TeeShoppen Rabatkoder

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
12% Rabat hos Teeshoppen
Rabatkode
Rabatkoden findes kun hos Rabatbanditten
Vis tilbud
april24rabatbanditten
* Gælder til de fleste produkter i butikken.
Vis mere

Teeshoppen kort fortalt

Bag Teeshoppen står et stærkt team, der gennem mange år inden for modebranchen – og særligt herremode, har opbygget et stærkt og fundamentalt netværk. Det betyder, at de i dag på Teeshoppen kan tilbyde dig de bedste T-shirts til de bedste priser.
Teeshoppen så dagens lys i december 2014 og siden har de arbejdet målrettet på, at udvikle og gøre Teeshoppen endnu bedre til dig.

Alle T-shirts er nøje udvalgt fra leverandører, der lever op til kvaliteten og samtidig giver Teeshoppen mulighed for, at kunne tilbyde dig priser, der endda også er studievenlige.

 

Garderoben med stil og gode priser.

Filosofien hos Teeshoppen er, at det skal være nemt for dig, at tilføje lækre og moderigtige T-shirts, jakker, sko og meget mere til din garderobe. Webshoppen skal være dit puste rum, hvor du hurtigt kan gennemføre en ordre i frokostpausen på arbejdet og samtidig skal der også være plads til fordybelse og inspiration til nye sammensætninger og styles.

Derfor er Teeshoppen opbygget med et enkelt design, hvor produkterne er i fokus uden at blive forstyrret af flyvende bannere eller pop-ups med diverse reklamer.

På forsiden kan du lade dig inspirere af udvalgte produkter fra Teeshoppen. Se Bestsellere, nye produkter eller klik dig nemt videre til jakker, der passer til sæsonen. Hos Teeshoppen kan du købe modetøj til både mænd og kvinder.

At skabe en enkel og nemt online shop afspejler sig også i den enkle topmenu med kun 3 kategorier: Mænd, Kvinder og Ugens deal.  Når du holder musen over kategorierne ”Mænd” og ”Kvinder” falder en menu ned, hvor du kan vælge mellem en række forskellige underkategorier. På den måde kan du altså hurtig klikke dig og se det store udvalg af Sko & støvler, Skjorter, T-shirts, trøjer, Rullekrave, Tanktops, træningstøj, jakker, bukser og meget mere.

Hvis du vil gøre din søgning nemmere, kan du blot filtrere din søgning efter pris, farver og størrelser. Så får du kun vist produkter, der passer til dig. Hos Teeshoppen har de et stort udvalg inden for modetøj til kvinder og mænd. Det betyder også, at du finder T-shirts, jakker og meget mere i forskellige prisklasser, farver og størrelser.

Hos Teeshoppen skal alle have råd til mode og derfor kan du til mænd også gøre brug af deres pakketilbud og spare op til 57 %, når du skal have fornyet garderoben. Pakkerne kan bestå af T-shirts, som du selv vælger, Caps, sko, jakker, boxershorts og lignende. Teamet bag Teeshoppen udvikler hele tiden sortimentet og der vil derfor også løbende blive tilføjet nye spændende pakketilbud hos Teeshoppen.

I ugens deal finder du også hver uge ny spændende styles til din garderobe til gode priser.

 

Tøj til studievenlige priser

Hos Teeshoppen vil de gøre det muligt for alle, at gå klædt efter tidens mode. Derfor finder du også tøj til studievenlige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tøj til studerende behøver nemlig ikke emme low-budget. Det må gerne være lækkert og moderigtigt uden, at du skal leve af pasta og ketchup resten af måneden.

Hvis du vil spare endnu mere, som studerende, så kan du med fordel benytte dig af deres pakketilbud eller ugens deal.

Gå aldrig glip af gode tilbud og rabatter

Er du vild med mode og vil du gerne være den første blandt vennerne til, at vise nye styles frem? – Så skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev. Her modtager du ikke bare alle de nyeste styles på shoppen direkte i din indbakke som den første. Du får også masser af inspiration til sammensætninger, gode tilbud og unikke rabatkoder til Teeshoppen.  – Det er helt gratis at tilmelde sig deres nyhedsbrev.

Du kan også følge Teeshoppen på Facebook, hvor du også mulighed for, at lade dig inspirere blandt nye produkter og gode tilbud på tøj til kvinder og mænd.

 

Verdensklasse kundeservice hos Teeshoppen

Det er ikke bare nemt, at købe moderigtigt tøj til mænd og kvinder hos Teeshoppen. Du får også verdensklasse kundeservice hos Teeshoppen. Du kan endda fange kundeservice, når du har fri fra arbejde, for de sidder nemlig klar til, at besvare din mail eller modtage dit opkald i hele 12 timer i døgnet alle ugens dage – Også i weekenderne.

Selvom de gerne vil snakke med dig vil de alligevel forsøge, at give dig hurtigt svar på dit spørgsmål, så du hurtigt kan vende tilbage til arbejdet, familien eller hvad du nu har gang i.

Du finder deres kontaktoplysninger øverst på siden. Du kan også besøge Teeshoppen i Aalborg, hvor du finder deres fysiske butik.

 

Det siger andre kunder om Teeshoppen

Du kan roligt gøre Teeshoppen til din foretrukne online shop, når du skal have fornyet din garderobe med nyt og moderigtigt tøj til mænd og kvinder. På Trustpilot finder du en lang række anmeldelser og stort set alle er jublende glade for den service og produkter som Teeshoppen tilbyder. Leveringstiden er også et kæmpe plus og 1 af anmeldelser lyder endda på, at han bestilte tøj 2. påskedag og allerede dagen efter kunne han hente sine varer i nærmeste pakkeshop – Det er vist kundeservice i verdensklasse. Med de mange positive anmeldelser giver det Teeshoppen en samlet rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot. Du kan med fordel gå ind på Trustpilot og fordybe dig i alle de gode anmeldelser eller du kan naturligvis også bare gå ind på Teeshoppen og bestille dine favoritstyles.

 

 

Hurtig levering og nem betaling hos Teeshoppen

Det skal være nemt for dig, at bestille T-shirts, jakker og sko hos Teeshoppen. Det betyder også, at de har sørget for, at du hurtigt kan gennemføre din bestilling og samtidig skal du heller ikke vente for længe på, at kunne tilføje nyt tøj til din garderobe.

Derfor finder du også forskellige betalingsmuligheder hos Teeshoppen. Vælg mellem helt almindelige kreditkort, som Dankort, Visa og MasterCard. Du kan også betale via Paypal, så du slipper for, at finde kreditkort frem ved køb. Det er også muligt at betale med MobilePay. Slutteligt kan du også lave en afdragsordning via ViaBill, som er rente- og gebyrfrit.

Teeshoppen tilstræber, at du har din ordre hurtigst muligt og derfor bliver din ordre også sendt inden for 2 hverdage efter betaling er registreret. Din ordre bliver leveret med Post Danmark, GLS eller DAO og typisk vil leveringstiden være 1-2 hverdage. Du vælger selv om din ordre skal leveres til nærmeste pakkeshop eller direkte på din adresse.

 

Billigt tøj med en rabatkode til Teeshoppen

Som tidligere skrevet skal alle have råd til mode hos Teeshoppen. Du finder mange muligheder for, at kunne købe billigt tøj hos Teeshoppen uden at det påvirker kvaliteten. Vælg en af deres pakketilbud eller hold øje med ugens deal hos Teeshoppen. Hvis du vil være sikker på, at du ikke går glip af de gode tilbud, så tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor du vil være den første, der modtager de gode tilbud hos Teeshoppen. Når du modtager nyhedsbrevet modtager du også jævnligt rabatkoder til Teeshoppen. Allerede ved tilmelding modtager du en rabatkode til Teeshoppen på hele 100 kr. til dit første køb.  – Det er naturligvis gratis.

Du kan også holde øje med siden her, hvor vi altid holder dig opdateret med gode tilbud og rabatkoder til Teeshoppen.

Sådan gennemføre du en ordre med en rabatkode til Teeshoppen:

 1. Gå ind på Teeshoppen og find det tøj, som du ønsker.
 2. Læg det hele i kurven.
 3. Når du er færdig med at shoppe går du til indkøbskurven.
 4. Gennemse din ordre og gå til kassen.
 5. Indtast nu dine leveringsoplysninger.
 6. Vælg leveringsmetode og betalingsmetode.
 7. Gennemse din ordre endnu en gang.
 8. Nedenfor finder du boksen ”Rabatkode”.
 9. Her indtaster du din rabatkode til Teeshoppen.
 10. Tryk herefter ”Benyt kupon” og gå til betaling.
 11. Når du har gennemført din betaling skal du blot glæde dig til at modtage dit nye tøj.
Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo