-15% Pixojet Rabatkode - Få rabat på din bestilling

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
15 % på Blæk og toner
Rabatkode
Spar endnu mere med Danmarks bedste priser på blæk og toner.
Vis tilbud
Vis rabatkode
15 % på SERO gadget og elektronik
Rabatkode
Køb SERO gadgets eller elektronik og spar 15% nu.
Vis tilbud
Vis rabatkode
15 % på legetøj, super produkter til jul
Rabatkode
Køb super produkter til jul og spar penge på din bestilling.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Vis mere

Alt i kontorartikler

Et kontor er et rum, hvor mange ofte bruger rigtig meget af deres tid, og derfor er det også utroligt vigtigt, at rummet er behageligt at være i, og at der er en god atmosfære og en rar stemning, for hvad er i grunden mindre inspirerende end et helt klinisk og sterilt lokale uden hverken varme eller sjæl?

Hos Pixojet kan du købe alt i kontorartikler fra kendte mærker som bl.a. House Doctor og Galzone. Du kan købe diverse produkter inden for interiør, som er med til at give rummet noget personlighed og hygge, mens sortimentet samtidig byder på et bredt udvalg af praktiske kontorværktøjer som f.eks. klipse- og hulmaskiner, linealer, kuglepenne, whiteboards og forskellig slags papir, og du kan også købe din næste printer. Hos Pixojet finder du altså alt, du skal bruge for at skabe de perfekte rammer for mange timers arbejde, uanset om du arbejder som ingeniør eller fotograf, så før du beslutter dig, så tag et kig ind på Pixojets webshop og lad dig inspirere – du finder helt sikkert det, du skal bruge.

 

Billig blæk og toner til din printer

Det kan nærme sig en katastrofe, hvis du står og skal printe et vigtigt dokument, og printeren er løbet tør for blæk. Blækpatroner og toner er ofte dyre, og det er sjældent det mest sindsoprivende at bruge penge på. Pixojet har skrottet det fordyrende mellemled, så de forhandler blæk og toner til dig direkte fra leverandøren, og desuden producerer deres blæk uden om de dyre printerproducenter. På den måde er du sikret nogle af markedets mest fordelagtige priser, når du handler hos Pixojet. Alle Pixojets blækpatroner er af samme høje kvalitet som de originale – den eneste forskel er emballagen. Du kan spare rigtig mange penge ved at købe uoriginale blækpatroner, og ofte holder de faktisk længere end de originale.

Du finder blækpatroner og toner til printere fra blandt andet HP, Epson, Canon og Samsung, altså alle de kendte mærker inden for printere og i både sort og farve. Er du i tvivl om, hvilken slags blækpatroner, du skal købe, kan du ringe til Pixojets kundeservice, som sidder klar til at assistere dig.

 

Gode handelsvilkår

Som kunde hos Pixojet er du altid sikret gode og fordelagtige handelsvilkår. Først og fremmest er webshoppen e-mærket, hvilket er din garanti for sikker handel. Dernæst får du nogle af markedets billigste priser på blækpatroner og toner til din printer, grundet en komprimeret værdikæde uden fordyrende mellemled. Endvidere får du dag-til-dag levering, så bestiller du i dag, så har du din vare allerede i morgen – således behøver du altså ikke stå og vente i flere dage med at få printet de der vigtige papirer ud, som du skal bruge til mødet med chefen i morgen. Du får også fuld returret, så er du kommet til at købe de forkerte blækpatroner, kan du sende dem tilbage – i ubrugt stand, naturligvis.

Fragt koster blot 19 kroner og er gratis for køb over 599, så du kan med fordel købe et lager af blækpatroner eller alt dit kontorudstyr samlet og spare fragten.

Hos Pixojet får du god service, lave priser og hurtig levering.

Sådan bruger du din rabatkode hos Pixojet

 1. Vælg din rabatkode til Pixojet her på siden
 2. Shop løs på Pixojet, og læg alle dine varer i indkøbskurven
 3. Når du er færdig med at shoppe, skal du trykke på det grønne felt øverst i højre hjørne for at begynde check out
 4. Her kan du se dine varer, og desuden indtaste din rabatkode. Find rabatkode-feltet under din vareoversigt og indsæt den fra Rabatbanditten
 5. Tryk ’Aktiver’, og rabatten bliver fratrukket det samlede beløb
 6. Gå til næste trin ved at trykke på ’Til bestilling’
 7. Her skal du indtaste alle dine oplysninger og vælge, hvordan du vil have fragtet varerne
 8. Godkend betingelserne og gå videre til betaling
 9. Betal for dine varer og afslut købet.

 

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo