Op til 61% Rabat på udsalg hos Trenday lige nu

Tilbud
Der er lige nu stort udsalg hos Trenday med massere...Mere

Der er lige nu stort udsalg hos Trenday med massere af lækre produkter sat ned. Du kan spare helt op til 61% lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Trendday rabatkoder og tilbud

Spar 25% på hele shoppen Black Friday

Tilbud
Trendday holder Black Friday og giver 25% rabat på hele...Mere

Trendday holder Black Friday og giver 25% rabat på hele shoppen. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Trendday.dk

Trendday.dk er et nystartet firma, som så dagens lys i 2015, men teamet bag er ikke uerfarne iværksættere.  Trendday.dk har nemlig været drevet i mange år under et andet navn.

Det er en danskejet virksomhed, som særligt fokusere på tøjmode til kvinder i alderen 16-29 år. Ejerne har en stor passion for mode og derfor har er ejet tøjmærke også blevet en realitet og som løbende er under udvikling.

Faktisk viste Trendday.dk sig, at blive en stor succes, for selv samme år, som de indtrådte på danske marked under det nye navn, så kom Sverige også med på listen.

En lang række produktkategorier

Trendday.dk vil inspirere og gøre det attraktivt, at shoppe tøj online. Derfor har de også en lang række produktkategorier, som giver dig mulighed for, at handle 1 sted, når du skal forny garderoben.

 • Accerssories
 • Kjoler
 • Jumpsuits
 • Overdele
 • Underdele
 • Løbetøj
 • Badetøj
 • Undertøj
 • Og meget mere.

Det er blot nogle af de kategorier du kan købe tøj inden for hos Trendday.dk. Du finder en endegyldig liste over alle kategorierne i topmenuen ”Shop”, som fungere som en ”Drop-down”-menu. Det giver dig altså mulighed for, at klikke direkte ind på den kategori, som er relevant for dig.

Lige ved siden af ”shop” finder du ”Nyheder”, så vil du bære den sidste nye mode fra Trendday.dk, så skal du blot klikke ind i denne kategori.

Du kan selvfølgelig også købe mange nedsatte varer hos Trendday.dk under udsalg. Så har du mulighed for, at spare mange penge på dine yndlingsstyles.

Når du klikker dig ind på de enkelte produkter, så har du mulighed for, at tilføje produkterne til en ”Favoritliste”. Det gør du ved, at klikke på det lille hjerte til højre for prisen. Hvis ikke du allerede er kunde og logget ind hos Trendday.dk, så bliver du ført videre til en side, hvor du har mulighed for, at oprette dig som kunde hos Trendday.dk.

Længere nede på siden kan du også se, hvad andre kunder som har kigget på samme produkt har købt tidligere.  Det er altså en god måde, at finde inspiration til nye sammensætninger og stil.

En verden af mode

Trendday.dk er ikke kun en webshop, der tilbyder tøj til modebevidste piger. Det er også en verden for sig selv, hvor du blandt andet får masser af inspiration på bloggen, i nyhedsbrevene og via de sociale medier. Tilmelder du dig nyhedsbrevet hos Trendday.dk, så får du automatisk tilsendt en unik rabatkode til Tendday.dk.

Derudover kan du også følge Trendday.dk via Snap Chat, som giver dig mulighed for, at få endnu flere unikke rabatkoder. Det er en god idé, at følge med, for de kan nemlig være tidsbegrænset.

Find også Trendday.dk på Facebook, hvor du bliver inspireret til fede sammensætninger, nyheder og meget mere.

Bloggen er et univers for selv og bør opleves. Her skinner passionen for mode tydeligt igennem og du bliver altså virkelig inspireret til at forny garderoben.

Kundeservice sidder også klar

Hvis der opstår spørgsmål eller andet, når du shopper på Trendday.dk, så sidder kundeservice klar til, at hjælpe dig med afklaring. Du kan sende en besked til Trendday.dk via den lille boks, som du finder nederst i højre side af skærmen. Derudover kan du også ringe til Trendday.dk, der sidder klar alle hverdage. Slutteligt kan du selvfølgelig sende en mail. Du finder e-mail og telefonnummer nederst på siden.

Andre kunders oplevelse hos Trendday.dk

På Trustpilot.dk får Trendday.dk en samlet rating på 7,7 ud af 10. Du kan altså som udgangspunkt forvente, at få en god service, fornuftige priser og levering inden for den tidsramme der er anslået. Du kan læse alle anmeldelserne lige her.

Handels- og leveringsbetingelser

Hos Trendday.dk kan du altid se, hvornår de igen sender pakker af sted til dig, når du vil bestille nyt tøj. Typisk kan du forvente en leveringstid på mellem 1-3 hverdage, når du afgiver en ordre på Trendday.dk. Derudover får du også gratis fragt, hvis du bestiller for mere end 600 kr. Din pakke bliver leveret med Post Danmark og der er mulighed for, at vælge om du vil have pakken med eller uden omdeling. Så har du naturligvis helt efter loven 14 dages fortrydelsesret.

Når du bestiller tøj hos Trendday.dk, så kan du betale med følgende metoder:

 • Betaling med kreditkort – Dankort, VISA, MasterCard.
 • Betaling via Paypal, så du slipper for indtastningen af kortnummer.
 • Afbetaling via ViaBill – Helt uden renter og gebyrer.

Sådan anvender du en rabatkode til Trendday

Når du har fundet en rabatkode til Trendday.dk, så har vi lavet en guide til dig her, som gør det endnu nemmere for dig, at bestille dit nye tøj og indløse din rabatkode til Trendday.dk. Hvis ikke du har en rabatkode til Trendday.dk, så kan du altid finde opdaterede og aktuelle rabatkoder her på siden.

Sådan gennemføre du en ordre:

 1. Find din rabatkode frem.
 2. Shop løs og lade dig inspirere.
 3. Læg varerne i kurven og gå til kassen.
 4. Indtast dine personlige oplysninger, hvis du er tidligere kunde, skal du blot indtaste din mail.
 5. I højre side af skærmen kan du se din bestilling
 6. Nedenunder kan du indtaste din rabatkode til Trendday.dk.
 7. Tryk på ”Fortsæt”
 8. Vælg leverings- og betalingsmetode
 9. Gennemfør din ordre og glæd dig til, at du kan klæde dig i den nyeste mode.

trendday rabatkode

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg finde unikke styles på Trendday.dk?

Ja, Trendday.dk har både kendte mærker og helt unikke styles, som de selv har designet. Trenddays fokus er på egne brands, designet af Camilla Krøyer, bestående af ‘TDY Design’ & ‘Camilla Krøyer Ltd.’. Disse styles og pieces, er hver for sig unikke og produceret i begrænset omfang. På denne måde tilfører Trendday.dk eksklusivitet til din garderobe.

Kan jeg finde inspiration til at sammensætte styles fra Trendday.dk?

Ja, Trendday.dk er ikke kun en webshop, der tilbyder tøj til modebevidste piger. Det er også et digitalt univers, hvor du finder masser af inspiration på bloggen, i nyhedsbrevene og via de sociale medier. Både på hjemmesiden og på Trenddays Instagram Shop kan du se billeder af tøjet båret af forskellige piger og stylet på forskellige måder.

Hvor hurtig levering har Trendday.dk?

Bestiller du før kl 14.00, bliver din ordre sendt samme dag. Ordrer afgivet efter kl. 14.00 bliver sendt dagen efter. Du modtager din ordre indenfor 1-3 hverdage – i nogle tilfælde allerede dagen efter, hvis du bestiller før kl. 12:00 og vælger levering med DAO. Du har fri fragt ved køb over 599 kroner.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 71 99 32 56

Åbningstider: kl. 9-14

Handelsbetingelser

TRENDDAY IVS

Carl Jacobsens Vej 16
2500 Valby

CVR: 36539178

trendday på facebook