Få bredbånd fra 199 Kr. /md hos Fullrate

Tilbud
Hos Fullrate har de nogle af Danmarks laveste priser. De...Mere

Hos Fullrate har de nogle af Danmarks laveste priser. De har Hastigheder og priser der passer til alle. Se alle mulighederne hos Fullrate. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis oprettelse af TV pakke

Tilbud
Du kan lige nu få 33 kanaler med nyheder, sport...Mere

Du kan lige nu få 33 kanaler med nyheder, sport og underholdning med gratis oprettelse hos Fullrate.

Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Fullrate rabatkoder og tilbud

Gratis oprettelse af Mobilabonnementet

Tilbud
Lige nu kan du få gratis oprettelse på alle mobilabonnementer...Mere

Lige nu kan du få gratis oprettelse på alle mobilabonnementer hos Fullrate. De benytter TDC mobilnet så du er sikret Danmarks bedste dækning. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få Bredbånd ToGo for 29 / md.

Tilbud
Hos Fullrate kan få mobildata abonnementer fra 29 kr. /...Mere

Hos Fullrate kan få mobildata abonnementer fra 29 kr. / md. Hvis du skal bruge virkelig meget data har de helt op til 200GB for 249/md. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få et Tivoli Sølvkort til 0,-

Tilbud
Ved oprettelse af Bredbånd eller TV for du i denne weekend...Mere

Ved oprettelse af Bredbånd eller TV for du i denne weekend et gratis Tivoli kort. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Opret og få en tablet til 0,-

Tilbud
Du kan lige nu få en  lækker 7” Huawei WiFi Mediapad...Mere

Du kan lige nu få en  lækker 7” Huawei WiFi Mediapad T1 helt gratis ved oprettelse af Mobilabonnement. Mindre

Se Rabat
0% Succes

Spar 698 Kr. på 40/5 Mbit bredbånd

Tilbud
Tilbudet gælder lige nu 40/5 Mbit til 149/md i 3...Mere

Tilbudet gælder lige nu 40/5 Mbit til 149/md i 3 mdr. herefter 249/md. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bliv kunde hos Fullrate og få det hele samlet ét sted

Er du også træt af bunkevis af rudekuverter fra forskellige udbydere og selskaber? Det kan være vanskeligt at holde styr på ens regninger, hvis man har TV ét sted, mobilabonnement et andet sted, bredbånd et tredje og måske ovenikøbet afbetaler sin telefon hos en fjerde. Som kunde hos Fullrate får du muligheden for at samle alle dine regninger ét sted, så du kan gøre din økonomi mere overskuelig. Det er langt lettere at budgettere med, og så er det tilmed typisk billigere med pakkeløsninger frem for enkeltløsninger. På selvbetjeningssiden får du en komplet oversigt over dine abonnementer, priser, produkter og meget, meget mere. Her kan du også betale dine regninger, skifte hastigheder og tilkøbe ekstra data og TV-kanaler.

fullrate rabat

Så hvis du gerne vil slippe for at betale diverse administrationsgebyrer til fire forskellige udbydere, undgå rykkere forårsaget af forsvundne regninger og give dig selv et bedre overblik over din økonomi, så saml alle dine abonnementer hos Fullrate, og spar dig selv for en masse besvær – det er hurtigt og nemt, og der er altid en løsning, som passer dig.

 

Fleksible løsninger til ethvert behov

Nogle gange kan det virke både besværligt og uoverskueligt at navigere rundt i de nærmest uanede mængder af forskellige abonnementer hos de mange selskaber, og det er ikke altid til at gennemskue, hvad man skal vælge. Mange mennesker oplever at vælge løsninger, der ikke passer til deres behov, som f.eks. en TV-pakke med de forkerte kanaler eller et mobilabonnement med unødvendigt meget data og for lidt taletid.

 

Hos Fullrate tilbyder de fleksible løsninger til deres kunder, som kan sammensættes efter ønske og behov. Har du f.eks. en tablet med 3G eller 4G, og ønsker du et abonnement til mobil data, kan du enten vælge mellem de forudbestemte abonnementer eller ToGo Flex; her justeres abonnementet automatisk efter dit forbrug, og du får altid den lavest mulige pris – så skal du ikke bekymre dig om at justere op og ned og være bange for at betale overpris for noget, du ikke bruger.

 

Med TV fra Fullrate har du mulighed for at tilvælge kanaler til din TV-pakke. På denne måde behøver du altså ikke at skifte til den store pakke, hvis du blot ønsker en bestemt kanal eller to ekstra. Er du i tvivl om hvilket abonnement, du skal vælge, så kan du udfylde kontaktformularen på siden med navn og telefonnummer, og så bliver du ringet op af en Fullrate-medarbejder inden for 2 timer, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning. Hos Fullrate får du fleksible løsninger og god service – hver gang!

 

Højt serviceniveau – både før og efter

De fleste har nok prøvet at stå i en situation, hvor man har manglet hjælp eller vejledning til et eller andet. Her har man ikke brug for at få fat i en sur og utålmodig kundeservicemedarbejder, som gør oplevelsen endnu værre. Hos Fullrate lægges der stor vægt på god service, og de sidder altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Når du ringer til Fullrate, får du en medarbejder, som er 100 % dedikeret til dig og dine spørgsmål, indtil sagen er afsluttet og problemet løst. Det er den service, der gør Fullrate til en af de bedste udbydere på markedet.

På trods af at det hedder kundeservice, så behøver du faktisk ikke være kunde hos Fullrate for at få hjælp. Som sagt kan du, hvis du er på udkig efter et abonnement til en af deres mange services og produkter, faktisk få hjælp, før du overhovedet er blevet kunde.

Kundeservice og support sidder klar 9-16 på alle hverdage; support har dog udvidede åbningstider mandag-torsdag, hvor du kan få hjælp til dit produkt frem til kl. 17. De har ovenikøbet gjort sig den ulejlighed at lave en kurve over, hvornår der er størst belastning på telefonen, så hvis du alligevel har tid det meste af dagen, er der ingen grund til at ringe i højbelastningsperioderne. Fullrate er god service og effektiv betjening.

 

Har du en rabatkode til Fullrate? Sådan gør du

Har du været på Rabatbanditten og finde en rabatkode til fullrate.dk, så læs her, hvordan du indløser den:

  1. Start med at kopiere din valgte rabatkode, som du har fundet her på Rabatbanditten. Denne skal bruges senere
  2. Dernæst skal du vælge de produkter, f.eks. en ny mobiltelefon eller tablet, du ønsker at købe hos Fullrate
  3. Når du trykker ”køb nu” eller ”opret nu”, vil du automatisk blive ført videre til købs vinduet.
  4. Indtast dine personlige oplysninger, herunder navn, adresse, mail, CPR nr. osv.
  5. Indsæt din rabatkode i rabatkode-feltet
  6. Beløbet bliver automatisk justeret i henhold til rabatten
  7. Gå videre i processen, og afslut dit køb
  8. Tillykke! Du har nu sparet penge med din rabatkode til Fullrate. Vi håber, du bliver glad for dit køb.

fullrate rabatkode


Kontakt oplysninger

Kundeservice

E-mail: [email protected]

Telefon: 32 15 45 00 – åbningstid 09-16:00

Aftalevilkår

Fullrate på facebook