Lux Light rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
Spar 20% på Alle lamper lige nu
Deal
Der er stort efterårsudsalg hos LuxLight lige nu. Spar 20-25% på alle lamper.
Vis mere

Lys og lamper i alle afskygninger

Det er ikke nemt at indrette et stilfuldt hjem, men den rette belysning kan gøre en stor forskel. Hvem gider at bo i et mørkt, koldt og stemnings forladt hjem? Vi vil have lys og varme, hvilket kræver de rette lamper. Luxlight.dk forhandler stort set alt, når det kommer til belysning. Du finder således både væglamper, bordlamper, gulvlamper og loftslamper – alle sammen fra anerkendte producenter med mange års erfaring i branchen.

 

På luxlight.dk finder du både lamper til små og en smule større priser. Der er således noget for dig uanset dit budget, og selv de mest populære mærker fås til ganske fornuftige priser. Luxlight.dk har nemlig sat sig for at samle alt lige fra CPH Lighting til en mastodont som Piet Hein, der har produceret den ene anerkendte lampe efter den anden. Det er ikke svært at finde en lampe, der passer til dit hjem og din smag – der er både noget til personen, som elsker det tidløse og klassiske, men også til dig, der sætter pris på et moderne og innovativt design, som rykker grænserne for, hvad en lampe kan og bør være.

 

Mange gode grunde til at handle på luxlight.dk

Mangler du en ”lys” idé til en jule- eller fødselsdagsgave, eller vil du blot forkæle dig selv? Så prøv en af de mange fantastiske lamper, du finder på luxlight.dk. Det store udvalg er i sig selv et trækplaster, men der er mange andre gode grunde til, at du bør overveje at handle på luxlight.dk, næste gang du har brug for lidt ekstra lys i din hverdag.

 

For det første tilbyder luxlight.dk såkaldt prismatch. Det betyder, at såfremt du et andet sted på nettet finder den samme lampe til en lavere pris, har du mulighed for at få differencen refunderet af luxlight.dk, hvis du allerede har købt og betalt for lampen. Dette garanterer, at du altid får din lampe til en konkurrencedygtig pris, og du undgår ærgrelse over at finde noget, du lige har købt, til en lavere pris andetsteds.

 

For det andet har du mulighed for at alliere dig med professionel og erfaren lysrådgiver, hvis du er på bar bund ift. belysningen i dit hjem. Luxlight.dk tilbyder således at sende en kompetent rådgiver hjem til dig, så han/hun kan vurdere, hvilken belysning der bedst dækker behovene og forholdene i dit hjem. Eksperten kan både gennemgå stuen, køkkenet eller et helt tredje rum, ja, sågar hele hjemmet, hvis det er det, du ønsker. Efterfølgende udarbejder rådgiveren et tilbud, som er ganske uforpligtende.

 

Afslutningsvist får du altid gratis fragt, hvis du handler for mere end 499 kr., og så er levering ovenikøbet lynhurtigt – typisk tager det blot 1-3 hverdage, før dine lamper når frem til din dør eller den nærmeste pakkeshop.

 

Find din nye lampe til spotpris – luxlight.dk rabatkode

Belysning er meget mere end bare lamper og pærer, og det ved man tydeligvis hos luxlight.dk. Du finder kun det bedste af det bedste inden for lampernes verden, men det betyder ikke, at du er nødt til at betale tårnhøje priser for kvalitet. Med en rabatkode til luxlight.dk kan du nemlig spare penge på alverdens flotte lamper. Nedenfor har vi lavet en kort guide, der beskriver, hvordan du bruger din rabatkode på luxlight.dk:

 1. Find en rabatkode til luxlight.dk på Rabatbanditten – denne skal du bruge senere
 2. Besøg luxlight.dk webshoppen, og find de lamper og dertilhørende pærer, du ønsker at købe
 3. Når du er færdig med at handle, kan du se din indkøbskurv ved at trykke på indkøbsvognen oppe i højre hjørne. Tjek, om du har valgt det rette antal, farve osv. Tryk på ”Gå til bestilling”, når du er færdig
 4. Indtast dine personlige oplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer og mailadresse
 5. Vælg leveringsform
 6. Accepter handelsbetingelserne, og gå til betaling
 7. Indtast rabatkoden fra tidligere, og gennemfør betalingen.

 


Kontakt oplysninger

E-mail: odense@luxlight.dk

Telefon: 66 15 63 23

Handelsbetingelser

Adresse:

Fjordsgade 11

5000 Odense C

CVR. Nummer: 38367552

Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo