-10% Rabat på ALT hos Yogalove.dk

Kode
Brug rabatkoden og spar 10% når du handler hos Yogalove.dk.

Yoga som en livsstil

Stifteren af yogalove.dk, Phillip, har en enorm kærlighed til yoga og det, yoga har gjort for ham selv og hans eget liv. Han ser det ikke som en mærkelig hokus pokus-aktivitet, men derimod som en måde at finde ro på og blive bedre til at kigge indad. Derfor er yoga også blevet en livsstil for ham, og det vil han gerne dele med alle de mange andre yogaentusiaster rundt omkring. Derfor startede han siden yogalove.dk op, hvor der skulle være mulighed for at dele sin passion med andre og få inspiration til nye måder at bruge yoga på i sin hverdag. På siden kan du derfor finde gode tips og tricks til yoga, læse de allerbedste blogs omkring yoga og derudover købe masser af lækkert udstyr til yoga. Yogalove.dk er til dig, der slet ikke kan få nok af yoga, og for hvem det er en livsstil og en helt nødvendig del af din hverdag. Det er ikke blot en webshop, men også et forum, hvor du kan blive inspireret til at opleve nye sider af yogaen og dens mange muligheder.

Find en oversigt over yogauddannelser

Der er et væld af forskellige yogauddannelser, -kurser og ophold både i Danmark og i udlandet, og det kan til tider være svært at finde rundt i. For at gøre det lidt nemmere, kan du på yogalove.dk finde en oversigt over nogle af de mange muligheder. Her kan du læse lidt om de forskellige uddannelser, hvad priserne er, og hvor de afholdes, og på den måde kan du finde et kursus, der passer perfekt til dig. Du kan ligeledes læse om forskellige rejser, hvor det primære fokus er på yoga og mindfulness. Har du et ønske om at dykke endnu dybere ned i yogaverdenen, er yogalove.dk altså et godt sted at starte. Her får du på overskuelig vis et overblik over dine mange muligheder og det, yoga kan gøre for dig.

Shop lækkert yogaudstyr

Stifteren af yogalove.dk elsker yoga og er evigt taknemmelig for den drejning, hans liv tog, da han begyndte at dyrke yoga. Derfor går han også meget op i, at kvaliteten af hans yogaudstyr er i orden, og det er det derfor, når du handler på yogalove.dk. Her kan du finde et bredt udvalg af forskellige yogamåtter og tøj til at dyrke yoga i. Ud over disse temmelig gængse ting kan du imidlertid også finde mere specielle produkter i webshoppen. For eksempel forhandles bøger og DVD’er omkring yoga, og du kan også købe forskellige mad- og drikkevarer, som passer særligt godt ind i yogauniverset. I samme åndedrag kan det nævnes, at du kan købe diverse kosttilskud på hjemmesiden, så du kan opretholde dit nyfundne velvære, når du går i gang med at dyrke yoga. Desuden kan du finde hudpleje- og velværeprodukter, så du ikke blot plejer din krop indefra, men også udefra. Det hele går altså op i en højere enhed, og det viser netop også, at yoga ikke blot er en motionsform, men en livsstil, der skaber en rød tråd i ens hverdag.

Sådan vurderes yogalove.dk på Trustpilot

Kunderne er tilsyneladende ganske godt tilfredse med yogalove.dk. På Trustpilot vurderer samtlige anmeldere dem faktisk som værende ”fremragende”, og de bliver især rost for den hurtige og personlige betjening, man får, når man handler på siden.

Vil du have produkterne fra yogalove.dk til en endnu bedre pris? Så benyt en rabatkode fra Rabatbanditten.dk.

Koden bruges således:

  1. Find din nye yogamåtte, dine kosttilskud eller noget helt tredje
  2. Tilføj produkterne til din kurv
  3. Du tages direkte til kurven, når du tilføjer et produkt
  4. Tryk på ”Gå til bestilling”, når du er færdig med at handle
  5. Indtast din rabatkode i feltet ”Rabatkupon” under fanen ”Ordreoversigt”
  6. Gennemfør din bestilling
  7. Nyd dine nye yogaprodukter og din indre ro

yogalove-rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 28720509

Handelsbetingelser

Adresse:

YOGALOVE

Johnstrups Alle 7 1 tv

1923 Frederiskberg C