Du er lige gået glip af disse VILA rabatkoder og tilbud

Spar op til 60% på udsalget hos VILA.com

Tilbud
Der er mere end 250 produkter på udslag lige nu...Mere

Der er mere end 250 produkter på udslag lige nu hos VILA.com. Du for 20-60% rabat alt efter hvormeget produkterne er sat ned. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Vila.com.

Tilbage i 1994 så Vila.com dagens lys, som det nyeste skud på stammen i den store familieejede og globale koncern Bestseller. Ambitioner bag Vila.com var, at sælge moderigtig tøj til unge kvinder, der vil skabe en personlig stil.

Vila.com er beliggende i Skanderborg i Jylland og dermed et danskejet brand.

Der er 3 kerneområder hos Vila.com, der spiller ind, når de udvælger produkter til den kommende kollektion:

 1. Det skal være feminint
 2. Det skal være sensuelt
 3. Det skal være enkelt

Grundlæggende er filosofien bag Vila.com, at mode ikke skal være besværligt og at du skal have mulighed for, at skabe din egen stil. Derfor finder du også altid et stort udvalg inden for jakker, kjoler, jeans, toppe og meget mere.

Hos Vila.com arbejder de målrettet på, at kunne tilbyde dig den seneste mode og derfor er de altid på jagt efter nye spændende styles. Det går stærkt og ofte kan det tage helt ned til 4-6 fra den første idé til tøjet hænger i butikkerne eller er tilgængelig på webshoppen.

Vila.com har butikker i hele Danmark og under ”Find butik” har du altid mulighed for, at finde en butik nær dig.

Som en del af Bestseller-koncernen bære Vila.com også et socialt og bæredygtigt ansvar. Det betyder, at alt tøj, der bliver solgt i butikkerne og på webshoppen er produceret under ordentlige forhold og godt arbejdsmiljø.

Find moderigtigt tøj hos Vila.com

Når du klikker dig ind på Vila.com bliver du med det samme præsenteret for en række sæsonaktuelle kategorier. Det kan være alt lige fra forårsjakker, kjoler til den kommende sommers mode. Samtidig finder du også et link videre til ”Must haves”. Her finder du hver måned nøje udvalgte produkter, som passer til sæsonen. Find også nyheder på forsiden.

Alt i alt får du et hurtigt overblik over sæsonens aktuelle mode og farver, så du hurtigt kan vælge moderigtig tøj til kvinder.

I øverste venstre hjørne finder du 3 små streger, når du klikker på dem, får du vist en overskuelig menu, som gør det nemt for dig, at finde netop det tøj du leder efter, uanset om det er til hverdag eller fest.

Find nyheder, shop efter kategori, mest solgte produkter eller dyk ned i deres udsalg og gør en god handel.

Hos Vila.com kan du købe tøj til den komplette garderobe; Jakker, blazere, toppe, kjoler, jeans, Cardigans, nederdele og meget mere. Du finder også en række accessories, som f.eks. tasker, bælter, tørklæder, smykker og meget mere.

Når du klikker dig ind på en kategori får du vist alle produkter inden for den pågældende kategori. Du har dog mulighed for, at filtrere din søgning yderligere i menuen til venstre. Her kan du blandt andet vælge størrelse, farver og prisniveau.

Alle styles på Vila.com er udvalgt til den moderigtige kvinde, der samtidig vil have en enkel og feminin stil.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, så har Vila.com lavet en størrelsesguide til dig, så du kan få hjælp til, at vælge den rigtige størrelse første gang. Du finder størrelsesguiden i bunden af Vila.com.

Køb gavekort hos Vila.com

Kender du en, der er vild med mode, så forær et gavekort til Vila.com. Det er et sikkert gavehit, hvor modtager har mulighed for, at vælge netop de styles, som vedkommende er vild med. Du finder ”Gavekort” i menuen. Du kan vælge gavekort i alle prisniveauer fra 50 til 3.000 kr. Gavekortet bliver sendt til dig med det samme på mail – lige til at printe ud.

Gavekortene kan bruges på både webshop og i butikkerne.

Lad dig inspirere af moden

Hvis du gerne vil være med på moden kan du altid finde en masse inspiration på Vila.com. De har faktisk en helt kategori til dette, hvor du kan blive inspireret af sammensætninger, nyheder, print, farver og meget mere.

Du kan også blive medlem af kundeklubben hos Vila.com, hvor du udover inspiration til moden også får unikke tilbud, rabatkoder til Vila.com og adgang til konkurrencer. Det er gratis, at være medlem hos Vila.com.

Når du er medlem af kundeklubben modtager du automatisk alle informationer på din mail.

På de sociale medier hos Vila.com finder du også inspiration til den kommende mode. Du finder Vila.com på Facebook, Instagram, Pinterest samt YouTube.

Du kan på Vila.com også finde deres blog, hvor du får mange gode indlæg om mode og trends.  Du finder de seneste blogindlæg på forsiden længere nede.

Det er altså ingen undskyldning for, at ikke at være med på moden.

Kundeservice hos Vila.com

Skulle du have spørgsmål til Vila.com er du altid velkommen til, at finde en butik nær dig og få hjælp hos det altid kompetente personale. Derudover kan du under ”Kontakt os” i bunden af siden også finde kontaktinformationer. Du har mulighed for både at ringe eller sende en mail til Vila.com.

Det siger andre om Vila.com

På Trustpilot.com finder du en række anmeldelser af Vila.com fra andre kunder gennem tiden. Vila.com opnår en samlet rating på 6,2 ud af 10. Her skal du naturligvis være opmærksom på, at det er anmeldelser på både webshoppen og butikkerne rundt om i Danmark. Derfor kan det være en god idé, at læse anmeldelserne på Trustpilot.com, for at du får et godt indblik i Vila.com.

Noget af det kunderne godt kan lide ved at handle hos Vila.com er blandt andet, at de får hurtig levering og en god service, når de henvender sig til kundeservice.

Levering og betaling hos Vila.com

Når du skal gennemføre en ordre hos Vila.com har du mulighed for, at vælge en række forskellige betalingsmuligheder. Du kan vælge blandt følgende betalingsløsninger hos Vila.com:

 1. Kreditkort; Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express.
 2. Paypal, så du slipper for, at finde dit kreditkort frem.
 3. Faktura betaling, som skal betales senest 14 dage.

Din ordre bliver leveret med GLS eller Post Nord. Der går typisk 2-3 hverdage fra du afgiver din bestilling til den bliver leveret. Du kan vælge mellem flere forskellige leveringsmuligheder hos Vila.com. Du kan få tilsendt din ordre til din hjemmeadresse, til nærmeste pakkeshop eller posthus eller du kan vælge at få den leveret i en af butikkerne.  Du vælger dette, når du gennemføre din bestilling på Vila.com.

Sådan bruger du rabatkoder hos Vila.com

Når du handler hos Vila.com kan du altid købe moderigtigt tøj til unge kvinder til overkommelige priser, men hvis du gerne vil gøre en god handel kan du altid kigge under ”Udsalg”. Her finder du en lang række produkter til ekstra nedsatte priser. Desuden kan du også tilmelde dig kundeklubben, hvor du modtager deres nyhedsmail. Her får du adgang til unikke tilbud kun til dig, rabatkoder til Vila.com og får også mulighed for, at deltage i konkurrencer – Det er naturligvis helt gratis, at være medlem hos Vila.com.

Derudover holder vi også altid siden her opdateret med aktuelle rabatkoder til Vila.com. Det er faktisk nemt, at gennemføre en bestilling hos Vila.com og helt enkelt at indløse din rabatkode også. En af fordelene ved at handle hos Vila.com eller en anden webshop fra Bestseller-koncernen er, at du kan shoppe løs på de forskellige sites og vente med at gennemføre din bestilling, før du har handlet færdigt. Kort sagt betyder det, at du kan gå ind på Vila.com og tilføje varer til kurven og derefter gå ind på f.eks. Veromoda.com og gøre det samme. Når du går til betaling vil det hele fremgå i den samme kurv. 1 ordre fra flere sider – Nemt, enkelt og hurtigt.

 1. Gå ind på Vila.com.
 2. Find det tøj du leder efter og læg det i kurven.
 3. Gå dernæst til indkøbskurven.
 4. Nu ser du en oversigt over din ordre.
 5. Nedenfor i højre side skal du vinge af ”Jeg vil gerne bruge en kuponkode”.
 6. Indtast nu din rabatkode til Vila.com
 7. Tryk bagefter på ”Anvend”
 8. Gå til kassen.
 9. Log ind på Vila.com eller gennemfør din bestilling som gæst.
 10. Vælg leverings- og betalingsmetoder.
 11. Indtast dine oplysninger.
 12. Gennemfør din bestilling.
 13. Nu skal du bare vente på, at modtage dit nye tøj og glæde dig over at være med på moden.

vila-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: Via deres supper her

Telefon: 99 42 19 60 

Læs mere om VILA her

VILA på facebook VILA på Youtube