Få 30% RABAT på valgfri produkt

Kode
Brug denne rabatkode og få 30% på et valgfrit produkt...Mere

Brug denne rabatkode og få 30% på et valgfrit produkt hos Yves-rocher.dk. Mindre

Du er lige gået glip af disse Yves Rocher rabatkoder og tilbud

Få 10% RABAT som ny kunde

Tilbud
Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på Yves Rocher modtager du...Mere

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på Yves Rocher modtager du en rabatkode. Denne kode giver dig 10% på din første ordre. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt på julegaver

Tilbud
Der er gratis levering indtil d. 21/12. Så køb din...Mere

Der er gratis levering indtil d. 21/12. Så køb din julegaver nu og spar fragten. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fordi din krop fortjener det bedste

Yves Rocher er ikke bare et virksomhedsnavn. Det er også navnet på grundlæggeren, der siden 1959 har specialiseret sig inden for skønhedspleje, fordi han så en sammenhæng mellem naturens planter og kvinders skønhed. Den ideologi har gjort Yves-rocher til en den førende indenfor sin branche.

Det hele startede på loftet i barndomshjemmet i byen La Gacilly, hvor han skabte hudplejeprodukter baserede på planter. Dette blev startskuddet Yves-rocher.dk, som i dag selv planter, høster, producere og distribuere lækre skønhedsplejeprodukter til hele verden. Yves-rocher.dk er den eneste virksomhed inden for branchen, der benytter sig af denne model.

I La Gacilly, Frankrig, har Yves-rocher.dk over 55 Hektar økologiske plantager og på verdensplan er der hele 250 dyrkningsområder, som udgør tilsammen, at Yves-rocher.dk hvert år kan distribuere over 300 millioner produkter til hele verden.

Virksomhedens vision og værdier har en afgørende faktor i forhold til de aktiviteter, der bliver sat i værk hos Yves-rocher.dk. Det betyder, at du kan være sikker på at købe gennemtestede produkter, der giver din krop det bedste og som samtidig passer på naturen og vores miljø.

Der er 16.000 ansatte hos Yves-rocher.dk, herunder 150 forskere, hvis fornemmeste opgave er, at udvikle og optimere skønhedsplejeprodukter uden at belaste naturen. Det betyder, at Yves-rocher.dk har været medvirkende til at bevare over 1100 forskellige plantearter på verdensplan, mens de samtidig er førende inden for kosmetik i Frankrig.  

Yves-rocher.dk er i dag et anerkendt varemærke i hele verden og sælges både i butikker og på deres egen webshop.

 

Unik skønhedspleje uden besvær

Når du bestiller din hudplejeprodukter hos Yves-rocher.dk, skal du være i stand til at tage det rigtige valg for din krop. Derfor finder du også et hav af muligheder, for at få netop den information, som gør dig stand til, at tage det helt rigtige valg.

På forsiden finder du en overskuelig top-menu, som gør det muligt for dig, at finde den type produkter, som du leder efter. På forsiden af Yves-rocher.dk finder du også alle de aktuelle tilbud, som altid er sæsonaktuelle. Derudover er der også ”Månedens tilbud”, ”One exclusive” og ”Maksimal skønhed til minipris”, som er særligt udvalgte produkter og tilbud til dig. Hvis du vil træffe et ”sikker” valg, kan du også se hvilke produkter, der er populære lige nu hos andre kunder.

Kategorierne i topmenuen fungere som ”Drp-dow”-menuer, hvor du både bliver præsenteret for en række under-kategorier, artikler med skønhedstips og nogle unikke tilbud, som er aktuelle lige nu. Så kan du hurtigt komme videre til de produkter, som du er mest interesseret i, uden at skulle foretage unødige klik.

Under de enkelte produktkategorier bliver du præsenteret for en række produkter. Her er alle ”Bestsellere” og ”Tilbud” markeret tydeligt, som kan hjælpe dig videre til de rigtige produkter.

Alle produkter er velbeskrevet og du kan også finde produktanmeldelser fra andre kunder, der har prøvet netop det produkt du kigger på. Samtidig er det også muligt, at tilføje produkterne til favoritter, så du kan finde favoritterne nemt igen.

Når du vil benytte funktionen ”Tilføj til favoritter” skal du blot oprette en kundekonto hos Yves-rocher.dk, så bliver produkterne gemt på din profil og du kan altid vende tilbage til det på et senere tidspunkt.  Med denne funktion kan du også sende dine favoritter videre, som ønskeliste til venner og familie. Når du opretter en konto hos Yves-rocher.dk får du også adgang til unikke tilbud og rabatkoder, dine ordrebekræftelser bliver gemt og dine personlige oplysninger bliver opbevaret sikkert. Således vil det altså være nemt for dig, at bestille næste gang du mangler hudplejeprodukter eller kosttilskud.

Selvom Yves-rocher.dk er et anerkendt varemærke i hele verden, så er produktionsprocesserne så optimerede, at de er i stand til at tilbyde dig priser, som du har råd til og kigger du under ”Tilbud”, så kan du også gøre en endnu bedre handel. Det er essentielt for Yves-rocher.dk, at du har råd til at betale for din skønhedspleje og samtidig være med til at gøre vores miljø og natur til et bedre sted. Så hver gang du handler 1 produkt på Yves-rocher.dk bliver der plantet et nyt træ et sted i verden.

Vil du gerne have et overblik over alle bestsellere, så findes der også en kategori hertil.

Selvom Yves-rocher.dk er en webshop, hvis formål selvfølgelig er at sælge de lækre skønhedsplejeprodukter kan du også finde en masse tips til, hvordan du plejer din skønhed. – Fordi din krop fortjener det.

For at sikre, at du er 100% tilfreds med dine produkter, så udsteder Yves-rocher.dk tilfredshedsgaranti: ”100% tilfreds eller pengene tilbage inden for 14 dage”.

Få hjælp til din bestilling

I højre side af Yves-rocher.dk finder du en boks ”Kundeservice”. Her finder 4 muligheder for, at få den hjælp du har brug for, hvis der opstår spørgsmål omkring din bestilling:

 • Ring til kundeservice
 • Send et brev med posten
 • Send en mail
 • Kig under spørgsmål og svar

 

Følg med i udviklingen

Du kan følge Yves-rocher.dk på Facebook, Twitter og Instagram. Her får du tips til din hudpleje, information om nye produkter, gode tilbud og konkurrencer. Hvis du er typen, der gerne vil have det hele med, så kan du blive VIP-medlem hos Yves-rocher.dk, så modtager du deres nyhedsbrev, hvor du kan får adgang til unikke tilbud, konkurrencer og alverdens tips og tricks til at gøre det bedste for dig og din krop. Når du opretter dig, som VIP-medlem får du også en rabatkode på 10% til Yves-rocher.dk

Kunderne er vilde med Yves-rocher.dk

Som du læste længere oppe, kan du finde produktanmeldelser på enkelte produkter på webshoppen, men hvis du gerne vil have et overblik over tidligere kunders købsoplevelse hos Yves-rocher.dk, så kan du med fordel kigge på Trustpilot.dk. Her har Yves-rocher.dk en samlet rating på 8,1. Én af de tidligere kunder skriver, at hun er ”Lykkelig forelsket”. Hvorfor? Fordi hun får præcis det hun søger; Lækre produkter og en gratis gave ved bestilling.

Derudover bliver Yves-rocher.dk også belønnet for hurtig levering, en god oplevelse kundeservice og i det hele taget en fantastisk oplevelse gennem hele købet.

Fragt og levering

Når du bestiller på Yves-rocher.dk får du fri fragt, når du bestiller for mere end 150 kr. – Men det burde heller ikke være et problem med alle de lækre produkter. Derudover får du også en gratis gave med hver gang du bestiller på Yves-rocher.dk uanset størrelsen på din ordre.

Du kan også vælge at få din pakke leveret til døren.

Du vil typisk opleve en leveringstid på 2-5 hverdage hos Yves-rocher.dk. Din pakke bliver sendt til din nærmeste pakkeshop, som du selv kan vælge, når du gennemføre din bestilling.

Sådan betaler du på Yves-rocher.dk

Du kan betale med de fleste betalingskort på Yves-rocher.dk, såsom MasterCard, Dankort og Visa. Derudover kan du vælge at betale med faktura – Det er i øvrigt helt uden ekstra omkostninger.

Få gode tilbud og rabatter

Når du handler på Yves-rocher.dk kan du altid være sikker på, at du kan gøre en god handel. Kig under deres tilbud, hvor du kan opnå gode rabatter eller opret dig som VIP-medlem, hvor du starter med at få en rabatkode til Yves-rocher.dk på 10 %. Efterfølgende vil de forkæle dig med flere rabatkoder til Yves-rocher.dk og unikke tilbud kun til dig. Du kan altså opnå mange fordele som VIP-medlem. Du kan også altid holde øje med siden her, hvor du altid kan finde opdaterede rabatkoder til Yves-rocher.dk. Herunder finder du en guide til, hvordan du indløser din rabatkode, når du gennemføre din bestilling.

 1. Find din rabatkode og gem den
 2. Find nu alle dine yndlingsprodukter på Yves-rocher.dk
 3. Læg dem i kurven
 4. Gå til indkøbskurven og vælg nu om du vil plante et træ eller have en gratis gave
 5. Har du husket alle varer ellers bliver du nu præsenteret for relaterede varer, der passer til din bestilling
 6. Nedenfor kan du se prisen på din bestilling
 7. Herunder kan du indtaste din rabatkode til Yves-rocher.dk
 8. Gå nu til kassen
 9. Log ind eller opret dig som ny kunde
 10. Vælg nu betaling- og leveringsmetode
 11. Gennemfør dit køb
 12. Vent nu på, at du kan forkæle din krop med de lækreste produkter fra Yves-rocher.dk

yves-rocher rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 33 33 04 70 – Mandag-fredag 8 – 18 Lørdag 9 – 14

Købsvilkår

Adresse:

YVES ROCHER SUÈDE AB
POSTBOKS 109

yves-rocher på facebook yves-rocher på Youtube
0900 KØBENHAVN C