Billigt undertøj hos Winkwink.dk

Tilbud
Hos Winkwink.dk finder du et stort udvalg af billigt undertøj...Mere

Hos Winkwink.dk finder du et stort udvalg af billigt undertøj fra ellers dyre mærker, som f.eks. Cottelli, Albierta Fiana og mange flere. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 77% på sexlegetøj hos Winkwink.dk

Tilbud
Spar penge på sexlegetøj hos Winkwink.dk. Under udsalg kan du...Mere

Spar penge på sexlegetøj hos Winkwink.dk. Under udsalg kan du købe billigt sexlegetøj og spare op til 77%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Winkwink rabatkoder og tilbud

Få 10% rabat på sexlegetøj hos Winkwink.dk

Tilbud
Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Winkwink.dk og få en rabatkode, der...Mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Winkwink.dk og få en rabatkode, der giver dig 10% på sexlegetøj. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Vær med på moden med de nyeste trends

Hos winkwink.dk kan du finde de nyeste tiltag på markedet for sexlegetøj til dig selv og din partner. Deres webshop bliver hele tiden opdateret med de nyeste varer, og du kan hele tiden finde et frisk sortiment af varer. Lige meget om du står og mangler noget til dig selv, eller du ønsker at peppe dit parforhold op, er der noget til dig og dine behov. Med deres mange kategorier af varer er du fri for at skulle lede på flere forskellige hjemmeside, men du kan bare klikke ind på winkwink.dk for at finde de varer, som du står og mangler.

Nem handel og hurtig levering

Når du handler hos winkwink.dk, er du sikret en nem og hurtig handel. Derudover har winkwink.dk som den eneste erotiske webshop altid fri fragt på alle ordre over 499 kr. De går op i, at der ikke skal være dyre leveringsomkostninger for dig, hvor du altid har mulighed for at vælge en billig leveringsmulighed. Hos winkwink.dk sætter de også pris på god kundeservice og står med glæde til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål. Her er du mere end velkommen til at kontakte dem enten pr. mail eller telefon, hvis du mangler rådgivning eller har nogen spørgsmål.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rabat på dit næste køb

Winkwink.dk har en ekstra service til dig og dit næste køb på webshoppen. Som noget helt specielt kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og få ti procents rabat på dit næste køb. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra winkwink.dk vil du modtage løbende informationer om events, nyheder og specielle tilbud til netop dig. Med en mailopdatering fra winkwink kan du altid være med på moden med de nyeste trends og tiltag på markedet, samtidig med at du kan spare penge. Alt, hvad du skal gøre, er at tilmelde dig nyhedsbrevet på deres hjemmeside ved at indtaste dit navn og din mail. Herefter vil du modtage mails fra dem med gode tilbud og en speciel kode, hvor du kan få ti procents rabat på dit næste køb på webshoppen.

Anmeldelser tager ikke fejl

En god ide, før du køber noget på internettet, er at tjekke webshoppens anmeldelser ud. På den måde kan du være helt sikker på, at det er en troværdig hjemmeside. På Trustpilot har winkwink.dk fået en score på 8,7 ud af 10, hvilket er exceptionelt flot. Her roses de for den nemme bestilling og brugervenlige hjemmeside, som gør det hurtigt og nemt at foretage køb hos dem. Derudover roser kunderne også den gode kundeservice hos winkwink.dk, hvor kunderne har modtaget vejledning og fået svar på deres spørgsmål med et smil på læben.

Sådan bruger du din rabatkode på winkwink.dk

Lige meget om du skal købe en gave, noget lækkert til dig selv eller noget helt tredje, så er det altid rart at have muligheden for at kunne spare nogle penge. Med rabatkoder fra rabatbanditten.dk kan du spare penge på dit næste køb på winkwink.dk. Her er en samlet guide til, hvordan du finder og anvender rabatkoderne til dit næste køb på webshoppen.

  1. Vælg rabatkoden til winkwink.dk på rabatbanditten
  2. Shop dine ønskede varer i det store sortiment på winkwink.dk
  3. Når du har valgt alle dine ønskede varer, går du til din indkøbskurv
  4. Her får du en oversigt over, hvad du har valgt af varer
  5. Husk at tjekke, om det er det rette antal og de rette varer, som du har tilføjet til din bestilling
  6. Indløs din rabatkode fra rabatbanditten.dk nederst på siden
  7. Tryk på ’Gå til Kassen’, hvor beløbet automatisk vil blive justeret
  8. Udfyld de tomme felter med dine oplysninger, eller hent dine oplysninger fra tidligere ordre
  9. Her vælger du også betalingsmetode, leveringsadresse og typen af fragt
  10. Gå videre for at bekræfte dit køb og gennemfør din ordre.

winkwink rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 50 50 95 70

Handelsbetingelser

Adresse: Nørrebrogade 18B, 1.tv. – 8000 Aarhus

winkwink på facebook winkwink Google-plus winkwink på Twitter winkwink på Youtube