Få 10% Rabat hos Expedia

Kode
Benyt tilbudet om at blive medlem hos Expedia og spar...Mere

Benyt tilbudet om at blive medlem hos Expedia og spar 10% når du bestiller du rejse. Mindre

Få det bedste tilbud fra i dag – gælder kun i 24 timer

Tilbud
Find de bedste tilbud i dag som kun gælder i...Mere

Find de bedste tilbud i dag som kun gælder i 24 timer. Gør et kup på disse ekstra nedsatte billetter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Se alle Hoteltilbud til under 499 Kr.

Tilbud
Hos Expedia har du mulighed for at søge efter alle...Mere

Hos Expedia har du mulighed for at søge efter alle hoteller til under 499 Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Rejs som du vil

Expedia.dk lader dig forme din rejse, så den bliver præcis, som du ønsker den. Det gælder både, hvis du skal på en kort forretningsrejse, og hvis du skal på jordomrejse i mange måneder. Desuden er det også her, du selv bestemmer, om du vil have en gangplads eller et sæde ved vinduet i flyet.

Det er op til dig, om du vil bo på det hyggelige hotel, du kender og holder af, eller om du har mere lyst til at prøve noget eksklusivt og nytænkende i et område, hvor du ikke plejer at komme – eller måske noget helt tredje. Uanset om du har styr på, hvilken rejse du kunne tænke dig eller har brug for lidt inspiration, kan du finde drømmerejsen på Expedia.dk. Blandt andet kan du på hjemmesiden læse forskellige rejseblogs, som er skrevet af Expedia – her kan du både få inspiration til rejser rundt i Danmark og rejser til udlandet. Du kan finde blogs om alt fra vandring og spektakulære naturoplevelser i Europa til blogs om kulturelle oplevelser i Nordsjælland.

Du kan altså forme din rejse, helt som du vil – på Expedia.dk går dine drømme i opfyldelse.

Sociale medier

Mangler du inspiration til din næste rejse, er der hjælp at hente. Du kan finde Expedia.dk på Instagram som @expedia, og her kan du finde billeder fra de mest fortryllende destinationer i verden. Det er en god måde at få et indblik i, hvad der sker i fantastiske storbyer som New York, Vancouver i Nordamerika eller City of Singapore. Samtidig er det også her, du kan blive klogere på, hvilke oplevelser der venter på at blive fundet på skjulte og ukendte destinationer som for eksempel Santa Cruz i Californien, Shandong i Kina eller Atlanterhavsøen Bermuda. Du vil opdage helt nye steder, du aldrig havde tænkt på at rejse til – og kun fantasien sætter grænser.

Medlemsklub

Som medlem af Expedia+ får du eksklusive tilbud, som kun er tilgængelige for medlemmer – det betyder blandt andet besparelser på helt op til 100% på hoteller. Derudover har du adgang til Expedia+-markedspladsen, hvor du finder fordele, tilbud og kampagner, som skåner din konto.

Kundeservice

Expedia.dk har en super god og kompetent kundeservice, som kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og tvivl. Hvis det er en hastesag, kan du komme i kontakt med de hjælpsomme medarbejdere alle ugens dage via telefonen. Derudover er det også muligt at få hjælp til dine problemer via mail, hvor du vil få svar inden for 48 timer. Som en ekstra bonus kan du finde en overskuelig liste med de oftest stillede spørgsmål på Expedia.dk, så du har gode muligheder for at finde dit svar der uden at kontakte kundeservice. Det er tydeligt, at kunderne er meget tilfredse med kvaliteten af kundeservicen hos Expedia.dk. For eksempel har en bruger på Trustpilot nydt stor hjælp fra kundeservice undervejs på sin rejse: ”Helt fantastisk hjælp af kundeservice, når man står og har problemer i udlandet.” Også en anden bruger har haft en rigtig god oplevelse med kundeservicen hos Expedia.dk: Stor tak til Patrick fra Expedias kundeservice for formidabel service, smittende godt humør og hurtig problemløsning.” Du får altså god hjælp hos kundeservice, hvis du står med spørgsmål i forhold til din destination, booking eller andet på Expedia.dk.

Brug din rabatkode til Expedia.dk

  1. Find den rabatkode her på siden, du ønsker at bruge, og kopier den.
  2. Gå ind på Expedia.dk og sammensæt din pakkerejse med fly + hotel.
  3. Reserver evt. biludlejning.
  4. Indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Gå til betaling af din pakkerejse.
  6. Indtast rabatkoden i rabatkodefeltet.
  7. Rabatten bliver automatisk trukket fra den fulde pris.
  8. Gennemlæs betingelser og indtast de afsluttende oplysninger.
  9. Godkend og afslut betalingen.
  10. Du får en bekræftelsesmail fra Expedia.dk og kan se frem til en fantastisk rejse.

Kontakt oplysninger

Telefon: +45 43 68 20 60

E-mail: via denne formular

Handelsbetingelser