelte produkter. Her kan du give op til 5 stjerner, som andre kan få af vide, at hvilken oplevelse du havde med produktet og din indkøbsoplevelse hos Gucca.dk.

Hurtig levering uden overraskelser

Når du bestiller på gucca.dk kan du forvente en leveringstid på blot 1-2 hverdage.  De tilstræber nemlig, at sende din ordre afsted samme dag, som du afgiver din bestilling. Din ordre vil blive sendt med Post Danmark og du kan vælge om det skal være med eller uden omdeling.

Du får fri fragt på Gucca.dk, når du bestiller for mere end 599 kr.

Skulle du mod forventning få brug for, at sene din ordre retur, så har du hele 30 dages returret på Gucca.dk. Du skal blot sende din ordre retur i samme stand, som du modtog den. Print returblanketten, som du finder nederst på Gucca.dk, når du vil sende din ordre retur.

Sådan betaler du på Gucca.dk

Der er en række forskellige betalingsløsninger på Gucca.dk. Du kan betale med kreditkort, hvor du kan benytte følgende kort: Dankort, Visa, Visa/Dankort, MasterCard.

Derudover kan du også benytte faktura/bankoverførsel. Her skal du blot være opmærksom på, at din ordre først sendes af sted, når din betaling er modtaget hos Gucca.dk.

Endeligt kan du bruge Mobile Pay eller Paypal, som betalingsløsning hos Gucca.dk.

Guide til rabatkoder på Gucca.dk

Her på Rabatbanditten sørger vi for altid at opdatere, så der er aktuelle rabatkoder til Gucca.dk. Så følg med her på siden og se evt. også de øvrige rabatkoder der er.

Vi har lavet en guide til dig, så du nemt og hurtigt kan gennemføre dit køb med din rabatkode til Gucca.dk.

 1. Find din rabatkode her på siden
 2. Gem din rabatkode til Gucca.dk
 3. Shop nu alle dine yndlings underholdningsprodukter
 4. Læg dem i kurven og gå til kassen
 5. Nu ser du en bestillingsoversigt over de varer du har valgt.
 6. Lige nedenfor er der en boks, hvor du kan indtaste din rabatkode
 7. Tryk bagefter på ”Aktiver kode”
 8. Nu bliver din liste opdateret og du vil se prisen inkl. rabat
 9. Tryk nu på ”Gå til kassen”
 10. Vælg betalingsmetode og tryk på ”fortsæt”
 11. Indtast dine personlige oplysninger, hvis du er tilbagevendende kunde kan du logge ind og slippe for at skulle indtaste dine oplysninger
 12. Gå videre til betaling og gennemfør din ordre
 13. Nu kan du glæde dig til mange timers underholdning med dit nye indkøb

gucca rabatkode og værdikode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 70 27 85 05

Gucca Google-plus Gucca på facebook

 

 

Gucca A/S

Bredgade 27-33

7400 Herning

 

CVR: 25 79 45 83