Du er lige gået glip af disse VictoriaMilan rabatkoder og tilbud

Find din affære helt anonymt

Tilbud
Hvis du overvejer at have en affære er Victoria Millan...Mere

Hvis du overvejer at have en affære er Victoria Millan et sikkert sted. Her er du sikret Anonymitet og sikkerhed imens du leder efter den rette. Opret dig gratis i dag. Mindre

Se Rabat
95% Succes

Find en DATE i aften vælg mellem tusindvis af profiler

Tilbud
Hos Victoria Milan kan du oprette en gratis profil og...Mere

Hos Victoria Milan kan du oprette en gratis profil og starte med at lede efter en date med det samme. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få Gratis medlemskab hos VictoriaMilan

Tilbud
Du kan starte med et gratis medlemskab hos VictoriaMilan. Hvis...Mere

Du kan starte med et gratis medlemskab hos VictoriaMilan. Hvis du overvejer at have en affære kan du trygt gøre det hos VictoriaMilan. Mindre

Se Rabat
97% Succes

Spar 20% på Premium-VIP 3 måneder

Tilbud
Benyt dette tilbud og spar 20% på dit VIP medlemsskab.
Se Rabat
0% Succes

Genopliv dit forhold med Victoria Milan

Hvis du har været i et forhold i mange år, har du sikkert prøvet at have følelsen af, at spændingen og lidenskaben kan have en tendens til at forsvinde med årene. Hverdagen spiller ind, og det hele bliver meget trivielt og rutinepræget. Særligt for par med børn forsvinder lysten og overskuddet til sex, fordi der både skal hentes og bringes, handles ind, laves mad, hjælpes med lektier, ryddes op og gøres rent, samtidig med at du som forælder er nødt til at passe dit eget job for at få det hele til at løbe rundt. Således er der ikke noget at sige til, at man kan være helt udmattet, når man selv skal i seng, og derfor kan det være svært at finde energien og lysten til at have sex, selvom det er det eneste tidspunkt, hvorpå det rent faktisk kan lade sig gøre. Nogle par forsøger sig med en fast dag om ugen, men det kan vi vist hurtigt blive enige om, hverken er romantisk eller lidenskabeligt. Sex skal ikke være en sur pligt, sex skal være sjovt og lystdrevet. Og hvad gør man så, når flammen er ved at dø ud, og det hele går op i hovedpine, beskidte bleer og regninger? Hos Victoria Milan har de en del af løsningen – hav en affære. Selvom det kan lyde grænseoverskridende og politisk ukorrekt, så har det for mange været det, der skulle til, for at redde forholdet, og internationale undersøgelser har faktisk vist, at omkring 30 % af de, som har en profil på en traditionel datingside, lyver om deres civilstatus. På Victoria Milan kan du møde en ligesindet, der også søger lidenskab gennem sex og genopleve dig selv. Det kan både du og din partner mærke – til glæde og gavn for begge parter.

 

100 % sikkert

Det er selvfølgelig ikke risikofrit at have en affære, hvis det ikke er noget, I har aftalt, og derfor er der nogle sikkerhedsmæssige hensyn, der er nødt til at være i orden. Folkene bag Victoria Milan har taget deres forholdsregler og givet hjemmesiden nogle helt særlige funktioner, der øger din sikkerhed.

Først og fremmest har hjemmesiden den funktion, at den logger automatisk ud og sender dig til en neutral hjemmeside, når du har været inaktiv i et stykke tid. Så behøver du ikke bekymre dig om, at din partner finder siden åben, næste gang han eller hun åbner computeren. Det samme gør sig gældende for den såkaldte ’panikknap’, der med et enkelt klik sender dig til en anden side, så du ikke bliver taget med bukserne nede, hvis din partner pludselig kommer hjem fra arbejde.

Din profil er 100 % anonym, og der kræves således ingen personlige eller afslørende oplysninger for at få lov til at oprette en profil. Du kan ligeledes sløre dine billeder og gøre dig selv uigenkendelig samt gøre dine billeder private, så du selv skal godkende, hvem der kan få lov til at se dem.

Du får desuden løbende tips og tricks, til hvordan du bedst sikrer dig ikke at blive opdaget, fra eksperter hos Victoria Milan, så du trygt kan have en affære, hvad end du ønsker at genoplive dit eget forhold eller blot ønsker noget andet eller mere, end din partner kan give dig.

victoriamilan gratis medlemsskab

Prøv det gratis eller opgrader dit medlemskab

At købe et medlemskab til en side, man ikke kender, svarer til at betale penge for tøj, man ikke har set. Derfor giver Victoria Milan dig muligheden for at oprette din profil helt gratis og anonymt, så du kan prøve kræfter med universet og de forskellige funktioner, før du beslutter dig. Skulle det vise sig ikke at være noget for dig, kan du altså blot melde dig ud, uden at du har betalt noget for det. Hvis du alligevel finder det interessant og gerne vil have adgang til flere funktioner, har du så mulighed for at opgradere til et af deres abonnementer og derved udvide dine muligheder for at møde din nye flirt eller elsker via flere og bedre kommunikationsværktøjer m.m. Når du opretter dig, er det altså helt uden binding, og du kan til enhver tid framelde dig igen, hvis du mærker den mindste snert af ubehag.

Fordelen ved Victoria Milan er, at de er helt klare omkring deres formål, og ligeså er medlemmerne – du kan altså få lov til at møde ligesindede uden nogen former for skjulte agendaer.

Det er ærlig og åbensindet dating, hvor ingen behøver lægge låg på sig selv og sine behov – du lever jo kun én gang.


Kontakt oplysninger

E-mail: support@victoriamilan.dk

Vilkår for brug

victoriamilan på facebook victoriamilan på Twitter victoriamilan på Youtube