3 rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
Vildt udsalg på fede mobiler hos 3
Deal
Lige nu er det sidste chance for at gøre et kup på mobil udsalget hos 3.
iPhone 13 Pro 198 Kr/md
Deal
Køb den nye iPhone over 40 mdr. mindstepris 8.800 kr.
Lynhurtigt internet inkl. gratis router kun 230 kr/mdr.
Deal
Du for gratis oprettelse og levering lige nu.
Vis mere

Slut med at betale overpris med abonnement tjek

Det er ikke altid lige let at gennemskue hvilket abonnement, man skal vælge, når man skal skifte udbyder, og medmindre man slavisk tjekker op på sit forbrug og ved, hvor meget data de enkelte tjenester bruger, eller hvor ofte man taler i telefon, er det heller ikke til at vide, om man rent faktisk betaler penge for noget, man ikke bruger.

Derfor har 3 udviklet en service, de kalder for abonnement tjek, der i al sin enkelthed går ud på, at du efter tre måneder får et abonnement tjek på mail, såfremt du da har givet tilladelse hertil. 3 tjekker herved, om du har det rette abonnement, eller om det f.eks. kan svare sig at skifte til et billigere. Tjekket baseres på et gennemsnitlig forbrug, da der naturligvis kan være perioder, hvor du har et højere forbrug end normalt. Det kan f.eks. være, du har været to uger i sommerhus uden WiFi, hvorfor dit mobildataforbrug vil blive højere. Vurderingen tager således højde for en såkaldt buffer, så du ikke bliver vildledt.

I de tre måneder vil 3 se på din abonnementspris, opkald, SMS’er og dataforbrug i både Danmark og udland, og derefter giver de dig en anbefaling til, hvorvidt du bør skifte abonnement eller ej. Skulle du en enkelt måned alligevel have brug for lidt ekstra data, har du mulighed for at tilkøbe et engangs forbrug på op til 100 ekstra GB. Så er du sikker på aldrig at løbe tør.

Med abonnement tjek kan du spare mange penge, og du skal intet andet foretage dig end at indtaste din mail og ellers bruge din telefon, helt som du plejer.

 

Skarpe priser på mobiler

Leder du efter en ny telefon eller tablet? Hos 3 har du, som forbruger og kunde, mulighed for at købe en ny telefon, og ligeledes får nye kunder rabat ved oprettelse af abonnement. Du får nogle af landets bedste priser på smartphones, og webshoppen bliver hele tiden opdateret med de nyeste modeller. Som abonnent lader 3 dig afbetale din nye telefon eller tablet rente- og gebyrfrit i enten 10, 20 eller 30 måneder, så du kan få råd til lidt mere af alt muligt andet. Ønsker du alligevel at betale hele telefonen med det samme, har du selvfølgelig også mulighed for dét, og du kan desuden få lov til at lægge 1.500 kroner i udbetaling nu og her, hvorefter man kan afbetale resten. Således står det dig helt frit for, hvordan du vil betale for din telefon, og det er en stor fordel, som giver plads til alle.

Du kan desuden tilkøbe forsikring til alle nye devices fra 3, så du er beskyttet mod vind, vejr, tyveri og andre tilfælde, hvor dit nye device kan blive beskadiget.

 

Fri tale og data til dig, der rejser meget

Udlandsdata og –telefoni koster typisk en formue og i takt med, at sociale medier vokser og vokser, kan det være næsten uudholdeligt at skulle gå en uge uden at følge med i, hvad der foregår derhjemme, eller at få lov til at sende et billede hjem til venner eller familie. Derfor har 3 gjort det både nemmere og billigere at bruge mobilen i udlandet med 3LikeHome. De fleste af 3’s abonnementer inkluderer 3LikeHome. Du skal blot finde den løsning, der passer dig bedst, og så kan du altså ringe til Danmark og lokalt i 66 lande inkl. USA. På 3’s hjemmeside finder du en beregner, som kan vise dig, hvor meget du kan spare med 3LikeHome inkluderet i dit abonnement.

Så skal du aldrig mere bekymre dig om løsslupne regninger og urimelige gebyrer.

 

Sådan får du rabat på din næste telefon eller tablet

 1. Vælg den rabatkode fra siden her, du gerne vil benytte dig af.
 2. På 3’s webshop skal du finde din nye telefon eller tablet.
 3. Vælg model og farve, hvordan du ønsker at betale og hvilket abonnement, du gerne vil have med.
 4. Tilkøb eventuelt ekstraudstyr som f.eks. cover eller skærmbeskyttelse, samt services i form af Deezer, forsikring eller lignende.
 5. Vælg om du ønsker et nyt nummer eller nummerflytning.
 6. Udfyld alle påkrævede felter, og gå til betaling.
 7. Indtast din rabatkode fra Rabatbanditten i rabatkode-feltet.
 8. Betal for dine produkter og afslut købet.

 


Kontakt oplysninger

Telefon:  70 313 313 - Åbningstider: Mandag: 9-18 - Tirs-tors: 9-17 - Fredag: 9-16.30

Persondatapolitik

Adresse:

3 (Hi3G Denmark Aps)
c/o StroedeRalton
Postboks 1917
2650 Hvidovre
Att. Kundeservice

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo