Webhotel for 14 kr. pr/mdr. Spar 300 kr om året

Tilbud
Bestil et webhotel hos Wuo.dk for kun 14 kr. om...Mere

Bestil et webhotel hos Wuo.dk for kun 14 kr. om måneden. Mindre

Se Rabat
100% Succes

En professionel hjemmeside eller webshop

Wuo.dk er specialiserede i at designe gennemførte og professionelle IT-løsninger til iværksættere. Ved at kombinere lækkert design med funktionalitet og brugervenlighed skaber de gode og holdbare løsninger for dig, der har brug for en hjemmeside. De er ikke blot skarpe på det tekniske, men også på det visuelle, og derfor kan de hjælpe dig med samtlige aspekter af din hjemmeside. De kan skabe visuelle løsninger, som tiltrækker besøgende, og som giver en behagelig brugeroplevelse, og samtidig holder de styr på alt det tekniske, så din hjemmeside eller webshop altid kører på skinner. Det er altså den perfekte løsning for dig, der vil have en gennemført og professionel hjemmeside, men ikke selv er vildt skarp på det tekniske eller blot ønsker at koncentrere dig om andre dele af din virksomhed i stedet.

Et nemt og overskueligt webhotel

Når du vælger Wuo.dk til at hoste dit webhotel, får du en nem og overskuelig løsning med en høj oppetid. Du kan vælge imellem to forskellige abonnementer, alt efter hvor meget serverplads du har brug for. Skal der lagres meget data, er der nemlig brug for en del mere serverplads, end hvis du blot har en lille virksomhed, der skal bruge en enkel hjemmeside til information til kunderne. Uanset hvilken model du vælger, får du med i dit køb 600 kroner til Google AdWords, så du kan lave smart og målrettet marketing på Google. Det hjælper med at kickstarte din business, hvis du er ny i branchen, eller holde den kørende, hvis du allerede har en etableret virksomhed, og dette er netop en af de mange gode grunde til at vælge Wuo.dk, når du skal have lavet din hjemmeside.

Køb din webshop gennem Wuo.dk

Skal man starte webshop op, er der en del ting, man skal have for øje. Heldigvis kan du overlade hele processen til Wuo.dk og så blot vente på at se resultater. Med en webshop fra Wuo.dk kan du nemt og enkelt rette i produkterne på siden, dine kunder kan vælge fragtmuligheder og betale med rabatkoder, og desuden sørger de for en sikker betaling, så du kan tilbyde dine kunder den bedste shoppingoplevelse. Inden din webshop går live, er den blevet testet på Wuo.dk’s egen testserver, og så lanceres den ikke, før begge parter er tilfredse med resultatet. På den måde risikerer du altså ikke at lancere en halvfærdig webshop, hvor funktionerne ikke er, som de skal være, eller hvor alle produkterne ikke er kommet med.

Få hurtigt din hjemmeside i luften

Når du køber hjemmeside gennem Wuo.dk, går det hurtigt og effektivt. I starter med at blive enige om design og funktioner på hjemmesiden. Efterfølgende udøver de magi og udvikler din hjemmeside på 1-2 uger. Den er naturligvis lavet, så den passer til alle skærmformater, for det prioriterer Google. På den måde er du altså allerede dér sikret en bedre placering, og generelt udarbejder de deres hjemmesider med fokus på at generere flere henvendelser. Vil du have mere trafik på din hjemmeside, så er Wuo.dk altså de rette til at klare opgaven.

Udelukkende 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

På Trustpilot, hvor uafhængige forbrugere kan anmelde hjemmesider, får Wuo.dk intet mindre end 5 stjerner fra samtlige anmeldere. Der er altså bred enighed om, at de er fremragende, og der er især fokus på, at deres service er i top. Du kan altså roligt vælge Wuo.dk, hvis du har brug for webhosting, en ny webshop eller en ny hjemmeside.

Du kan gøre det endnu billigere ved at benytte en rabatkode fra Rabatbanditten.

Sådan bruger du en rabatkode på Wuo.dk:

  1. Vælg din løsning, for eksempel webhosting
  2. Gå til kurven
  3. Indtast dine oplysninger
  4. Tryk på ”Klik her for at indtaste den” efter spørgsmålet ”Har du en rabatkode?”
  5. Indtast din rabatkode
  6. Gennemfør betalingen

wuo-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 60 53 50 84

Handelsbetingelser

Adresse:

Kronprinsessegade 46E

1306 København K

CVR: 37 34 50 83