Få din egen Virtuel Private Server (VPS)

Tilbud
Hvis du har brug for mere end et normalt webhotel...Mere

Hvis du har brug for mere end et normalt webhotel er VPS et godt valg. Hos Unoeuro har de stabile og nemme løsninger til dette. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få et Bronze webhotel for kun 1,25 EUR/md

Tilbud
5 GB hjemmesideplads Ubegrænset e-mail Ubegrænset trafik 1-Click installer med...Mere

5 GB hjemmesideplads

Ubegrænset e-mail

Ubegrænset trafik

1-Click installer med WordPress™

14 dages penge-tilbage garanti Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fordi gode webhoteller ofte var dyre

I 2004 startede Unoeuro.com, hvor det var tæt på umuligt, at finde et billigt og stabilt webhotel. Unoeuro.com ønskede at skabe en platform, som hverken ruinere brugerne eller er komplicerede at bruge.

Alle servere er sikkert placeret hos Zitcom A/S, som er et topsikret datacenter. Det har gjort det muligt, at levere de hurtigste og sikreste løsninger til dig, som har brug for et stabilt webhotel. Zitcom A/S har 24-timers vagtordning og overvågning, så din web hosting er i gode hænder.

Unoeuro.com er certificeret partner hos Microsoft Gold Hosting, hvilket betyder at de kan tilbyde dig et yderst stabilt ASP/ASP.net.

 

Hvordan du opretter dit nye webhotel

På Unoeuro.dk har de sørget for at gøre det så nemt for dig, som muligt, når du skal oprette dit webhotel.  Du skal blot på forsiden (Eller en hvilken som helst anden side) trykke på den gule boks ”opret dit nye webhotel”. Herfra skal du blot følge guiden og så er du få klik fra, at kunne sende dit website live.

Der er mulighed for at vælge mellem flere pakker på unoeuro.com, som du kan se, når du har klikket dig ind på ”opret dit nye webhotel”.  Det er sat op i en overskuelig tabel, så det er nemt, at se hvilke funktioner du får med. Der er 4 forskellige pakker, så der er altså mulighed for, at vælge den der netop passer til din virksomhed.

 • Bronze pakken giver dig adgang til de mest nødvendige ting, som f.eks. domænenavn, webplads på 5 gb, ubegrænset trafik og ubegrænsede Email konti
 • Sølv pakken giver dig udover det ovenstående mulighed for yderligere 3 GB plads.
 • Guld pakken giver adgang til 10 GB webplads.
 • Den sidste pakke giver dit mulighed for at bestille domænenavn helt GRATIS.

Fælles for dem alle er, at du også får domænenavn og rabatkode med til Adwords, så du nemt kan komme i gang med at markedsføre din virksomhed. – Undtaget selvfølgelig den sidste pakke med dit domænenavn.

 

Længere nede på siden finder du en lang liste over domænepriser. Der er nemlig forskel på priserne afhængigt af om de hedder .com eller .army.

 

Brugervenlighed til dig

Hos Unoeuro.com har de en mission om, at have et enkelt og simpelt webhotel, som alle kan bruge. Der er altid mulighed for at kontakte unoeuro.com, såfremt du har spørgsmål. Det kan dog være en idé, at tjekke deres ”ofte stillede spørgsmål” inden, så spilder du ikke din tid med ventetid på svar. Du skal påtænke et svar inden for 48 timer.

Du kan altid få gratis support via mail hos Unoeuro.com.

 

Den nyeste viden og opdatering

Find altid de nyeste opdateringer og nyheder ved at følge dem på de sociale medier. Du kan bl.a. finde Unoeuro.com på Facebook, Twitter, Instagram og Google+. Så kan du altså benytte det medie, som du synes bedst om.

I en teknologisk verden er det ret vigtigt for din virksomhed, at du har styr på dit webhotel og du vil altså derfor kun få flere gode råd ved at følge Unoeuro.com på de sociale medier.

 

Dit abonnement

Det er vigtigt, at du sørger for at holde dine kontaktoplysninger opdateret hos unoeuro.com, da det er den primære kontaktform du vil have med Unoeuro.com. Du kan kun tegne et abonnement hos Unoeuro.com, såfremt du er myndig.

Når du bestiller et webhotel, så tegner du et abonnemt for 12 måneder ad gangen. Du har dog altid mulighed for, at ændre dit abonnement, såfremt du skal have mere webplads.

Opsigelse af abonnement skal altid ske senest 1 måned før udløb af abonnement. Du vil automatisk modtage en anmodning om fornyelse af dit abonnement, da dette ikke vil ske automatisk.

 

Betaling

Du kan betale med langt de fleste kort hos Unoeuro.com. Som f.eks. Dankort, Visa og MasterCard.

Alle priser på siden er oplyst inkl. Moms.

 

Sådan bruger du din rabatkode hos unoeuro

Selvom Unoeuro.com allerede er et billigt sted af hoste dit website, så har også mulighed for at finde rabatkoder til Unoeuro.com og spare endnu flere penge på noget der bare skal fungere. Følg denne vejledning, hvis du også vil spare flere penge med rabatkoder til Unoeuro.com.

 1. Du skal lige finde din rabatkode til Unoeuro.com her på rabatbanditten.
 2. Gem din rabatkode
 3. Gå til Unoeuro.com
 4. Opret dit nye webhotel
 5. Vælg hvilken pakke du ønsker
 6. Indtast dine personlige oplysninger
 7. Når du kommer til indkøbskurven skal du indtaste din rabatkode til Unoeuro.com
 8. Derefter kan du se, at din rabat fremgår i din ordre.
 9. Gennemfør din bestilling
 10. Nu skal du blot vente på at modtage en mail og komme i gang med din hjemmeside.

unoeuro rabatkode

 


Kontakt oplysninger

E-mail: Kontakt via online formular her: Support

Telefon: Ingen kundeservice via telefon

UnoEuro på facebook UnoEuro Google-plus

UnoEuro Danmark A/S

Danmarksvej 26
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: DK-31277477