Du er lige gået glip af disse Winity rabatkoder og tilbud

Spar 10% på din ordre hos Winity

Kode
Benyt rabatkoden og spar 10% når du handler hos Winity....Mere

Benyt rabatkoden og spar 10% når du handler hos Winity. Rabatkoden gælder på alle produkter. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Bag om Winity

Winity.dk blev genskabt i 2015 af nye ejere og har siden været i rivende udvikling. Visionen har fra start været at kunne tilbyde dig og andre kunder alt inden for elektronik og gennem tiden er det lykkedes, at udvide sortimentet. Samtidig med de kan tilbyde konkurrencedygtige priser.

Selvom Winity arbejder med elektronik og gadgets og det umiddelbart ikke er særlig miljøvenligt, så har de alligevel taget stilling til, hvordan de kan være med til, at nedbringe vores CO2-udslip. Derfor har de også modtaget et certifikat på, at de er et CO2-neutralt website. Derudover benytter de også miljøvenlig indpakning, når de sender deres ordrer afsted. Det betyder blandt andet, at når du modtager din nye tablet, PC eller bærbare computer, så vil den blive leveret i pap, der er genbrugt.

Udover at passe på vores miljø, så har de hos Winity også sørget for, at du trygt kan købe billigt elektronik. De har nemlig modtaget et certifikatet for, at de er en godkendt webshop. Hvilket betyder, at de overholder alle regler omkring online handel og har en sikker betalingsløsning.

En verden af elektronik

For teamet bag Winity har det været afgørende, at du skal have en god indkøbsoplevelse, når du handler tablets, Pc, bærbare computere eller tilbehør til dit elektronik på deres webshop. Derfor har de også lagt mange kræfter i, at opbygge en overskuelig platform, som gør det både nemt og hurtigt for dig.

Når du klikker dig ind på Winity.dk, finder du en overskuelig menu i venstre side af skærmen, hvor du hurtigt for et overblik over kategorierne:

 • Mobiltilbehør
 • Elektronik
 • Tablet tilbehør
 • Kabler
 • Smart watch tilbehør
 • Gadgets

På forsiden finder du ydermere udvalgte produkter til dig samt en række andre produkter, hvor du kan lade dig inspirere.

Under mobiltilbehør, tablet tilbehør og smart watch tilbehør bliver du præsenteret for de brands, som Winity føre tilbehør inden for. Du kan blandt andet købe tilbehør til iPhone, Samsung, HTC, Sony og mange flere. Vælg det brand, der passer til dig og dernæst hvilken model du leder efter tilbehør til.

Herefter får du vist endnu en underkategori, hvor du kan vælge den type tilbehør du leder efter; opladere, powerbanks, værktøj, covers og meget mere.

Inden for elektronik finder du 2 underkategorier: Høretelefoner og Virtuel reality. Kategorierne er ikke spækket med alverdens produkter, men derimod finder du nøje udvalgte høretelefoner og VR briller til markedets bedste priser.

Hos Winity vil de udover deres nøje udvalgte sortiment også gerne kunne tilbyde dig de nyeste og sjoveste gadgets. Derfor er denne kategori også en dynamisk kategori, der hele tiden bliver udskiftet alt efter tidens mode inden for gadgets. I skrivende stund kan du købe udvalgte Fidgets spinners og selfiesticks.

Har du brug for beskyttelse af din skærm på din mobiltelefon kan du hos Winity.dk også købe panserglas til flere forskellige mobiltelefoner. I topmenuen øverst finder du også en guide til, hvordan du selv kan montere dit panserglas, så du opnår et pænt og sikkert resultat.

Nyheder inden for elektronik

Vi ved jo alle, at elektronik er en svær branche at følge med i. Hos Winity.dk prøver de, at skabe overblikket for dig og du kan i deres blog følge de nyeste tendenser. På den måde kan du altså følge med og altid sørge for, at erhverve dig det nyeste tilbehør til din mobiltelefon, tablet eller bærbar pc. For slet ikke at tale om de gadgets og tendenser, der hele tiden skifter. Køber du dit tilbehør hos Winity.dk, så får du endda også dit tilbehør til markedets bedste priser.

På bloggen finder du også inspiration til gaveideer samt information om nye spændende apps, som har til formål at gøre din hverdag nemmere.

Under nyheder finder du de nyeste produkter på webshoppen.

Følger du med på Facebook finder du også tips til gode tilbud, nye tendenser og information om hvad de arbejder på hos Winity.

Få mange fordele med ønskeliste og nyhedsbrev

For at oprette en ønskeliste hos Winity skal du oprette en bruger. Det er helt gratis, men til gengæld kan du tilføje produkter til din ønskeliste og få direkte besked ved prisfald. Derudover kan du naturligvis også dele din ønskeliste med familie og venner.

Du kan også samtidig tilmelde dig nyhedsbrevet helt gratis og aldrig gå glip af nyheder, gode tilbud, konkurrencer, rabatkoder og meget mere.

Kundeservice hos Winity

For at give dig den bedst mulige kundeservice har Winity gjort det muligt, at du kan chatte med dem online. Den lille chatboks følger dig overalt på siden, så du kan kigge rundt på webshoppen, mens du får svar på dine spørgsmål. Du kan altid se om de er online og klar til i chatboksen. Derudover har du også mulighed for, at kontakte kundeservice på mail eller telefon. Du finder alle kontaktinformationer under ”Kontakt os” øverst på siden.

Hos Winity er din oplevelse det vigtigste og derfor opfordrer de også alle kunder til, at kontakte dem selv ved de mindste spørgsmål. Ligeledes hvis du leder ikke finder det du søger på webshoppen.

Det siger andre om Winity

På webshoppen kan du finde udvalgte kundeanmeldelser fra tidligere kunder og umiddelbart tegner det jo godt. Du finder også en række kundeanmeldelser på Trustpilot, hvor de opnår en samlet rating på 7,7 ud af 10. Det betyder, at langt de fleste kunder er glade for deres køb hos Winity.

Særligt for Winity ros for deres gode kundeservice uanset hvilke udfordringer kunderne har haft. Derudover får de også ros for deres hurtige levering og gode priser. Du kan selv læse anmeldelserne på Trustpilot.

Mange muligheder for betalingsløsninger

Hos Winity har de gjort det muligt, at du kan betale med stort set allebetalingsløsninger, der er på markedet. Samtidig er de jo en e-mærket webshop, hvilket betyder, at du er garanteret en sikker betalingsløsning uanset hvad du vælger.

Du kan naturligvis betale med de mest almindelige kredit, som Dankort, MasterCard, Visa og andre internationale kort. Derudover kan du også vælge, at betale via MobilePay.

Har du brug for en afdragsordning kan du vælge, at lave dette gennem ViaBill.

Handler du på vegne af en virksomhed og ønsker, at benytte EAN Fakturering, så kan dette også lade sig gøre.

Slutteligt kan du også betale med almindelig bankoverførsel.

Din ordre vil blive sendt afsted så snart, at din betaling er registreret.

Hurtig levering hos Winity

Ligesom med betalingsløsningerne kan du også vælge mellem forskellige leveringsmetoder. Når din betaling er registreret og din ordre bliver sendt afsted kan du forvente en leveringstid på ca. 1-5 hverdage. Du kan vælge, at få din ordre leveret med Post Danmark, GLS eller DAO. Hertil er der også mulighed for, at få quick-levering, levering med omdeling og levering uden omdeling.

Du vil modtage besked, når din ordre sendes afsted og igen når din ordre er leveret eller klar til afhentning på nærmeste posthus eller pakkeshop.

Find de gode tilbud og spar penge

Elektronik er efterhånden blevet en større del af vores liv og i dag bruger vi gerne tusindvis af kroner på det. Hos Winity har de sørget for, at kunne tilbyde dig tilbehør til mobiltelefoner og tablets til markedets bedste priser. Det stopper dog ikke her, for der er faktisk mulighed for, at spare endnu flere penge på elektronik. Du kan altid kigge under deres tilbud og se om det du søger er nedsat.

Tilmeld dig nyhedsbrevet gratis og vær den første til at få del i de gode tilbud.

Find også rabatkoder til Winity og spar mange penge på elektronik og tilbehør. Rabatkoder til Winity kan du både få tilsendt med dit nyhedsbrev, men du kan også finde dem her på siden.

Sådan gennemfører du en ordre med rabatkoder hos Winity:

 1. Find din rabatkode frem.
 2. Gå ind på Winity.dk og find det tilbehør du ønsker.
 3. Læg det hele i kurven.
 4. Når du er færdig går du til indkøbskurven øverst i højre hjørne.
 5. Gennemse din ordre.
 6. Gå nu videre til kassen.
 7. Har du handlet hos Winity før skal du blot logge ind.
 8. Er det første gang skal du indtaste dine leveringsoplysninger.
 9. Nederst i formularen finder du ”Rabatkode”
 10. Indtast nu din rabatkode til Winity.
 11. Vælg betalingsmetode samt leveringsmetode
 12. Gennemse din ordre og accepter handelsbetingelserne.
 13. Gennemfør din ordre.
 14. Nu skal du blot vente på, at nyde dit ekstra tilbehør til din mobiltelefon eller tablet.

            winity-rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 42 72 72 77

Email: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Winity.dk v. SmallWeb

Tersløsevej 5, 1. th

2700 Brønshøj

CVR: 34828849

Winity på facebook