Få gratis fragt på kvalitetsure hos Watchfelt

Kode
Spar fragten på ure fra alle de populære mærker. Benyt...Mere

Spar fragten på ure fra alle de populære mærker. Benyt dig af denne rabatkode så får du fri fragt hos Watchfelt.

  Mindre

Spar op til 33 % på kvalitetsure

Tilbud
Hos Watchfelt finder du altid flotte kvalitetsure fra mange af...Mere

Hos Watchfelt finder du altid flotte kvalitetsure fra mange af de mest populære mærker på markedet. Find gode tilbud på ure, hvor du kan spare op til 33 %.

  Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 5 % på din første ordre hos Watchfelt

Tilbud
Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Watchfelt.dk og få en rabatkode, der...Mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Watchfelt.dk og få en rabatkode, der giver dig 5% på dit første køb. Du modtager din rabatkode umiddelbart efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Watchfelt.dk

Watchfelt.dk blev stiftet i 2011 af Jesper Krogfelt, som i dag stadig ejer og driver webshoppen med kvalitetsure. Ideen til webshoppen kom, da han så et ur, som han bare måtte eje og siden har han haft som mål, at skabe en webshop, der tilbyder danskerne kvalitetsure til konkurrencedygtige priser.

Målgruppen er primært det moderne menneske, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er Watchfelt.dk også altid opdateret med de smarteste og mest moderne brands for tiden. Inspirationen finder Jesper i hele verden og han forsøger at være, at den første på det danske marked med nye tendenser.

Udover, at sælge ure til mænd og kvinder, så er Watchfelt.dk også en webshop, der bestræber sig på, at være miljøbevidst og tager til også et socialt ansvar i vores samfund. Det betyder blandt andet, at Watchfelt.dk har fået titlen som et CO2-neutralt website. Desuden støtter Watchfelt.dk også en række almene event og organisationer, som f.eks. Team Rynkeby og Kids Aid.

Derudover er Watchfelt.dk også en e-mærket webshop, som er din sikkerhed for, at du kan gennemføre en handel helt trygt og sikkert..

De bedste mærker på Watchfelt.dk

Det er et stort fokus område hos Watchfelt.dk, at tilbyde dig de bedste og mest moderne mærker inden for ure til både mænd og kvinder. Alle mærker og modeller er nøje udvalgt, så de passer til det moderne menneske og samtidig til en konkurrencedygtig pris.

Du finder både mere kendte mærker, men også mere ukendte mærker, som Jesper har spottet og særligt udvalgt til dig. Herunder finder du en liste over nogle af de mærker, som du kan købe hos Watchfelt.dk.

 • Casio
 • Pilgrim
 • OMEGA
 • GANT
 • Triwa
 • Virginstone Denmark
 • Watchglass
 • Lecharl
 • Tayroc

I alt finder du mere end 28 forskellige brands på Watchfelt.dk

Mere end bare ure

Med tiden har Watchfelt.dk også udvidet sortimentet og i dag kan du også købe remme til dine ure, solbriller samt armbånd. Alle produkter på Watchfelt.dk er som tidligere skrevet, særligt udvalgt til dig, der ønsker være med på moden – Nu også uanset om det gælder ure, solbriller eller armbånd.

I topmenuen kan du nemt navigere mellem de forskellige kategorier;

 • Herre
 • Dame
 • Mærker
 • Solbriller
 • Armbånd
 • Remme

Sidst, men ikke mindst finder du også ”Tilbud”, hvor du kan spare penge på dit næste ur, armbånd eller solbrille. Du behøver dog ikke gå efter tilbuddene for at være sikker på, at du får den bedste pris, for hos Watchfelt.dk får du nemlig prisgaranti, hvilket betyder at du hos Watchfelt.dk er sikret nettet bedste priser.

Køber du et ur hos Watchfelt.dk til en gave, så lad dem pakke gaven ind for dig. Så modtager du gaven lige til at aflevere til en af dine kære.

Find rundt på Watchfelt.dk

Når du holder musen henover menuerne ”Herrer” og ”Damer” kommer der en ”Drop-down”-menu ned, hvor du kan vælge, at se ure inden for en bestemt prisklasse, de mest solgte eller alle ure.  Når du klikker din ind på en undermenu, får du vist en række ure, der høre til den pågældende kategori. Herefter kan du benytte filtreringen i venstre side, så du kun får vist produkter, der har din interesse og matcher dit budget.  

Under ”Solbriller” gør det samme koncept sig gældende, hvor du kan vælge, om du vil have vist solbriller til mænd eller kvinder eller en bestemt type af solbriller. På den måde spilder du altså ikke tiden på, at scrolle en masse produkter igennem, som alligevel ikke passer til dig.

På forsiden kan du altid finde aktuelle tilbud og kampagner samt en række udvalgte produkter og nyheder på Watchfelt.dk.

Vild med mode og ure?

Hvis du er vild med mode og ure, så har du muligheden for, at følge med på bloggen hos Watchfelt.dk, hvor du altid kan finde inspiration og nye trends inde for ure og mode. Derudover får du også gode gaveideer, tips til hvordan du vælger det rette ur og meget mere. Kort sagt, så er bloggen en stor inspirationskilde til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, mode og pris.

Du kan også finde Watchfelt.dk på de sociale medier og uanset om du er mest til Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest eller YouTube, så finder du Watchfelt.dk lige der. Her finder du også en masse inspiration til at vælge det rigtige ur, de nyeste trends, gode tilbud og konkurrencer.  

Hvis du aldrig vil gå glip af de gode tilbud, så kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet hos Watchfelt.dk. Her får du alt ovenstående direkte i din indbakke og du går altså aldrig glip af det nyeste inden for branchen – Så kan du være den første af vennerne til, at præsentere den kommende mode!

Kundeservice hos Watchfelt.dk

Én af de store fokusområder hos Watchfelt.dk er deres kundeservice. De tilstræber altid, at give dig den bedste købsoplevelse og det gælder alt lige fra leveringsbetingelser til den direkte kontakt med Watchfelt.dk. Få svar på dine spørgsmål uanset om det gælder valg af produkter eller spørgsmål vedr. din ordre.

Watchfelt.dk kan kontaktes på telefon eller mail. Alternativt kan du sende en besked via kontaktformularen, som du finder nederst på siden som en lille chatboks. Øvrige kontaktinformationer finder du nederst på Watchfelt.dk.

Glade kunder hos Watchfelt.dk

Noget tyder på, at watchfelt.dk er i stand til at indfri deres egne forventninger om god kundeservice, for på Trustpilot.com får de en samlet rating på hele 9,2 ud af 10. I forhold til Trustpilot.com betyder det, at du kan forvente en fremragende købsoplevelse – baseret på andre kunders anmeldelser.

Mange af de tidligere kunder er blandt andet glad for den hurtige levering, kvaliteten på deres varer og sidst, men ikke mindst den gode service og hurtige respons, når de henvender sig til kundeservice hos Watchfelt.dk.

Læs selv alle de gode anmeldelser på Trustpilot.com.

Gode betalings- og leveringsbetingelser

Når du bestiller et ur eller solbriller hos Watchfelt.dk, så kan du forvente en leveringstid på 1-3 hverdage. Din ordre vil blive leveret med Post Danmark og du får fri fragt ved køb over 1500 kr.

Du betaler for din ordre via Nets, hvilket betyder at din sikkerhed er i top og dine kortoplysninger bliver behandlet strengt fortroligt. Du kan betale med følgende betalingskort hos Watchfelt.dk: Dankort, VISA/dankort, Visa/electron samt Euro/mastercard.  – Når du betaler med kreditkort er der ingen gebyrer.

Derudover kan du også betale med Paypal konto eller via Mobilepay, så du slipper for, at finde dit kreditkort frem, når du vil bestille nyt ur hos Watchfelt.dk.

En gang i mellem kan der være behov for, at lave delbetaling. Det kan du gøre via ViaBill og du kan endda få op til 2.000 kr. helt uden renter og gebyrer.

Køb ure med rabatkode fra Rabatbanditten hos Watchfelt

Hos Watchfelt.dk har de prisgaranti og du har altid mulighed for, at finde en række gode tilbud i topmenuen af samme navn. Dog, er det jo altid rart at kunne spare lidt ekstra og det har du mulighed for ved at benytte rabatkoder til Watchfelt.dk. Rabatkoderne kan du blandt andet modtage via nyhedsbrevet eller du kan finde aktuelle rabatkoder til Watchfelt.dk her på siden, hvor du også kan finde rabatkoder til en rækker andre virksomheder.

Herunder finder du en guide til hvor nemt det er, at gennemføre et køb med rabatkoder til watchfelt.dk

 1. Har du en rabatkode skal du finde den frem nu.
 2. Gå ind på Watchfelt.dk og find dit yndlingsur.
 3. Læg det i kurven og gå til indkøbskurven.
 4. Her ser du en oversigt over din ordre.
 5. Nedenunder kan du indtaste din rabatkode til Watchfelt.dk
 6. Gå herefter videre til betaling.
 7. Indtast dine oplysninger.
 8. Vælg leveringsmetode og betalingsmetode.
 9. Godkend nu din ordre og den vil blive sendt hurtigst muligt.
 10. Nu skal du blot vente på, at pryde din arm med endnu et flot armbåndsur.

watchfelt-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: info@watchfelt.dk

Telefon: +45 40 19 18 34

Handelsbetingelser

Adresse:

Watchfelt ApS

Kæragervej 5

7080 Børkop

CVR: 37 91 90 63

watchfelt på facebook watchfelt på Youtube watchfelt Google-plus