10% Rabat på ALT med eksklusiv rabatkode til woolspire

Kode
Brug denne eksklusive rabatkode fra Rabatbanditten og få 10% rabat...Mere

Brug denne eksklusive rabatkode fra Rabatbanditten og få 10% rabat på alt hos woolspire. Der er ikke nogen krav om mindste køb. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

15% rabat ved tilmelding af nyhedsbrev hos Woolspire.

Tilbud
Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Woolspire, så får du en række...Mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Woolspire, så får du en række unikke fordele. Du modtager blandt andet end rabatkode til Woolspire på 15% til dit næste køb. Derudover får du også en række unikke og ugentlige tilbud på garn hos Woolspire. Du modtager rabatkoden til Woolspire  på mail efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fri fragt og gratis retur hos Woolspire

Tilbud
Køb billigt garn online og få gratis fragt på din...Mere

Køb billigt garn online og få gratis fragt på din ordre. Køb for mere ned 499 kr., så får du gratis fragt. Desuden har du altid gratis retur, så skulle du komme til, at købe en forkert farve garn, så er det muligt, at få det byttet uden ekstra omkostninger. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Op til 50% rabat i garnudsalget hos Woolspire

Tilbud
Hos Woolspire har de et stort udvalg i deres garnudsalg....Mere

Hos Woolspire har de et stort udvalg i deres garnudsalg. Du kan finde nogle rigtig gode tilbud hvor du kan spare op til 50%. Så slå til i dag og gør en god handel hos Woolspire. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Woolspire

Teamet bag Woolspire er dannet af Esben og Heidi, der hver bød ind med deres kompetencer, som entreprenør og strikkeblogger. Til sammen danner de rammen om den mission, der blev skabt i 2013. Nemlig, at udbryde strikning blandt den brede befolkning i både ind og udland.

Det betyder, at Woolspire i dag ikke blot har Danmarks største udvalg af garn online. De har også skabt et fællesskab med strikke-entusiaster fra hele verden. Du finder Woolspire i både Tyskland, Sverige, Norge og Finland samt en række andre lande.

Hos Woolspire har de opbygget et samarbejde med mere end 14 leverandører fra hele Europa. Det er et vigtigt fundament for Esben og Heidi, at du kan finde al den inspiration du har brug for og samtidig bliver udfordret på nye tendenser, garntyper, strikkeopskrifter eller teknikker. Derfor er deres samarbejde med leverandørerne af allerhøjeste prioritet. På den måde kan Woolspire tilbyde både den bedste service, men også de bedste priser.

Sådan finder du nemt garn

Står du over for et nyt strikkeprojekt eller vil du bare inspireres til noget nyt, så kig ind forbi Woolspire. Her finder du et stort udvalg af forskellige typer af garn – Ja, faktisk Danmarks største udvalg af garn. I kategorien ”Garn” finder du en overskuelig oversigt, der er inddelt i yderligere underkategorier; Tema, Garnkvalitet og Mærker.

Under tema finder du f.eks. garn der kan vaskes, økologisk garn, strømpegarn, hæklegarn, billigt garn babygarn og meget mere. Vælg f.eks. også at se garn til tykke strikkepinde eller garn til tynde strikkepinde.

Garnkvalitet tæller de forskellige typer af garn, som du kan købe hos Woolspire; Uld garn, Alpaca garn, Kashmir garn, Polyester garn, silke garn og mange flere.

Mærker giver næsten sig selv. Her kan du vælge, at se produkter fra bestemte mærker af garn. Woolspire føre følgende mærker af garn:

 • Brooklyn Tweed
 • Dale Garn
 • Mayflower
 • Lanecardate
 • Lamana
 • Du Store Alpakka
 • Istex

Woolspire er i konstant udvikling om med tiden vil du måske også opleve nye spændende mærker inden for garn.

Uanset hvilken kategori du klikker dig ind på, så finder du udførlige beskrivelser, som både fortæller lidt om hvad du kan bruge garnet til og hvad der findes af muligheder inden for den pågældende kategori.

Gode strikkeopskrifter hos Woolspire

Hos Woolspire finder du et godt udvalg af strikkeopskrifter og hækleopskrifter. Du finder både opskrifter til nybegyndere og af mere avanceret karakter, så uanset om du først lige er begyndt på at strikke eller har strikket hele dit liv, så finder du strikkeopskrifter hos Woolspire, der passer til dit niveau.

Kategorien er enkelt delt op, så du nemt kan navigere efter hvad der passer til dig. Du kan både finde gratis strikkeopskrifter og strikkeopskrifter til gode priser. Desuden finder du også kits, som indeholder garn og tilbehør, der passer til den strikkeopskrift, som du er interesseret i.

Du kan også vælge strikkeopskrifter inddelt efter køn og alder. Vælg f.eks. strikkeopskrifter til kvinder, børn, mand, baby og teenagere. Nogle strikkeopskrifter er udgivet af nogle af de bedste mærker inden for garn. Vælg f.eks. en strikkeopskrift fra Brooklyn Tweed, Dale Garn eller Mayflower.

Hos Woolspire finder du også et stort udvalg af strikkepinde og hæklepinde til gode priser. Derudover finder du også Wires, som et super alternativ til dig, der gerne vil skifte de traditionelle strikkepinde. Wires er også ideelle til nybegyndere, fordi de er mere smidige en traditionelle strikkepinde. Du finder på Strikkepinde, hæklepinde og wires under Tilbehør.

Gavekort hos Woolspire

Det er muligt, at købe et gavekort til en du holder af hos Woolspire. Klik dig ind på ”Gavekort”, hvor du kan vælge et beløb mellem 50 kr. og 1.000 kr. Uanset gavebudgettet er det altså muligt, at bestille et gavekort hos Woolspire. Gavekortet til Woolspire bliver sendt pr. E-mail, der er lige til at printe ud. Du kan skrive modtagers navn, afsender og en kort besked til modtager inden du bestiller dit gavekort til Woolspire.

Bliv inspireret til nye strikkeprojekter

Én af fokusområderne hos Woolspire er, at de ønsker skabe en platform, hvor du bliver inspireret af andre strikkere, derfor har de indledt et samarbejde med en række forskellige bloggere, der alle er vilde med at strikke.  I kategorien ”Blog” kan du lade dig inspirere til nye projekter eller du kan finde gode guides til, hvordan du kommer i gang med at strikke. Når du klikker dig ind på bloggen, kan du i højre side finde en oversigt over forskellige kategorier, som f.eks. Guides, Woolspire anbefaler, strikketips & teknikker m.m. På den måde kan du altså hurtigt finde det emne, som du ønsker at vide mere om.

Du finder også Woolspire på Facebook, Instagram, Google+ og YouTube. Her får du også en masse en inspiration, direkte adgang til nye blogindlæg og information om gode tilbud hos Woolspire.

På den måde er det lykkedes Woolspire, at danne et fællesskab blandt både kunder og følgere på de sociale medier.

Hvis du vil være sikker på, at du aldrig går glip af nyheder, inspiration, gode tilbud og rabatkoder til Woolspire, så skal du blot tilmelde dig deres nyhedsbrev. Det udløser med det samme en rabatkode til Woolspire, hvor du får 15% på dit første køb.

Kundeservice hos Woolspire

Du kan altid kontakte Woolspire på mail, hvis du har spørgsmål til produkterne eller til din ordre. Da Woolspire gerne vil skabe et fællesskab, så kan du også altid finde råd og vejledning på de sociale medier, hvor både andre strikke-entusiaster og Woolspire selv sidder klar til at rådgive og svare på dine spørgsmål.

Andre kunder har været glade for, at handle hos Woolspire. På Trustpilot kan du f.eks. finde nogle anmeldelser, der blandt andet har været glade for deres service, hurtige levering og gode produkter. Samlet set opnår de en samlet rating på 7,9 ud 10 på Trustpilot.

Betaling og levering hos Woolspire

Hos Woolspire kan du vælge mellem følgende betalingmetoder, når du skal købe garn til dit strikke-projekt: Dankort, Visa, MasterCard, American Express, Paypal samt Mobilepay. Beløbet bliver ikke trukket på din konto før din ordre bliver sendt af sted.

Din ordre bliver sendt med Post Danmark, hvor du kan vælge om du vil hente den på det nærmeste posthus eller du vil have leveret din ordre direkte på din adresse. Du kan forvente en leveringstid på 1-2 hverdage, men nogle produkter har en længere leveringstid og vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Køber du for mere en 499 kr. får du fri fragt på din ordre.

Brug din rabatkode fra Rabatbanditten hos Woolspire

Hos Woolspire kan du i deres tilbudskategori altid finde mange gode tilbud på garn og strikketilbehør. Du kan faktisk spare op til 50% på garn hos Woolspire. Hvis du aldrig vil gå glip af et godt tilbud eller rabatkoder til Woolspire, så kan du med fordel tilmelde dig deres nyhedsbrev gratis. Så kan du være den første til at købe billigt garn hos Woolspire.

Du finder også billigt garn hos Woolspire, der har fået sin egen kategori. Så hvis du strikker på et stramt budget, er der altså mulighed for, at købe billigt garn.

Følger du med på siden her, vil vi løbende holde dig opdateret med nye rabatkoder til Woolspire samt gode tilbud. Nedenfor kan du se, hvor nemt det er at købe garn hos Woolspire.

 1. Gå ind på Woolspire og find det garn og/eller strikkeopskrifter, som du leder efter.
 2. Læg det hele i kurven.
 3. Når du er færdig med shoppe, går du til indkøbskurven.
 4. Indtast dine leveringsoplysninger.
 5. Vælg levering med eller uden omdeling hos Post Danmark.
 6. Vælg den betalingsmetode du ønsker at benytte.
 7. Nedenfor ser du din ordreoversigt.
 8. Herunder kan du i boksen ”Rabatkode” indtaste din rabatkode til Woolspire.
 9. Tryk på ”Anvend” og accepter handelsbetingelserne.
 10. Gå til betaling og glæd dig til dit næste strikkeprojekt.

Woolspire-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 42360497

Leveringsbetingelser

Adresse:

Woolspire ApS

Trelleborggade 5

2150 Nordhavn

Cvr: DK35519084

woolspire på facebook woolspire Google-plus woolspire på Youtube woolspire på Twitter