Dartshop Rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
Få 7% rabat på din bestilling
Rabatkode
Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Dartshop.dk og få rabatkoden.
Vis tilbud
Vis rabatkode
Vis mere

Danmarks største online forhandler af dartudstyr

Dartshop.dk startede i 2008 og fik hurtigt eneret på at forhandle Bull’s, som er et tysk mærke af særlig høj kvalitet til gode priser. 

Dartshop.dk ejes af Mangu A/S, som også sælger pokerudstyr og puslespil via andre webshops, men lige nu handler det om dartudstyr. 

Dartshop.dk udvikler hele tiden, for at følge med kundernes efterspørgsel, så i 2014 kunne Dartshop.dk også annoncere at de nu var forhandlere af det tysk mærke Shot!  Og i 2015 blev de også forhandlere af XQ Max Darts, som mest af alt er kendt for at sponsorere verdens nr. 1 Michael Van Gerwen. 

Dartshop.dk har også et showroom i Trige, hvor du inden køb kan prøve og mærke det udstyr du har forelsket dig i.  Hvis ikke du har mulighed for, at besøge Dartshop.dk i de ordinære åbningstider, så kan du ringe og aftale et tidspunkt, der passer dig bedre. 

Dartshop.dk er en E-handelsgodkendt webshop, hvilket betyder at du kan være sikker på at dine oplysninger er i trygge hænder hos Dartshop.dk og det er en sikkerhedsgodkendt betalingsmetode, så dine betalingsoplysninger ikke vil blive videregivet. 

 

TeamDartshop 90% 

Dartshop.dk vil gerne støtte op om den gode udvikling, der er i dansk dart i disse år. Derfor har de valgt at støtte en række særligt udvalgte semiprofessionelle dartspillere fra hele Danmark.  Dette har inspireret Dartshop.dk til at udvikle deres egen serie af pile, som er lavet af 90 % tungsten, fordi topspillerne i Danmark fortjener den absolut bedste kvalitet. Spillerne selv har været en stor del af hele udviklingen, så pilene passer præcis til deres stil og kast.  

Disse pile kan nu også blive dine, for du kan altså købe dem på Dartshop.dk. 

 

Klubaftale 

Der er mulighed for, at Dartklubber og værtshuse kan oprette sig som forhandler af Dartshop.dk, såfremt I er registreret med CVR-nummer. Derudover forventes det, at I har et større behov for Dartudstyr og bestiller hos Dartshop.dk 2-3 gange årligt. Hvis I endnu ikke har lavet en aftale med Dartshop.dk kan I indsende en formular, som I finder under ”bliv forhandler” i topmenuen. 

Det kan være en fordel at benytte sig af sådan en mulighed, som en ekstra service i Jeres forening eller på værtshuset, hvor der bliver spillet dart på konkurrenceplan. 

 

Mere end bare en skive og et sæt pile 

Mange tror fejlagtigt, at dart er en skive og et sæt pile uden noget øvrigt tanke bag. Det er desværre en stor misforståelse og Dartshop.dk viser i bedste stil, at dart er meget mere end det. På Dartshop.dk finder du alt hvad hjertet begærer inden for Dartudstyr, hvad enten du er til Elektrondart eller ganske almindeligt ståldart, som vi alle kender. 

Du kan købe alt fra pile, flights og stænger til skiver, transportable dartbaner, måtter og Elektronskiver.  Du finder 1000-vis af forskellige produkter, så der er garanti for, at du finder noget for enhver smag, men det er også en vigtig forudsætning, for at finde Dartshop.dk interessant, for når det gælder præferencer i forhold til pile, vægt og flights er præferencerne lige så forskellige, som mænd og kvinder, der prøver at blive enige om et tv-program. 

Udvalget er så stort, at det kan være svært, at overskue alle disse produkter, men Dartshop.dk har sørget for, at lave en lodret menu i højre side, som ”folder sig ud”, når du klikker på en kategori. På den måde kan du hurtigt finde dine favorit mærker eller navigere mellem forskellige mærker uden at skulle foretage en ny søgning. 

Hvis du gerne vil have det nyeste udstyr, så kan du altid tage et kig under ”Nyheder”, hvor du finder alt det nyeste på shoppen. Er du derimod en tilbudsjæger, så skal du kigge under ”Tilbud”, hvor du har mulighed for at gøre en god handel. 

Kender du en, der er bidt af en gal dartspiller, så kan du købe et gavekort direkte på Dartshop.dk. Du bestemmer selv beløbet og du vil få tilsendt et gavekort til download med en unikkode, som skal bruges for, at benytte gavekortet. 

Udover dartudstyr finder du også andre produkter til f.eks. bordfodbold på Dartshop.dk. Eller køb et airhockey eller børnepoolbord, så er du ikke den store darthaj, så kan det være, at der alligevel kunne falde lidt i kurven. 

Dartshop.dk mange mange forskellige mærker, for der findes lige så mange mærker, som der findes dartspillere (Næsten), men de har altså, som tidligere nævnt eneret på at forhandle det meget populære Bull’s mærke fra Tyskland. 

 

Fordi kunderne er glade 

Dartshop.dk er en kendt aktør i dartsporten og folk er glade for, at handle der. Dartshop.dk har mange tilbagevendende kunder, fordi de udøver en god og personlig service selvom du handler online. Samtidig har de fornuftige priser og hurtig levering.  Det er i hvert fald den tilbagemelding, kunderne giver på Trustpilot.dk, hvor de altså score hele 9,7 stjerner ud af 10. Hvilket også må være forklaringen på de mange tilbagevendende kunder. 

Dartshop.dk er til for dig

Dartshop.dk er til for dig! De vil derfor også gå rigtig langt for at give dig en god service. Har du spørgsmål til deres produkter eller brug for vejledning, så kan du altid i deres åbningstid kontakte dem for en dialog eller sende dem en mail, som de tilstræber at besvarer inden for 3 timer i deres åbningstid. 

Du kan også følge dem på Facebook, hvor de dagligt opdatere med gode tilbud, nyheder på Dartshop.dk, gode tips til træning, events og deltage i konkurrencer. Du bliver så at sige fuldt opdateret om, hvad der sker i dartverdenen i både ind og udland.  Du vil også få nyheder omkring TeamDartshop, som Dartshop.dk støtter. 

Selvfølgelig kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet hos Dartshop.dk. Her får du alle tilbudene og nyhederne før alle andre, så kan du altså gøre en god handel, før der er udsolgt eller gå forrest med det nyeste udstyr, når du kommer i din lokale dartklub. 

 

Leveret til døren 

Når du afgiver en ordre hos Dartshop.dk, så bliver din ordre sendt af sted samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Din leveringstid vil derfor, afhængigt af Post Danmarks tempo, få leveret din ordre indenfor 1-3 hverdage. Du kan også få det leveret med GLS eller fragtmand, såfremt det er en større ordre, der bliver sendt af sted. Priserne for levering af ordre under 600 kr. finder du under ”vilkår” i topmenuen.  

Er du ikke tilfreds med dit køb, har du hele 60 dages fuld returret på din ordre, såfremt den stadig er i original emballage.  Dette skal blot meldes til Dartshop.dk senest 14 dage efter dit køb. 

 

Betaling 

På dartshop.dk kan du betale med de mest almindelige kort, som MasterCard, Visa/Dankort, Visa Electron og American Express. Alternativt kan du vælge at betale med bankoverførsel eller Mobilepay. 

Du kan også vælge, at betale med ViaBill, hvor du har mulighed for en afbetale over længere tid eller betale via Faktura. 

Derudover er der også mulighed for at betale med EAN, hvis du handler på vegne af en offentlig institution eller virksomhed.  

Vælger du at betale med EAN eller bankoverførsel, vil din ordre først blive afsendt, når Dartshop.dk har registreret din betaling. Derefter vil du kunne påregne samme leveringstid som ovenstående. 

Alle priser på Dartshop.dk er inklusiv moms. 

 

Rabatkoder til Dartshop.dk 

Selvom Dartshop.dk har konkurrencedygtige priser og du kan finde gode tilbud på Dartshop.dk, så kan det hurtigt løbe op, når du surfer rundt på shoppen. Man må jo aldrig gå ned på udstyr. Derfor kan du her på rabatbanditten finde rabatkoder til Dartshop.dk, så du kan få endnu mere udstyr for pengene.  Du kan benytte en rabatkode til Dartshop.dk ved at benytte vejledningen nedenfor. 

 1. Find din rabatkode til Dartshop.dk længere oppe her på siden 
 2. Gem din rabatkode 
 3. Gå til Dartshop.dk 
 4. Find de pile, der passer præcis til din stil og husk alt tilbehøret
 5. Når du har fundet det hele, går du til indkøbskurven
 6. Her kan du se hele din bestilling og evt. pris på fragt
 7. Tryk på ”Gå til kassen” 
 8. Nu skal du indtaste alle dine personlige oplysninger. Hvis du har handlet hos Dartshop.dk før, så kan du nøjes med blot indtaste dit telefonnummer. 
 9. Derefter skal du vælge betalingsmetode. Har du et gavekort eller rabatkode til Dartshop.dk, skal du vinge ”gavekortbetaling” af og derefter indtaste din kode oppe til højre i 3. kolonne. 
 10. Vælg nu leveringsmetode
 11. Acceptér handelsbetingelserne 
 12. Til sidst skal du trykke på ”Gennemfør ordre” 
 13. Nu er der kun ventetid tilbage, før du kan begynde at kaste pile med dit nye udstyr. 
Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo