Spar op til 30% på udvalgte varer

Kode
Du kan få op til 30% rabat ved at bruge...Mere

Du kan få op til 30% rabat ved at bruge denne rabatkode. Den gælder på udvalgte varer der er markeret på lavpriskoekken.dk. Mindre

Upopulære Lavpriskoekken rabatkoder og tilbud

Få 5% rabat på ikke nedsatte varer

Kode
Med denne rabatkode for du 5% rabat på alle produkter...Mere

Med denne rabatkode for du 5% rabat på alle produkter der ikke er nedsat. Mindre

Find lige det, du står og mangler

Er din vaskemaskine gået i stykker, eller har du altid drømt om at eje en foodprocessor? Er du flyttet i noget større, hvor der pludselig er blevet plads til en tørretumbler eller et større køleskab? Uanset hvad du måtte stå og mangle eller drømme om, finder du det på lavpriskoekken.dk. På webshoppen forhandles der et bredt udvalg af hårde hvidevarer, køkkenmaskiner, ting til haven m.m. fra nogle af de mest anerkendte brands i verden, herunder Bosch, Miele, Blomberg, Kenwood, Nilfisk, Samsung og mange, mange flere.

 

Uanset om du ønsker et produkt, der skal holde mange år ind i fremtiden, eller akut står og mangler noget nu og her, som ikke må koste det hvide ud af øjnene, så er der noget for dig. Brug sorteringsfunktionen til at specificere din søgning, så du kun får de resultater, der passer til dit behov. Du kan filtrere efter pris, funktioner, farve, størrelse osv. afhængigt af den pågældende produktkategori, og ønsker du at sammenligne to varer, kan du markere feltet ’sammenlign’, hvorved du får en oversigt over produkternes egenskaber og funktioner ved siden af hinanden. Det har aldrig været nemmere at købe ting til køkkenet online.  

 

Eminent kundeservice – hver dag

Kender du det – du har købt eller planlægger at købe noget online, men du er kommet i tvivl om noget i forbindelse med produktet? Lad os sige, at det er fredag, og du lige har modtaget en splinterny vaskemaskine, som du skal have installeret, men du ved ikke, hvordan man gør. Du finder kontaktoplysninger til firmaets kundeservice, men finder til din store frustration ud af, at de lukkede kl. 14 og først er tilgængelige igen på mandag, så du skal gå hele weekenden uden at kunne tage dit nye produkt i brug. Måske var den gamle maskine gået i stykker, og nu kan du ikke få vasket tøj, som du ellers havde planlagt.

På mange webshops har kundeservicen meget korte åbningstider, så du kun kan få fat på dem i et begrænset tidsrum, og det er særligt irriterende, hvis du ovenikøbet er nødt til at tage fri i en halv time eller aflyse planer for at nå det inden for åbningstiden.

 

Hos lavpriskoekken.dk sidder kundeservice klar til at servicere dig hver dag fra 8-22 – også lørdag og søndag. Det giver dig gode muligheder for at få hjælp til et produkt, eller hvis du har spørgsmål til leveringstid, købsbetingelser, installation eller lignende.

Du kan kontakte kundeservice via telefon og e-mail eller via online-chatten på hjemmesiden. Det er service i særklasse!

 

Hurtig levering og gratis fragt

Hos lavpriskoekken.dk får du altid fri standardfragt på ordrer, hvis beløb overstiger 100 kroner, også selvom beløbet er fordelt på flere forskellige produkter. De fleste ordrer bliver leveret indenfor få hverdage, og du vil typisk have din vare to dage efter afgivet bestilling. Lavpriskoekken.dk tilbyder standardlevering til kantstenen, hvor du selv bærer varen ind, men bor du på 5. sal, har dårlig ryg eller lignende, kan du tilkøbe levering med indbæring. Der er altså masser af muligheder for at tilpasse processen til dine behov og ønsker.

 

Du kan desuden få dit produkt monteret af en af lavpriskoekkens certificerede montører, og I aftaler selv tidspunktet, så det passer dig, og han ikke går forgæves. Her skal du blot vælge ’levering med indbæring og montering’.

 

Lavpriskoekken.dk hjælper dig af med gamle hvidevarer, uanset om du ønsker montering eller ej. Har du ikke bestilt montering, skal du selv afmontere din gamle maskine og sætte den ud til fragtmanden, men har du bestilt montering, gør han det for dig. Hos lavpriskoekken.dk får du en væld af gode services, hvilket gør dem til en af landets bedste forhandlere, når det kommer til hårde hvidevarer.

 

Sådan spare du penge hos lavpriskøkken.dk

Med en rabatkode fra Rabatbanditten kan du spare penge på dit næste køb på webshoppen. Det er helt enkelt – bare følgende nedenstående fremgangsmåde:

  1. Find din rabatkode her på siden og kopiér den
  2. Gå til lavpriskoekkens webshop, og læg dine ønskede varer i kurven
  3. Når du er færdig med at shoppe, skal du gå til din indkøbskurv. Dette gøres ved at trykke på ikonet øverst i højre hjørne
  4. Gennemse din ordre: er varerne og antallet korrekt? Afkryds feltet ’Har du en rabatkode?’, og indsæt koden i det felt, der dukker op
  5. Tryk på ’gå til bestilling’
  6. Vælg fragtmetode og evt. forsikring
  7. Vælg tidsrum for ønsket levering – nogle tidsrum er gratis, nogle koster ekstra
  8. Udfyld felterne med det telefonnummer, fragtmanden må kontakte dig på, samt hvor han må sætte varen, såfremt du ikke er hjemme. Du bliver ringet op en halv time før leveringstidspunktet, så du ved præcist, hvornår han er der
  9. Indtast dine oplysninger, og fortsæt til betaling
  10. Betal for din vare og afslut købet.

lavpriskoekken rabatkode

 


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 86 77 00 44

Levering af returvarer:

LavprisVVS Lager
Lystrupvej 1
8240 Risskov
Danmark

Handelsvilkår